Астрологічний прогноз на 7 вересня. Налаштовуємося на хвилю хорошого настрою

Вівторок, 7 вересня 2010, 09:00
28-й місячний день (розпочнеться о 4:51). «Завершення». Місяць у Леві, в Діві (з 12.52). Час кохання, побачень, сімейних свят.
гороскоп

Головне сьогодні – втриматися на хвилі піднесеного настрою і постаратися, щоб думки і вчинки були добрими. Позитивні радості терапевтично діють на організм.

Привабливими стають люди, які підтримують наші інтереси, захоплення, хобі. Мудрі поради партнерів зможуть попередити вас про підготовлювані неприємності, а також захистити від недоброзичливців.

Після обіду, коли Місяць перейде у знак Діви, люди стають помітно практичніше. Ми все сприймаємо дуже серйозно, стаємо більш відповідальними, дисциплінованими, акуратними й обережними. Логіка в ці дні працює дуже добре.

Разом з тим ці якості краще проявляти лише в одноманітній роботі і простих справах. Для серйозних заходів у ці дні не вистачає інтуїції.

А ще слід пам'ятати, що накопиченої енергії залишилося небагато і витрачати її бездарно на дрібні побутові проблеми (сварки, лайку) не варто.

Коли Місяць убуває, наступають природні процеси очищення організму. Це – найкращий час для омолоджуючих, оздоровчих процедур. Легше виводяться шлаки з організму, видаляються шкідливі субстанції і елементи, які потрапили в організм з їжею і питвом з несприятливого навколишнього середовища. А оскільки найбільше «бруду» накопичується в жировій тканині, то і виводиться вона разом з жиром.

У медичному відношенні слід берегти голову і стежити за артеріальним тиском. Дуже сприятливо робити очисні процедури для очей.

Удачу принесе одяг сірих та камуфляжні забарвлень. Уникайте поєднання чорного з білим.

Колір дня: хризоліт (відганяє нічні кошмари).