Астрологічний прогноз на 4 вересня. Поговоримо з янголом-охоронцем

Субота, 4 вересня 2010, 09:00
25-й місячний день (розпочнеться о 0.39). «Аналіз». Місяць у Раку. День міцних любовних і партнерських зв'язків, сімейного і дружнього взаєморозуміння, поваги, турботливого і доброзичливого ставлення між людьми.
гороскоп

День, що наступив, подарує можливість пізнати мудрість земного життя за рахунок роботи зі своєю підсвідомістю.

У кожної людини є свій внутрішній голос – це розмовляє з вами янгол-охоронець, і в 25-ту місячну добу його голос особливо сильний. Головна умова для його розуміння – тверда віра в себе, свої сили.

Сьогодні можна звернутися за підтримкою до людей, наділеним владою, для того, щоб благополучно вирішити різні питання.

Тільки говорить по суті, дійте за заздалегідь підготовленим планом.

Коли Місяць знаходиться в Раку, підвищується образливість на інших і, як наслідок, спроба сховатися в свою нірку. І хоча це не вирішення проблем, однак якщо звернути свою увагу і турботу на близьких людей, родину, дім, то більшість неприємностей пройдуть, так і не торкнувшись вас. При вирішенні питань намагайтеся дотримуватися розуму і чіткої логіки, відкинувши емоції і внутрішні переживання.

Не рекомендується занадто замикатися, зациклюватися на своїх емоціях, впадати в меланхолію. Будьте в піднесеному настрої, насолоджуйтеся життям.

Під впливом Місяця в Раку можливі внутрішній неспокій, коливання апетиту. Ні в якому разі не шукайте втіхи в їжі, оскільки наслідки кулінарних надмірностей можуть відбитися на всій травній системі.

В одязі переважні поєднання червоного і чорного кольорів, а також яскраво-зелений.

Камінь дня – лазурит (приносить радість і щастя).