Гороскоп за знаками Зодіаку на 8 вересня. Вирішуємо старі проблеми

Середа, 8 вересня 2010, 08:55
Відкриваються нові можливості, якими варто скористатися, щоб вирішити старі проблеми. Переговори можна проводити тим, хто не сумнівається у своїх дипломатичних здібностях. Якщо ви знаєте, що буваєте різкими та необачними, відкладіть важливі зустрічі.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День змін у професійній сфері. Реагуйте швидко, не дайте іншим шансу скористатися тією можливістю, яку зірки приготували для вас. Конкурентів доведеться буквально розштовхувати, але навряд чи вас це налякає. Товариськість та гарний настрій допоможуть вам завоювати симпатії представників протилежної статі. День підходить для розваги у великій компанії, відвідування світських заходів. Можна брати участь у семінарах і конференціях. Є шанс подолати давні розбіжності з партнером.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Цей день відкриє перед вами нові професійні горизонти, дасть можливість зробити важливий крок назустріч успіху. Будьте завбачливі у виборі союзників; день не підходить для експериментів з діловим оточенням. Обережніше з висловлюваннями. Якщо ви не впевнені в тому, що вас зрозуміють правильно, краще тримати язик за зубами. В особистому плані день принесе приємні зміни. Його можна присвятити усунення дрібних непорозумінь, подолання розбіжностей, а також підготовці приємних сюрпризів для близьких.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже сильна тяга до змін, але великий ризик припуститися помилки, зробити невірну ставку. Небезпечні ситуації, до яких потрібно швидко зробити вибір – чи ви зможете блискавично зорієнтуватися. Варто відкласти важливі справи і зосередитися на вирішенні дрібних завдань. Рутинна робота дається легше, ніж реалізація проектів, які потребують творчого підходу. Ваша життєва енергія не залишає байдужими представників протилежної статі. Серед тих, хто залучений зовнішнім блиском, обов'язково знайдеться людина, здатна вас оцінити.

Рак (22 червня – 23 липня)
Складний день. Можливі фінансові втрати, в тому числі й досить значні. Деяким представникам знака доведеться серйозно задуматися про пошук нового джерела доходів. Але сумувати не варто: вплив позитивних тенденцій у професійній сфері досить сильно. Можна, приміром, зміцнити свої позиції і домогтися підвищення по службі. День легкого, приємного, ні до чого не зобов'язує спілкування. Бути в центрі уваги приємно, компліменти веселять слух, а приємні сюрпризи піднімають настрій.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Ваші позиції зараз, на жаль, не дуже міцні, так що день загрожує втратами і неприємностями. Можна розраховувати на заступництво сильних світу цього і поява нових партнерів, але в будь-якому випадку для змін на краще доведеться проявити ініціативу, зробити перший важливий крок. Підтримка колег приємна, але реальної користі від неї не буде. Здається, що обставини для початку нового роману складаються не сприятливі, але вам це не завадить втратити голову і розташувати до себе симпатичну особу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Можна значно збільшити доходи, але це зажадає непростого й рішучого кроку. Зважувати «за» і «проти» колись, доведеться покладатися на свою інтуїцію. На щастя, ви не з тих, хто носить рожеві окуляри, а тому напевно зробите правильний вибір. До вступникам радам ставитеся критично – люди, які дають їх, керуються власними інтересами. Не можна сказати, що старі почуття розсипаються на порох, але деякі зміни в них відбуваються. Сьогодні, наприклад, ви готові критично поглянути на свого обранця.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Завдяки вмінню діяти не рано і не пізно, а вчасно, ви зможете взяти верх треба конкурентами. Ваша інтуїція подібна будильнику; як тільки «продзвеніло», потрібно негайно почати діяти. Можна експериментувати: зараз ви досить обережні і не наробити помилок. Неприємним моментом дні стане несподівана перевірка керівництвом вашої роботи. Особисті відносини вступають в непросту фазу. У близького вам людини змінюються пріоритети, доводиться визнати, що зберегти відносини в їх колишньому вигляді неможливо.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Хороший день. З'являється можливість перемогти суперників і конкурентів, зміцнити свої позиції і знайти прихильників з числа впливових людей. Але ви не повинні поспішати: якщо набратися терпіння, можна домогтися більш значних результатів. Хороший день для творчої роботи, розв'язання задач, що вимагають нестандартного підходу. Відповідний день для спілкування, особливо – з друзями, однодумцями, старими знайомими. Ви в ладу з собою, і це робить вас особливо привабливими в очах людей, хто сумнівається, не до кінця впевнених у собі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Не будьте занадто довірливі: люди, які вас хвалять і надихають на подвиги, керуються власними інтересами і намагаються вами маніпулювати. Критичне сприйняття дійсності позбавить вас від розчарувань і потрясінь. Обережніше з грошима: ви схильні витрачати більше, ніж можете собі дозволити. Сьогодні ви в більшій мірі, ніж зазвичай, мінливі й непостійні в своїх почуттях. Багато Стрільці дають коханій людині привід для ревнощів, навіть не замислюючись про це і не бажаючи нічого подібного.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Треба зуміти вчасно відступити, бо в іншому разі втрати будуть дуже серйозними. Ви схильні переоцінювати своїх союзників і покладати на них занадто великі надії, що теж може призвести до неприємностей. Якщо діяти поодинці, ризику буде менше, але й тут домогтися серйозних результатів навряд чи вдасться. День обов'язково порадує закоханих Козерогів: їх чекають приємні емоції й добрі новини. Якщо ви самотні, варто проявити ініціативу. Сьогодні можна зав'язувати нові знайомства, фліртувати і кокетувати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Будьте готові до критики: надто багато сьогодні вам незадоволені. Проблеми, з якими ви зазвичай справляєтеся без праці, сьогодні можуть поставити в безвихідь. Не виключені розбіжності з давніми діловими партнерами, доведеться шукати нових союзників. Будьте обережніше, коли берете на себе зобов'язання: їх виконання виявиться нелегкою справою. День пов'язаний зі спокусами і спокусами, але Водоліїв не так просто збити з шляху. Представники знака виберуть єдино вірну лінію поведінки і зроблять все, щоб змінити життя на краще.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Події цього дня сприяють прогресу в ділових відносинах. Ви вірно вибираєте тактику, легко знаходите спільну мову з людьми, можете завоювати прихильність будь-кого. Але це потребує певних емоційних зусиль, і до кінця дня ви відчуєте, що зовсім вибилися з сил. Сприятливий день для укладання угод, можливе одержання значного прибутку. Гармонійні романтичні стосунки, можна не побоюватися неприємних сюрпризів. Вам вдається навіть з самими неприємними людьми знаходити спільну мову, уникати конфліктів та сварок.