Астрологічний прогноз на 11 вересня. День самоти

Субота, 11 вересня 2010, 09:00
4-й місячний день (почнеться о 10:38). «Аналіз». Місяць у Терезах, Скорпіоні (з 12:20). Використовуйте поточну добу для оцінки власних сил, аналізу та планування того, що ви зможете здійснити в майбутньому.
гороскоп

День не призначений для групових справ (вони, як правило, не дають планованого результату). В іншому сприятливий – за умови, що все продумано.

Тим більше, що після полудня, коли Місяць перейде у знак Скорпіона, емоційне збудження посилюється, істеричність і напруженість наростає.

Люди стають незадоволеними і собою і оточуючими. У цей час зростає ймовірність отримання стресів: на вулиці, в транспорті і навіть вдома.

Краще не прийматиме в ці місячні дні емоційних рішень, не робити різких вчинків, а зайнятися тихим спокійним самоаналізом і виправленням своїх недоліків. Якщо ми себе хоч трішечки вдосконалимо, нам і світ не буде здаватися таким похмурим.

Бажано провести цей час на самоті або в колі сім'ї.

Слід уникати подвійних, двозначних ситуацій: спроби всидіти одразу на двох стільцях часто закінчуються провалом.

Можливі віщі сни. Якщо сниться хто-то з померлих родичів – значить, саме ця людина захищає вас в даний період вашого життя.

У четверті місячні добу потрібно звернути пильну увагу на область горла і шийний відділ хребта – зараз вони особливо уразливі. Тому працюючим за комп'ютером рекомендується частіше відпочивати і розминати шию, а тим, кому по роботі доводиться багато говорити, бажано якомога більше мовчати.

Дуже корисно для здоров'я здійснити прогулянку до парку. Треба якомога більше бути поряд з квітами, деревами, особливо добре посидіти поряд з дубом або ясенем. Це допоможе зрівноважити енергетичні потоки у вашому організмі і привести його в більш гармонійний стан.

Колір дня: золотий, білий, червоний. Уникайте синьо-бузкової гами.

Камінь дня: сардонікс (оберігає від невірності).