Гороскоп за знаками Зодіаку на 1 вересня. Робимо вибір між кар'єрою і грошима

Середа, 1 вересня 2010, 08:51
Складаються сприятливі обставини для підкорення вершин. Проте доведеться вибирати між амбіціями і грошима: піднятися по кар'єрних сходах і одночасно збільшити доходи не вдасться.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Відповідний день для зміни роботи: ви швидко освоїтися на новому місці, справите сприятливе враження на керівництво та колег, без праці отримаєте перші перемоги. Головне – зберігати вірність власним принципам і тієї тактики, яка здається вам правильною. Якщо який-небудь Овен випадково засумнівається у своїх силах, його шанси на успіх різко скоротяться. Непоганий день для початку романтичних стосунків: нові знайомі вам цікаві, та й сприятливе враження на них ви справите без праці. А от для пар, що склалися день не буде вдалим: на жаль, можливо охолодження відносин.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Спокійний, неспішно поточний день, велика частина якого буде присвячена одноманітним справах і рішенням рутинних завдань. Найкраще працювати самостійно: так вам легше зосередитися, відокремити головне від другорядного. Галасливі компанії, веселі розмови будуть скоріше дратувати, ніж тішити. Вільний час зірки радять провести в колі близьких людей: день як не можна краще підходить для задушевних бесід. Закохані з задоволенням згадують про минуле; для багатьох цей день стане початком другого (третього, п'ятого) медового місяця.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День категорично не підходить для проведення переговорів; співбесіди і неформальні зустрічі з діловими партнерами теж краще відкласти. Аж надто велика ймовірність, що все піде не так, причому ще до того, як ви позначите свою позицію або почнете наводити якісь аргументи на її захист. Зате у самостійній роботі можна досягти успіхів, особливо якщо взятись за справу з самого ранку. Набагато краще, ніж ділові, складаються особисті стосунки, близьким зрозумілі ваші сумніви і тривоги, та й бажаючі допомогти напевно знайдуться. Близнюків-батьків порадують успіхи дітей.

Рак (22 червня – 23 липня)
Відповідний день для початку нової справи, причому чим менше ви про нього знаєте, тим краще. Спочатку буде важко, але цікаво; ви навчаєтесь швидко, так що з кожним днем буде ставати легше. Якщо підходящого проекту на прикметі немає, постарайтеся поглянути на свої повсякденний обов'язки з нової точки зору: можливо, ви зрозумієте, як виконувати їх швидше і краще. Стосунки в сім'ї налагодяться, якщо ви прислухайтеся до порад старших і проаналізуєте власний досвід. Можна вирішити навіть найдавніші проблеми: сьогодні ви готові критично оцінити не тільки поведінку партнера, а й власні дії.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Можна розширити сферу впливу і знайти нових союзників, якщо не тільки вірити в себе, але і виявляти інтерес (зауважте, непідробний!) До оточуючих. Сперечатися з вами навряд чи хтось захоче, однак якщо ви чекаєте від ділових партнерів, колег і друзів не тільки мовчазної згоди, а й щирого схвалення, наберіться терпіння і вислухайте їх. Наполегливість – половина успіху, дипломатичність – дві третини. Дуже важливо довіряти близьким людям: якщо ви будете підозрілими, навіть над найкращими відносинами згустилися хмари. Особливо небезпечна безпричинна ревнощі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ви розумієте, що без допомоги старих партнерів не зможете сьогодні досягти головної своєї мети. Але, з іншого боку, саме самостійності та незалежності вам не вистачає для того, щоб реалізувати свої задуми в їх первозданному вигляді. Якщо час дозволяє, краще діяти самостійно і отримати саме те, що потрібно, хоч і не відразу. Сімейні сварки малоймовірні, хоча ваші відносини з близькими не можна назвати бездоганними. Просто всі зацікавлені сторони розуміють, що поганий мир кращий за добру сварку, і керуються саме даними принципом.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Дуже багато чого потрібно серйозно обміркувати – заради цього варто навіть відкласти деякі справи. Можливості перед вами відкриваються різноманітні, вибрати, який з них скористатися, нелегко. Зірки радять віддати перевагу перевіреним партнерам, а не кидатися сторч головою в авантюри, організаторів яких ви толком і не знаєте. На жаль, нерівно і напружено складаються сімейні відносини, причому однаково важко порозумітися і з батьками, і з дітьми. Деяки Терези фактично опиняться між двох вогнів і будуть змушені вибирати, до якого з протиборчих таборів приєднатися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Робота забере чимало часу, але це, як стверджують зірки, не привід забувати про близьких людей і відмовлятися від спілкування з ними. Особливо уважні повинні бути закохані Скорпіони. Якщо ваша «половинка» відчує себе забутою, то може образитися на не жарт і зробити який-то необачний вчинок. Звичайно, вищесказане зовсім не означає, що ви повинні кинути всі свої справи і намагатися виконати будь-яке бажання близьких. Але розумний компроміс між роботою і життям напевно знайдеться, якщо ви дасте собі працю пошукати його.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Терпіння і стриманість будуть вашими кращими помічниками у цей непростий день. Багато що йде не так, як хотілося б, але впадати у відчай не можна – якщо ви зберігаєте контроль над собою, то і з будь-якою ситуацією зможете впоратися. Можна довіряти помічникам і союзникам: ваші прохання і доручення будуть виконані бездоганно. Напруженість сімейних відносин змушує хвилюватися. Не поспішайте звинувачувати себе у всіх бідах, адже зараз куди важливіше розібратися в ситуації і знайти вихід з неї. Нове знайомство лише ускладнить життя Стрільців: несподівана спалахнуло почуття змусить представників знаку змінити свої плани.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День складний. Особливо важко доведеться Козерогам, чия професійна діяльність пов'язана зі спілкуванням: люди вам сьогодні зустрічаються часто нетямущі, дратівливі і нетерплячі. Тільки колосальне самовладання допомагає вам уникнути скандалу та мирно залагодити ситуації, в яких представники інших знаків Зодіаку давно б «вибухнули». З близькими знайти спільну мову все ж таки простіше – їх хоча б не дивують ваші звички. Правда, батьки не скупляться на критику, але це не заважає їм прислухатися до ваших порад, коли мова йде про дійсно серйозні речі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Деякі професійні труднощі присутні, але хвилюють вони вас, чесно кажучи, не сильно: куди більш важливими, серйозними й актуальними здаються особисті проблеми. Однак про роботу забувати не можна, оскільки конкуренти і доброзичливці тільки й чекають, коли ви допустите промах. Переговори потрібно вести обережно, не даючи обіцянок і утримуючись від поспішних висновків. особистого життя занадто багато неясно, і саме це стає основною причиною неспокою. Задавайте прямі запитання, не боячись отримати відповідь: як тільки всі крапки над «i» будуть розставлені, ви зітхнете вільніше.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Доведеться дуже постаратися, щоб зберегти спокій. День складається нерівно, емоції (і, на жаль, в основному негативні) хльостають через край. Саме під їх впливом ви можете зробити помилки, про які потім будете дуже і дуже жаліти. Пошкріб по засіках – якщо знайдеться хоч дещиця здорового глузду, ви зможете протистояти впливу несприятливих тенденцій. Дуже важким буде день для юних Риб. Ведені образою, вони «на зло» близькій людині здійснюють вчинки, в яких майже негайно каються, але зізнатися в цьому не хочуть навіть самі собі, а ситуація тим часом заплутується.