Гороскоп за знаками Зодіаку на 2 вересня. Рівновагу світу врятують Діви

Четвер, 2 вересня 2010, 08:58
Цікавий день. З одного боку, дуже багато чого хочеться. З іншого, ймовірність того, що вдасться отримати все й відразу, мізерно мала. Ті, хто це усвідомлює, розставляють пріоритети, планують свої дії і дечого домагаються. Інші ж породжують суєту.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Це ви – ті самі люди, з-за яких все йде не так, як можна було очікувати. Це ви в останній момент міняєте плани, забуваєте про дані обіцянки, змінюєте коней на переправі, а старого друга – на нових двох. Незважаючи на все це, вам вдається зберегти відмінні відносини з оточуючими, знайти нових союзників, шанувальників, ділових партнерів, впливових покровителів – кому що подобається. При всіх його плюсах, цей день дуже енергетично складний. Ви витрачаєте багато сил, тому до вечора можете відчути не тільки перевтома, але й щось, що нагадує депресію.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Головним вашою справою стає наведення порядку. У роботі, в особистому житті, в чужій особистому житті. Остання, до речі, вам вдається особливо добре – делікатно, ненав'язливо, тактовно. Ви підкажете друзям, як уникнути помилок, потім трохи помізкувавши, і прислухаєтеся власним радам. Результат не розчарує. Дуже гарний день для початку масштабної роботи будь-якого роду. Вам відмінно вдається вирішення організаційних питань, розподіл повноважень, підведення підсумків. Сьогодні вас навряд чи щось збентежить, стривожить, виведе з рівноваги.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ви ледарює так натхненно, що навряд чи вас хтось у цьому дорікне. Ні, Близнюки не лінуються – вони займаються чимось корисним, але так ненав'язливо й неспішно, що й самі цього не помічають. Приходить вечір, і з'ясовується, що ви встигли все, що було заплановано, і ще трохи, але зовсім не втомилися і готові веселитися! Прекрасний день для побачень, дружніх вечірок, імпровізованих свят. Поруч з вами ніхто не зможе занудьгувати, впасти у зневіру чи заглибитися в похмурі роздуми. Ваш позитивний настрій передається оточуючим, як вірус.

Рак (22 червня – 23 липня)
Менше думайте – принаймні, з ранку. На жаль, в цей час вам в голову приходять суцільно похмурі думки. Якщо ставитися до них надто серйозно, можна зіпсувати собі і близьким весь день. Після полудня стане легше: настрій поліпшиться, з'являться трудовий ентузіазм, бадьорість і оптимізм. Неважко здогадатися, що в таких обставин усі справи, зустрічі та інші важливі речі краще планувати на другу половину дня. Вечір варто провести в театрі або концертному залі: мистецтво – це якраз те, що вам потрібно, щоб остаточно забути про своїх ранкових метаннях.

Лев (24 липня – 23 серпня)
В гості! У театр! У музей! Куди завгодно, тільки не на роботу, готові відправитися сьогодні Леви. Пересільте себе. День може бути дуже і дуже плідним, і аж ніяк не таким втомливим, як здається на перший погляд. Ні в якому разі не складайте список того, що потрібно зробити (або, принаймні, якомога рідше на нього дивіться) – він оберне вас у відчай. Тим часом, спокійно переходячи від рішення однієї задачі до іншої, ви абсолютно всі встигнете. Друга половина дня добре підходить для шопінгу. Якщо вам дійсно потрібно щось купити, відправлятися в магазин краще поодинці.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Якби не ви, світ би сьогодні зійшов з розуму. Ні, серйозно. Саме Діви – ті люди, поруч з якими навіть самі легковажні стають серйозними і відповідальними. Під чуйним керівництвом Дів-начальників їхні щасливі підлеглі впораються з будь-якими завданнями, втілять в життя найсміливіші ідеї. Завдяки мудрим радам Дев їх друзі зможуть протистояти спокусам і спокусам. При цьому ви не забуваєте розважатися і веселитися. День обіцяє безліч позитивних емоцій Дівам, які зволіють активний відпочинок або відвідування світських заходів тихому домашньому дозвіллю.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Треба поспішати. Терези, які сьогодні будуть більш розсудливі, ніж розторопні, упустять відмінну, неймовірну, дивну можливість. День, коли варто прислухатися до себе: ваша перша реакція на пропозиції, що поступають, новини, події, що відбуваються – найбільш вірна. Логіка «включається» з запізненням саме для того, щоб ви встигли надійти правильно. Закоханим Терезам зірки протегують в усьому, а й самотні представники знака не забуті. Це відмінний день для знайомств: ви інтуїтивно вибираєте людини, з якою вам буде добре.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Не дивно, що сьогодні Скорпіонів переповнює почуття власної важливості: у представниках цього знаку несподівано починають потребувати абсолютно все. Ви, звичайно, часто знаходитесь в центрі уваги, але зараз це навіть стає виснажливим. Вже до середини дня у багатьох Скорпіонів виникне сильне бажання ненадовго позбутися від шанувальників, союзників і доброзичливців і побути наодинці з собою. До речі, саме якщо вам вдасться залишитися на самоті, ваш творчий потенціал підніметься до неймовірних висот. Можна знайти вихід із самої неприємної ситуації.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Дуже незвичайний день. З одного боку, ви начебто нічого особливого не робите. З іншого – там, де ви з'являєтеся, відбуваються самі неймовірні події. Стрільці сьогодні діляться на дві групи: одні неймовірно, безмежно, непохитно везучий, у інших же абсолютно все валиться з рук. Ваше завдання – якомога раніше зрозуміти, в яку групи ви потрапили, а вже потім вирішувати, чи потрібно щось робити, або краще відсидітися в схованці. Але навіть якщо ви опинилися в числі тимчасових невдах, не впадайте у відчай: зірки обіцяють, серйозні проблеми обійдуть вас стороною.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги самі на себе не схожі. Вони легковажні, ледачі, метушливі і взагалі малопередбачувані. Оточуючі, що звикли до вашої розсудливості та організованості, ніяк не можуть усвідомити цю зміну, що в результаті спілкування виявляється повною сюрпризів і непорозумінь. Окремо варто сказати про ваш почутті гумору: воно безмежно, всеохопно і незрівнянно. З вами завжди і всім весело, тому не варто дивуватися, що вас скрізь приймають надзвичайно привітно. Тільки в любові сьогодні не стоїть пояснюватися – велика ймовірність, що і це визнають за жартом.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Досить важким цей день буде для сімейних Водоліїв: розбіжності з найближчими людьми виникають буквально на рівному місці і негайно розцвітають пишним цвітом. Здається, що ви опинилися на мінному полі: крок вправо – сварка, крок вліво – конфлікт. Найкраще – стояти спокійно, розмов на складні теми не провокувати, прикро не жартувати, рад не давати. Зате з професійної точки зору день дуже гарний. Вам вдасться спрямувати свою енергію саме в те русло, де її найбільше не вистачає, і результати не змусять себе чекати.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби дуже намагаються бути непомітними: сьогодні вони впевнені, що оточені якщо не ворогами, то, щонайменше, недоброзичливцями. Розслабтеся. Ніхто не плете проти вас інтриг, не будує підступних задумів і не виношує кровожерливих планів. Так, нових союзників сьогодні краще не шукати, тут інтуїція вас не обманює. Але зі старими цілком можна мати справу. В особистому житті потрібні відкритість і щирість, але саме ці речі вам сьогодні, здається, зовсім недоступні. Ваші недомовки і багатозначне мовчання можуть не на жарт дратувати оточуючих.