Гороскоп за знаками Зодіаку на 3 вересня. Зосередимося на головному

П'ятниця, 3 вересня 2010, 08:56
Найкориснішим якістю сьогодні стає вміння зосереджуватися на головному і не відволікатися на дрібниці. Ті, кому це вдасться, відмінно проведуть час і доб'ються чудових результатів.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Скористайтеся шансом досягти успіху. Так, трудитися доведеться до сьомого поту, але у вас і сумнівів виникнути не повинно в тому, що справа стоїть таких зусиль. Чим більше завзяття і ентузіазму, тим вище ваші шанси отримати перемогу. В особистому житті все йде не зовсім так, як ви чекали. Настав час, коли Овнам доводиться розплачуватися за помилки і промахи, нести відповідальність за слова, сказані в запалі, усувати наслідки своїх «поривів». Не сумуйте. Цей день досить складний, але у ваших силах не тільки спокійно пережити його, але й знайти приводи для радості.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Будьте послідовні в своїх вчинках. Поспішно перемикатися з одного завдання на іншу вкрай небажано: потрібно брати паузи, оглядатися, зважувати «за» і «проти». Оточуючі можуть бути незадоволені вашої повільністю, але все ж пристосуються до вашого ритму, і всім жити стане легше. Кілька дратує напруженість особистих відносин: заради того, щоб позбутися від неї, ви підете на будь-які жертви, але тільки не на ті, яких чекають від вас оточуючі. Перш, ніж робити що б то не було, поцікавтеся думкою близьких – швидше за все, вони вас відрадити.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Все, що ви робите, може бути використано проти вас, тому потрібно розслабитися і робити як можна менше. День катастрофічно непродуктивний і безтолкове, зате відмінно підходить для відпочинку, дружнього спілкування та відвідування розважальних закладів. Коли Близнюки розважаються – розважаються всі, хто потрапляє в поле їхнього зору. Навіть двох Близнюків досить, щоб на корені знищити нудьгу в радіусі декількох кілометрів. Але майте на увазі: хтось сьогодні працює за вас. Від цієї людини краще триматися подалі, щоб не відволікати її.

Рак (22 червня – 23 липня)
День передчуття. Ви точно знаєте (інтуїція не спить), що скоро буде цікаво і весело, а поки потрібно просто набратися терпіння і навести порядок у справах. Займаєтеся ви цим з помірним ентузіазмом, але і його цілком достатньо для досягнення прийнятних результатів. Так, професійні перемоги малоймовірні, але і поразка вам не загрожує. На жаль, настрій трепетного очікування відчувається і в особистих відносинах. Саме через нього ваші близькі можуть почувати себе невпевнено: їм весь час здається, що ви ось-ось зірветься з місця і вирушити в далеку дали.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви перебувають у бойовому настрої. Правда, йому важкувато знайти гідне застосування: чомусь ніхто не хоче з вами битися. Постарайтеся не кидатися на колег, ділових партнерів і керівництво, краще знайдіть хоч якого-небудь суперника-конкурента, і змусьте його в паніці тікати з поля бою. Якщо говорити серйозно, ви ризикуєте зіпсувати відносини з діловим і особистим оточенням, якщо не направите свою енергію в абсолютно мирне русло. Інакше всім, кожному, з ким ви стикаєтеся сьогодні, буде здаватися, що ви оголосили йому війну, а це не сприяє взаєморозумінню.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Прекрасний день для реалізації планів. Будь-яких, навіть самих неймовірних, немислимих і фантастичних. У вас все ладиться, все виходить, все збувається – можна тільки позаздрити. На жаль, серед заздрісників знайдуться ті, хто спробує вам нашкодити. Якщо вони почнуть бойові дії сьогодні – не біда, ви за дві секунди отримаєте перемогу. А от якщо недоброзичливець виявиться настільки підступним, що відкладе реалізацію свого задуму, неприємності можуть виникнути в самий невідповідний момент. Дуже гарний день для безкорисливої допомоги тим, хто її потребує.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Творчий потенціал Терезів високий неймовірно: сьогодні представники цього знаку здатні придумати те, чого на білому світі взагалі не може бути. На жаль, навколишні недооцінюють ваші ідеї, дозволяють собі критичні зауваження та образливі жарти. Ставтеся до цього філософськи – зіпсувати вам настрій може тільки який-небудь невиспаний Скорпіон. Особисті відносини – прекрасне поле для прояву яскравої індивідуальності. Сьогодні ви можете все: познайомитися з симпатичною особливої на вулиці або зачарувати того, хто давно вважає вас просто другом.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Якщо вам вдасться виспатися, день пройде вдало. Занадто ранній підйом сьогодні може стати великою проблемою для Скорпіонів: представники знаку вбирають негативну енергетику ранку і стають похмурими, дратівливими і ледачими. Зате Скорпіон, що прокинувся ближче до полудня, буде не тільки бадьорий і веселий, але і повний трудового ентузіазму. Для спілкування відмінно підходить вечір. Якщо ви плануєте романтичне побачення, ні в якому разі не вирушайте на нього відразу після закінчення робочого дня – знайдіть час зайти додому або прогулятися, щоб скинути напругу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Залиште вдома все свою зброю – сьогодні ви схильні використовувати його не за справи. Вплив позитивних тенденцій буде посилюватися кожен раз, коли ви згадаєте, що від природи добрий, веселий і безкорисливі. Як тільки ви починаєте злитися і проявляти недоречну меркантильність, все валиться з рук. Постарайтеся не образити коханої людини. Це буде досить важко, оскільки ви не завжди встигаєте обдумати й зважити свої слова. Тримайте паузу, порахуйте до десяти, уявляйте собі картину «Апофеоз війни» в подробицях, але нічого не кажіть зопалу!

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Почуття виконаного обов'язку – ось головна емоція цього дня. Так, ви зробили все, що могли. Можливо, результат виявився не дуже вдалим чи не задовольнив ваше керівництво. Можливо, можна було зробити краще. Але фінальна крапка вже поставлена, і тепер ви маєте повне право викинути похмурі думки з голови. Найкраще було б відпочити, але якщо влаштувати собі вихідний не виходить, займайтеся тільки найдрібнішими, необтяжливими, неважливими справами. І обов'язково сходіть на побачення: ніщо сьогодні так не допоможе вам підбадьоритися, як доза кокетства і флірту.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Знайдіть час для того, щоб усамітнитися і подумати про події недавнього минулого. Якщо, прислухавшись до себе, ви відчуєте, що каєтеся в якихось вчинках, ще не пізно все виправити. І навпаки: якщо ви себе відчуваєте абсолютно невинні в тому, в чому вас звинувачують інші, саме зараз можна знайти аргументи, за допомогою яких ви доведете свою правоту. Слухайте кохану людину дуже уважно і не перебиваючи – сьогодні він скаже вам щось дуже важливе. Корисну інформацію (щоправда, не настільки приємну) можна отримати і від батьків.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День пройде на подив непомітно. Він нічим не затьмарений: ні турботами, ні тривогами, ні турботами. Хіба що присмак нудьги буде часом дратувати, але фантазія Риб допоможе від нього позбутися в лічені хвилини. Незважаючи на неробочий настрій, ви не допускаєте помилок і спокійно справляєтеся з усім, що запланували. Керівництву, яке може дратувати ваш кілька легковажний вигляд, причепитися немає до чого. У сфері особистих стосунків не відбудеться серйозних змін, навіть якщо ви спробуєте виступити їх ініціатором. Просто нічого не потрібно робити – і все буде добре.