Гороскоп за знаками Зодіаку на 31 серпня. Вирушаємо на килим

Вівторок, 31 серпня 2010, 08:55
Відповідний день для взаємодії з державними органами і контактів з керівництвом. Можна не тільки будувати плани, але і обговорювати їх: сьогодні легко знайти союзників, які розділять ваші наміри.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сприятливий день для укладання угод. Представники знаку, керуючись інтуїцією, вибирають саму вірну з комерційної точки зору тактику. Правда, і недоброзичливці Овнів не дрімають, тому не виключені складні ситуації і конфлікти. Особисті відносини складаються рівно, розбіжності настільки несерйозні, що будь-яке з них можна без зусиль звернути на жарт. Відповідний день для обговорення планів на відпустку, підготовки до поїздок. Ймовірно отримання важливих вістей здалеку.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День стомлюючого, але результативного праці. Настав момент, коли ви зможете без праці переконати керівництво в тому, що давно заслуговуєте підвищення: ваші сьогоднішні досягнення говорять самі за себе. На переговорах і зустрічах вам швидко вдається знайти вірний і переконливий тон. Тельці-керівники без праці домагаються від підлеглих бездоганної роботи. Опинившись у колі близьких людей, постарайтеся розслабитися і забути про роботу. Сьогодні ви схильні змішувати професійні та особисті проблеми.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже неспокійний і втомливий день. Люди, з якими вам доводиться взаємодіяти, раз у раз змінюють свою думку, скасовують старі домовленості, ставлять нові умови. Суєта, спочатку лише бавляться, до середини дня почне дратувати. Щодо легко переживуть цей день Близнюки, найближче оточення яких складається переважно з представників того ж знака. Іншим же доведеться туго, особливо якщо в цей день передбачалося обговорити якісь важливі питання: спільну мову з близькими знайти не вдається.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сприятливий день для вирішення самих різноманітних професійних завдань – від пошуку нових партнерів до кадрових перестановок у власному колективі. Будь-які рішення повинні бути добре обдуманими: на жаль, вірогідність помилок і втрат дуже велика. У роботі можна розраховувати на підтримку колег, в особистому житті – на допомогу родичів і близьких друзів. Відчуття міцного тилу за спиною допоможе не розгубитися у важкій ситуації, прийняти єдино вірне рішення. Життєвий тонус високий, нездужання малоймовірні.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам щастить у фінансових справах. Крім того, представники знаку можуть розраховувати на успіх у важливих переговорах. Можна шукати нове місце роботи: ваші знання та досвід стануть в нагоді людям, початківцям цікаве і вигідна справа. Досить складно складаються сімейні та дружні відносини. Мотиви ваших вчинків незрозумілі близьким, у зв'язку з цим виникають непорозуміння, взаємні образи. Найважче уникнути сварки зі старшими родичами: дуже вже вони вимогливі. У другій половині дня можливо погіршення самопочуття.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
У діловій сфері все дуже нестабільно, у Дів є вельми серйозні приводи для хвилювань. Можливий розрив зі старими діловими партнерами, не виключено різке припинення професійних відносин, які ви зовсім недавно за власною ініціативою відновили. Будинки ваш авторитет не піддається сумніву, але ви все-таки при кожному зручному випадку демонструєте близьким, що з вашою думкою необхідно рахуватися. Розслабтеся – як тільки ви перестанете переживати через дрібниці, важливі для вас відносини налагодяться.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Можна розширити сферу впливу і зміцнити свої позиції, потіснити конкурентів і обзавестися новими союзниками. Є шанс також знайти покровителів і інвесторів, завдяки яким ви зможете втілити в життя мрію про власну справу. Енергійність поширюється і на особисте життя, але тут вона, мабуть, менш доречна. Краще було б зменшити обороти і поспостерігати за тим, що відбувається навколо: можна дізнатися щось надзвичайно цікаве про близьких людей. Юні представники знаку ризикують заплутатися в мережах егоїстичної особи.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вас чекають незвичайні зустрічі та захоплюючі бесіди, одна з яких наштовхне на ідеї майже геніальні. З'явиться можливість піднятися кар'єрними сходами або почати власну справу; деякі Скорпіони зможуть перетворити старе хобі в додаткове джерело доходів. Ваше головне завдання – діяти рішуче. Наполегливість і спрямованість абсолютно необхідні, нітрохи не менш важлива і впевненість у своїх силах. Ті, хто здатний іти до мети напролом, напевно одержать те, до чого прагнули.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Досить багато часу займе вирішення організаційних питань. Не варто в цей день братися за масштабні проекти: справа буде просуватися дуже повільно, результати виявляться не більш ніж задовільними. А ось повсякденні проблеми ви вирішуєте швидко і вправно. Не відмовляйте в допомозі близьким і друзям, навіть якщо вам здається, що вони йдуть по невірному шляху: багато чого залежить від того, наскільки своєчасним буде ваше втручання. Закоханим Стрільцям зірки радять уникати недомовок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Представники знаку можуть розраховувати на вдале завершення довгого і стомлюючого справи, а також на отримання серйозний прибуток від якоїсь давньої угоди. Взагалі, цей день дає можливість вирішити багато професійні проблеми, потрібно лише проявити активність і моторність. Шанси навести порядок в особистому житті теж досить великі. Можна залишити в минулому недовіру близькій людині, сумніви у власних почуттях. Впевненість у власних силах допомагає легко переносити дрібні труднощі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Непоганий день для початку нової справи або з серйозних романтичних відносин – все залежить від ваших пріоритетів. Головне – діяти швидко, не залишаючи часу на сумніви і хвилювання ні собі, ні своїм союзникам. Ретельно вибирайте людей, з якими найближчим часом будете вести спільні справи: якщо сьогодні ви довіритеся не тому людині, розплачуватися за цю помилку доведеться довго. Сприятливий день для активного відпочинку та спілкування з друзями. Бажано відмовитися від кулінарних експериментів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Дуже гарний день для організації або відвідування будь-яких урочистих заходів – саме на них вас чекатимуть цікаві зустрічі і багатообіцяючі знайомства. Якщо ні одного підходящої пропозиції не надійшло, вирушайте на театральну прем'єру, в концертний зал чи на будь-яку досить офіційну презентацію. Відповідний день для будь-яких домашніх справ, від перестановки меблів до генерального прибирання. Сьогодні ви здатні подарувати нове життя старим речам, тому варто навести порядок в шафах.