Гороскоп за знаками Зодіаку на 6 вересня. Метушимося з толком

Понеділок, 6 вересня 2010, 08:57
Неоднозначний день. Цілей, ідей і суєти багато, а от користі обмаль. Не варто розраховувати на негайне отримання результату, особливо якщо ви узялися за нову для себе справу.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Перша половина дня буде досить складною для Овнів. Представники цього знаку дуже вперті – їм потрібно багато часу, щоб усвідомити, що зараз краще відступити і не наполягати на своєму. Як тільки цей фактор буде прийнятий до уваги, позитивні тенденції почнуть набирати силу. Небажано багато витрачати, особливо на одяг або взуття: такі покупки не будуть вдалими. Не будьте надто серйозними в спілкуванні. Сьогодні ви не тільки не розумієте жартів, але й ображаєтеся на них. Даремно! З будь-якої сьогоднішньої зустрічі можна отримати користь.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ви енергійні, діяльні і цілеспрямовані. Всі три якості прекрасні самі по собі, але сьогодні їм навряд чи вдасться знайти гідне застосування. Змиріться з тим, що досягти карколомних результатів не вдасться, задоволення малим і розслабтеся: безглуздий і приємний день краще нетямущого і неприємного. На другу половину дня можна призначати зустріч з людьми «з минулого». Навіть спілкування з людиною, який колись мав ви страждати, порадує: ви зрозумієте, що старі рани остаточно затяглися.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже важливо вести себе стримано, ввічливо і коректно. Цей день буде фантастично вдалим для Близнюків, які зуміли виявити і розвинути свої дипломатичні здібності. Такі представники знаку зможуть примирити сваряться, відновити стосунки, які були розірвані через непорозуміння, і взагалі, навести лад у своєму житті. Творчий потенціал невисокий, зате акуратність і старанність б'ють рекорди. Прекрасний день для будь-яких спеціальностей, які вимагають зосередженості, підвищеної уваги, терпіння.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ви отримаєте те, що хотіли, і ще трохи. День пов'язаний із дуже приємними сюрпризами, подіями, в які і повірити-то відразу не виходить – так вони гарні, несподівані і в той же час своєчасні. Дуже велика ймовірність вдалих збігів, виграшів, знахідок, вигідних угод. Ваша інтуїція надзвичайно гостра, і це дуже допомагає у вирішенні особистих проблем. У тому, що стосується відносин з близькими, для вас немає нічого неможливого. Втім, і від людей, яких бачите вперше, ви доб'єтеся всього, що завгодно.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Не поспішайте! Здається, що мета дуже близька, але, на жаль, це лише ілюзія. Насправді вас позбутися неї не крок і не два, а цілком марафонська дистанція. Якщо вам у що б то не стало потрібно отримати результат сьогодні, шукайте помічників і союзників. Якщо час терпить – зменште обороти, не перенапружуйтеся, бережіть себе. Те, що сьогодні вимагає колосальних зусиль, може бути без праці отримано в найближчі дні. Ймовірно зародження нового почуття, яке буде розвиватися стрімко, руйнуючи будь-які перешкоди, що виникають на шляху.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сьогодні ви зможете, нарешті, відчути, що тягар відповідальності, що лежить на ваших плечах, вже не так тяжкий. Цей день пов'язаний з вирішенням багатьох питань, турбує вас останнім часом, причому отримані відповіді, хоч і не дуже приємні, вас цілком влаштують. Ви відчуваєте наближення великих змін і підсвідомо починаєте до них готуватися, цим і пояснюється відчуття тривоги, яке виникне в середині дня і посилиться до вечора. Дуже гарний день для будь-якої творчої діяльності.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
У першій половині дня Терезів переслідує відчуття розчарування: світ уперто не бажає виправдовувати ваші очікування. Тим часом, нічого поганого не відбувається. Можна не тільки пристосуватися до ситуації, а й постаратися використовувати її у своїх інтересах. Правда, для цього доведеться змінити плани. Дуже непросто складаються стосунки з близькими – саме в них ви бачите причину свого поганого настрою. Не намагайтеся знайти й усунути причину своїх переживань: зараз це зробити навряд чи вдасться. Постарайтеся просто відволіктися від проблем.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони веселі, добродушні, оптимістично налаштовані і скажено привабливі. Вони привертають зацікавлені погляди, натхненно фліртують, заводять цікаві знайомства, і абсолютно не втомлюються від загальної уваги. Відмінний день для публічних виступів, відвідування світських заходів, громадській діяльності. Трохи затьмарює день відсутність взаєморозуміння з близькими людьми. Представники старшого покоління чекають від вас більшої серйозності, кохана людина ревнує. Не смійтеся над чужими почуттями: уникнете конфліктів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Перша половина дня – найкращий час для будь-яких справ. Жодне докладені зусилля не пропадає марно, жоден крок не стає марним, ні про одне сказаному слові не доводиться пошкодувати. Але намагайтеся не будувати занадто грандіозних планів: у другій половині дня вплив позитивних тенденцій стане слабшою, вам доведеться зменшити темп. Відповідний день для спілкування з людьми, що живуть в інших містах та країнах. Крім того, можна записуватися на курси іноземних мов, купувати туристичні путівки або нерухомість за кордоном.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Менше справ, більше розваг. Витрачайте час даремно – сьогодні вам це відмінно вдається, а ваших близьких даний факт тільки тішить. Неспішні прогулянки, приємні бесіди, навіть нехитрий домашній відпочинок піднімають вам настрій, допомагають поповнити запаси енергії. Небажано приймати рішення, особливо, що стосуються особистого життя: занадто багато ви бачите в неправдивому світлі. А ось поради послухати не заважає – поки ви будете їх обдумувати, ситуація проясниться. Небажано багато читати, працювати на комп'ютері, довго дивитися телевізор: очі уразливі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Присвятіть цей день дрібним справах, вирішуйте другорядні завдання, але не беріться за те, що дійсно важливо. Дуже важко знайти правильні відповіді на серйозні питання, зрозуміти, який шлях до мети виявиться вірним. Це день, коли потрібно зробити паузу і спробувати розібратися в ситуації. Дуже корисно спілкування з близькими, навіть якщо теми, які ви обговорюєте, не назвеш животрепетними і актуальними. Бажано знайти час для дихальних вправ або прогулянки на свіжому повітрі – це допоможе відчути вам відчути себе краще.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Хороший настрій, в якому ви зустрінете цього дня, на жаль, нестабільно – його може похитнути, а то й зовсім зруйнувати, будь-яка дрібниця. Уникайте ситуацій, пов'язаних з неприємними емоціями, намагайтеся акцентувати увагу на всьому, що вас радує. Дуже корисно було б знайти час для улюбленої справи чи зустрічі з людиною, яка викликає у вас особливо теплі почуття. Ви дуже вразливі. У цей день небажано дивитися драматичні фільми або театральні постановки, читати «важку» літературу.