Гороскоп за знаками Зодіаку на 7 вересня. Беремо верх над емоціями

Вівторок, 7 вересня 2010, 08:58
Навіть люди, яким зазвичай вдається зберігати спокій і приймати зважені рішення, сьогодні схильні до необачних вчинків. А між тим, саме таких дій і слід уникати.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Ретельне планування – запорука успіху будь-якої справи. Не варто думати, що напір і цілеспрямованість допоможуть досягти успіху: саме ці «засоби» сьогодні відносяться до числа найменш ефективних. Чим же слід користуватися? Винахідливістю, винахідливістю, передбачливістю. Останню доведеться у кого-небудь позичити: своєю може і не вистачити. Можливі сварки, причину яких ви так і не зможете встановити: будь-яка дрібниця може спровокувати розбіжності. Слідкуйте за тим, що кажете – ви можете ненароком образити близьку людину.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Можна багато чого встигнути, вирішити важливі завдання. Вас відрізняють спокій, холоднокровність і зібраність – саме те, що сьогодні необхідно. Поки мова йде про професійні справах, залишайте емоції в стороні: без них вирішити проблеми значно простіше. Відносини з колегами і керівництвом можуть стати, м'яко кажучи, прохолодними. Не варто приймати це близько до серця – ситуація незабаром зміниться на краще. З точки зору особистих відносин день буде сприятливим для тих, хто змін не хоче і не чекає.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Обережніше! Для вас цей день стане справжнім випробуванням. Чутливі, чутливі, вразливі Близнюки переживають цілу бурю емоцій, поділитися якими немає з ким: навіть найближчі люди не можуть зрозуміти, що відбувається з представниками знака. Винятком є ділові, дружні, родинні та любовні союзи Близнюки-Близнюки: у них спостерігається рідкісну єдність. Намагайтеся займатися звичними справами, які й уваги особливого не вимагають, і не втомлюють сильно. Дуже небезпечно переоцінювати свої можливості.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки вражають оточуючих цілеспрямованістю, рішучістю, готовністю до експериментів і виправданого ризику. Сьогодні представники знаку здатні вести людей за собою, їх лідерські якості проявляються яскраво і заслуговують довіри. Дуже сприятливий день для спілкування з впливовими людьми, обговорення питань, що стосуються розвитку кар'єри. Можна вирішувати і особисті проблеми: спокій, з яким ви ставитеся до всього, що відбувається, полегшує життя і вам, і вашим близьким. Є шанс подолати давні розбіжності зі старшими родичами.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сьогодні Левам доведеться нелегко – представники знака розуміють, що необхідно триматися в тіні, але їм це зовсім не до душі. Намагайтеся по частіше нагадувати собі про те, що і та робота, що не видно на перший погляд, повинна робитися добре. Якщо у вас не буде до себе претензій, то їх не виникне і в оточуючих. Відносини зі старшими родичами складаються гармонійно, а от з коханою людиною порозумітися важче: його поведінка часом ставить у глухий кут. Не ухиляйтеся від розмов, нехай і неприємних – саме один з них і допоможе вам знайти вихід зі становища.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Проявляйте нетерпіння, боріться за свої права, не приховуйте невдоволення, якщо щось іде не так. Саме готовність захищати свої інтереси зараз абсолютно необхідна – без неї не досягти успіху. Можливо подолання професійних розбіжностей, не виключено відновлення рівних ділових відносин після серйозного конфлікту. Вплив позитивних тенденцій присутній і в особистому житті: тут теж у наявності прагнення до миру і гармонії. Щоправда, вам доведеться піти на угоду з собою: навіть найпринциповішим іноді доводиться миритися з неминучим.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Врегулювання чужих розбіжностей – марна трата часу. Нагадуйте собі про це кожен раз, коли хтось захоче скористатися вашими миротворчими талантами. Зараз ви повинні зосередитися на власних цілях і інтересах, адже події дня якнайкраще сприяють кар'єрному росту й збільшення добробуту. В особистому житті слід дотримуватися того ж принципу: займайтеся своїми справами і не занадто заглиблюєтесь в чужі. Ця нехитра тактика дозволить вам не стати винуватцем непорозумінь і зберегти душевну рівновагу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Протистояти вам ніхто не здатний, але кожен раз, коли ви вступаєте з кимось у бій, ви наживає собі ворогів. Постарайтеся, хоча б з міркувань власної безпеки, налаштуватися на більш миролюбний лад і прожити день без конфліктів і сварок; це цілком можливо. Гроші варто вважати уважно – дуже вже ваша велика схильність до даремним витрат і спонтанним покупок. Небажано приймати в цей день рішення про великі інвестиції, відкривати власну справу. Зате можна займатися творчою діяльністю: велика ймовірність успіху.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
З вами приємно мати справу – сьогодні ви будете особливо цікавим співрозмовником, надійним діловим партнером, приємним супутником на будь-якому заході, лояльним керівником і виконавчим підлеглим. День гарний для налагодження відносин, проведення переговорів, публічних виступів, романтичних побачень. А ось справи, не пов'язані зі спілкуванням, будуть даватися значно важче. Дуже важко доведеться Стрільцям, чия робота пов'язана з цифрами, складною технікою, транспортом. Уникайте перевтоми, регулярної робіть перерви: вам потрібно поберегти себе.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Чим більш прості ваші цілі, тим вищі шанси домогтися дійсно значних результатів. Не беріться за масштабні проекти з власної ініціативи, але і не збочите, якщо ці проекти спробують взятися за вас. Пливіть за течією і орієнтуйтеся по ситуації – тактика нехитра, але ефективна. Уміння вислухати близької людини допоможе вирішити особисті проблеми. Сьогодні ви отримаєте інформацію, яка дасть відповідь на багато питань. Головне – вчасно звернути на неї увагу і спокійно проаналізувати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День несподіванок. Вони підстерігають всюди – і в дорозі, і на роботі, і в особистому житті. Багато сюрпризи будуть приємними, але день в цілому виявиться досить утомливих: занадто багато відбувається подій, занадто швидко припадає на них реагувати. Використовуйте будь-яку можливість для того, щоб розслабитися, побути наодинці з собою, послухати приємну музику. Не варто недооцінювати поради старших родичів і досвідчених друзів: сьогодні тлумачні рекомендації з боку будуть не менш корисні, ніж підказки власної інтуїції.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби надто мало уваги приділяють тому, що відбувається навколо, і занадто багато – своїм мріям, планам і ілюзіям. Спускайтеся на землю хоч ненадовго: тут, між іншим, теж відбувається дещо цікаве. Є, наприклад, шанс укласти вигідну угоду або завоювати довіру людини, який допоможе вам піднятися кар'єрними сходами. А ось в особистому сфері зміни малоймовірні. Навіть якщо ви виявите ініціативу, толку буде замало. Зате є шанс чудово провести час в гостях у старих друзів або на світському заході для обраних.