Гороскоп за знаками Зодіаку на 9 вересня. Вчимося тримати удар

Четвер, 9 вересня 2010, 08:56
Для вирішення професійних проблем будуть потрібні гнучкість і наполегливість, а також уміння твердо стояти на ногах і тримати удар. Не треба думати, що буде легко, але й здаватися, якщо важко, не слід.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Це не найсприятливіший день з професійної точки зору. Доводиться визнавати свої помилки, виправляти їх, ліквідувати наслідки – все це забирає багато часу і сил і не йде на користь настрою. Нерозбірливість у ділових контактах може завдати серйозного удару по вашій репутації. День підходить для спілкування. Ви з задоволенням відвідуєте багатолюдні збори, буваєте у великих компаніях, заводьте знайомства. Але наміри у вас не дуже серйозні, і навколишні про це здогадуються. Тому фліртувати і кокетувати можна, а давати волю фантазії і будувати далекосяжні плани нема чого.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Сприятливий день для Тельців-кар'єристів: завдяки своїм природним талантам вони зможуть добитися підвищення по службі. А ось на відповідне зростання доходів розраховувати не варто: трудитися потрібно зараз, а нагорода надійде пізніше. З'являються нові партнери, але заради співпраці з ними доведеться відмовитися від старих; зробити вибір дуже непросто. День не можна назвати багатим на зустрічі і знайомства, але якщо на вашому горизонті з'явиться нова людина, ймовірно зародження серйозних стосунків. Не всім Тельцям буде легко порозумітися з близькими: аж надто багато чого чекають від вас оточуючі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День професійних успіхів, відкриття нових горизонтів та великих перемог. Можуть несподівано зважитися фінансові проблеми, можливі незаплановані грошові надходження. Угоди, укладені цього дня, принесуть прибуток. Головною проблемою дня можна вважати розлад у старих, давно склалися, – і ділових, і особистих. Зміни, що відбулися з вами за останній час, не до кінця зрозумілі оточуючим, це і спричиняє за собою критику, неприємні зауваження, непрохані поради. Намагайтеся не давати волі подразнення, і конфліктів вдасться уникнути.

Рак (22 червня – 23 липня)
Професійні перспективи не виглядають сприятливими. Проблем накопичилося так багато, що дуже велика спокуса позбутися від них одним махом, але робити цього не слід, занадто великими будуть втрати. Не поспішайте приймати рішення і повідомляти про них. Навіть якщо ви сьогодні усвідомили, що вибрали неправильний шлях, що оточують поки краще про це не знати. З'являється відчуття одноманітності життя, нескінченного повторення одних і тих же подій, розмов, емоцій. Постарайтеся не піддаватися негативним емоціям. Якщо у вас знайдеться небагато фантазії, ви зможете зробити приємний сюрприз і собі, і близьким.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День складний, але не безнадійний. Все може скластися як дуже погано, так і дуже добре, питання лише в тому, яку тактику і стратегію ви виберете. Прислухатися варто, в першу чергу, до власної інтуїції: поради, які дають доброзичливці, досить гарні, але вам вони, на жаль, не підходять. Ви дуже сприйнятливі, довірливі і схильні до зовнішніх впливів. З боку це може виглядати як мінливість у почуттях, так що не варто дивуватися, якщо ваша «половинка» буде ревнувати. Для початку нових відносин цей день не особливо гарний: вам важко зробити правильний вибір.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Неоднозначна фінансова картина: грошові надходження можливі, але навряд чи вони будуть відповідати вашим очікуванням. Реалізацію деяких планів доведеться відкласти, тому що зараз ви просто не можете дозволити собі супутні витрати. Однак не варто надто турбуватися: як компенсацію зірки пропонують вам дуже цікаве і перспективна справа. Хоча емоційний фон відрізняється напруженістю і знаходити спільну мову з близькими вам складно, зберегти мир можна. Правда, для цього доведеться зовсім відмовитися від критики та іронічних зауважень. Будьте ласкаві – навколишні це оцінять.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Відповідний день для роботи: професійних труднощів ви просто не помітите. Легко дається рішення складних завдань, з'являються хороші ідеї, є шанс укласти вигідні угоди або заручитися підтримкою впливових людей. Словом, у цій сфері вплив позитивних тенденцій досить сильно. А що ж в особистому житті? Так теж все непогано. Вам вдасться внести в романтичні відносини щось нове, абсолютно позбавивши їх рутинності і нудьги, піднести близьким приємний сюрприз. Можливі несподівані візити дуже дорогих вам людей.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Це не найпростіший день, але труднощі чи перешкодять Скорпіонам добитися поставленої мети. Представники даного знака не тільки успішно захищають свої позиції від конкурентів, але і розширюють сферу впливу, знаходять нових союзників і підвищують свій авторитет. Якщо зосередитися на досягненні головної мети, залишивши другорядні завдання в стороні, день ознаменується серйозною перемогою. Сьогодні ви занурені в себе, тому не завжди розумієте, чого від вас чекають і хочуть оточуючі. На щастя, близькі ставляться до вас з розумінням, тому серйозні конфлікти навряд чи виникнуть.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Те, як складеться цей день, багато в чому буде залежати від того, чи вдасться вам налагодити відносини з діловими партнерами. Проблем накопичилося багато, і впоратися з ними поодинці важко – підтримка і допомога вам дуже знадобляться. Обережніше з фінансами: можливі значні втрати. Не виключений конфлікт з коханою людиною чи старим другом. Від батьків ви отримаєте моральну підтримку, хоча вважали за краще б реальну допомогу. Ви зможете самостійно впоратися з усіма проблемами, якщо не станете витрачати енергію на претензії і образи.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
З професійної точки зору, головний плюс цього дня в тому, що вас беззастережно підтримують колеги та керівництво. Мінус, однак, у тому ж самому: конструктивна критика вам не завадила б. Намагайтеся не давати волі фантазії, стримуйте пориви, не захоплюйтеся ризикованими проектами. Якщо ви вчасно згадайте про своє природному розумі, день пройде без втрат. Ви вразливі і сприйнятливі, тому не виключено зародження інтересу до нової людини. Не довіряйте першому враженню: сьогодні вам легко прийняти бажане за дійсне.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
У професійній сфері переважає вплив позитивних тенденцій, і у вас немає серйозних причин для тривоги і неспокою. Дуже вдалий день для проведення переговорів, налагодження ділових відносин з новими партнерами. Можна вкладати гроші у власний бізнес. Ви багато думаєте про минуле, і це накладає серйозний відбиток на особисте життя. Ви можете стати ініціатором зустрічі зі старими знайомими або нагадати про себе людині, яка колись зіграв важливу роль у вашому житті. Жаль про те, чого не повернути, забарвлює день в сумні тони.

Риби (20 лютого – 20 березня)
У професійній сфері переважають негативні тенденції, можливі значні втрати. Ваші конкуренти не тільки сильні, але і винахідливі, і змагатися з ними нелегко, або готуйтеся до серйозної боротьби, або відступайте – третього, на жаль, не дано. Можливі фінансові труднощі, затримка очікуваних виплат змусить вас тугіше затягти пасок. Відносини з близькими стають дуже напруженими, часом буде здаватися, що домовитися про щось просто неможливо. Найвразливіших Риб чекає нове відчуття – воно буде сильним і може штовхнути на необачні вчинки.