Гороскоп за знаками Зодіаку на 27 вересня. Проявляємо самостійність

Понеділок, 27 вересня 2010, 08:53
Розраховувати потрібно, в першу чергу, на себе – з точки зору співпраці і спільної діяльності це день практично безперспективний.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнів чекають вигідні угоди і вдалі придбання. Життєвий потенціал представників даного знаку знаходиться на високому рівні, тому вони з азартом та ентузіазмом беруться за будь-які справи, демонструють різноманітні таланти і ні хвилини не хочуть сидіти на місці. Потрібно, однак, мати на увазі, що день може бути пов'язаний із загостренням хронічних захворювань. Неоднозначна ситуація складається в особистій сфері. Під впливом обставин ви прийняли рішення, яке потрібно втілити в життя, проте відкладаєте реалізацію задуманого в надії, що ситуація зміниться. Це програшна позиція – дійте, проявляйте ініціативу, якщо хочете домогтися успіху.

Телець (21 квітня – 21 травня)
У Тельців є шанс добре провести день, однак для цього доведеться внести деякі зміни в своє звичне поведінку. Так, в особистих відносинах просто необхідно проявити ініціативу – результат вас приємно здивує! Якщо ви збираєтеся займатися справами, не бійтеся труднощів; у вирішенні будь-яких проблем досягне успіху той, хто рішення приймає швидко, не витрачаючи часу на коливання і педантичне зважування всіх «за» і «проти». Якщо ви не відчуваєте в собі достатньої рішучості, щоб «взяти бика за роги» і кинутися в бій, пошукайте в своєму оточенні тих, хто готовий підтримати вас морально – такі люди напевно знайдуться.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Деякі представники цього знака можуть зіткнутися з неприємностями, і досить серйозними. Не дивно тому, що ймовірно відчуття депресії, поява песимістичних поглядів на життя. Занепад життєвих сил змусить вас відмовитися від активної діяльності, відкласти заплановані розваги. Не витати в хмарах – ваші ідеї хороші, але їм безумовно не вистачає реалізму. Всупереч звичаю, ви імпульсивні і схильні до емоціям. Не забувайте про логіку, якщо в цей день вам потрібно буде приймати важливі рішення або робити вчинки, від яких буде залежати життя інших людей. Порада друзів або родичів доведеться дуже до речі.

Рак (22 червня – 23 липня)
День пройде спокійно, не принесе ні значних змін, ні серйозних випробувань. Можна спокійно займатися звичайними справами, спілкуватися зі старими і новими знайомими, не побоюючись підступу, обговорювати питання довгострокової співпраці. Фінансове становище може дещо погіршитися, однак витрати не будуть марними. Найбільш значних успіхів в професійних справах зможуть досягти ті, хто активно використовує у своїй діяльності сучасні технології. Вдалий день для свят і вечірок, відпочинку у великій компанії. Нові знайомства піднімуть вам настрій, а турбота і увага друзів дозволять відчувати себе впевнено.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже вдалий день з точки зору романтичних відносин: зірки обіцяють Левам масу приємних емоцій і сюрпризів. Можна зав'язувати нові знайомства, покладаючись на свою інтуїцію, зізнаватися у своїх почуттях і взагалі всіляко проявляти ініціативу – вона буде належним чином оцінена. Дещо гірше складаються стосунки зі старшими родичами: тут взаєморозуміння може бути досягнуто з великими труднощами. День підходить для навчання, а також будь-яких справ, що вимагають ерудиції, знань і досвіду. А ось відвідування розважальних закладів краще відкласти: відпочинок такого роду навряд чи піде вам на користь.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сприятливий день, характеризується зростанням життєвого тонусу і стабільним емоційним фоном. Сьогодні ви зможете добитися відмінних результатів у будь-якій справі, реалізувати свої сміливі задуми і втілити в життя оригінальні ідей. Діяти, правда, доведеться самостійно, але навряд чи це збентежить вас – ви легко обійдетеся без помічників і союзників. Сильно вплив позитивних тенденцій у сфері романтичних і сімейних відносин. Видатна інтуїція допоможе вам досягти взаєморозуміння з близькими людьми, а вміння спокійно обговорювати спільні проблеми дозволить уникнути конфліктів. Оптимізм і гарний настрій не залишать вас протягом всього дня.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ви вимогливі, рішучі і наполегливі – чи варто дивуватися, що близьким людям непросто з вами порозумітися? Сьогодні ви схильні віддавати розпорядження, а не йти на компроміси, домагатися виконання своїх бажань, а не враховувати чужі інтереси. Наслідком цих тенденцій може стати погіршення сімейних і романтичних відносин. Не виключені і конфлікти з друзями. Варто подбати про своє здоров'я – віддайте перевагу корисному відпочинку, відмовтеся від відвідування сумнівних розважальних закладів, зловживання алкоголем і важкою їжею. Можливі вдалі поїздки, ініціаторами яких виступлять ваші далекі родичі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День дуже неоднозначний, настрій Скорпіонів часто змінюється: представники цього знака то сповнені оптимізму, то занурюються у вир похмурих думок. Старші родичі готові підтримати і втішити вас, а от кохана людина визнає, що проблеми ваші надумані, а душевні метання пояснюються простими капризами. Нерозуміння може стати причиною серйозних образ. Хороший день для продовження роботи над раніше розпочатими проектами, залучення нових людей і додаткових коштів. Увінчаються успіхом зустрічі з давніми партнерами, можна домогтися вигідних для вас умов співпраці.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Позитивні тенденції сильні, а тому день буде багатим на приємні події. З'являється можливість налагодити стосунки зі старими знайомими, помиритися з тими, з ким ви були у сварці. Друзі та родичі потребують ваших радах, моральної підтримки та допомоги, і вдячність їх не знає меж. Особливу увагу слід приділити дітям: у ваших силах вберегти їх від помилок і неприємностей. З'являться несподівані ідеї, що стосуються проведення дозвілля. Не пропустіть шанс прикрасити своє життя новими емоціями, яскравими переживаннями. Не заподіє дискомфорту відмова від шкідливих звичок. Високий життєвий потенціал дозволить уникнути перевтоми навіть при дуже серйозних фізичних навантаженнях.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам треба бути економніше: день пов'язаний з фінансовими втратами, затримкою очікуваних виплат. Основні витрати будуть пов'язані з організацією відпочинку для вас і членів сім'ї, придбанням речей, необхідних у поїздках. Небажано експериментувати з іміджем, візити в салони краси краще відкласти. В іншому день обіцяє бути рівним і сприятливим. Ваші професійні успіхи будуть вельми значними, в середині дня ймовірні вдалі ділові зустрічі, результативні переговори. Емоційний фон стабільний, ви легко ладите з оточуючими.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День складний, успіхів зможуть домогтися тільки ті, хто готовий працювати і прикладати неабиякі зусилля. Нові завдання, за вирішення яких вам сьогодні належить займатися, виявляються досить складними, так що будьте готові закликати на допомогу свій досвід і всі ті знання, якими володієте. Рітік з боку членів сім'ї не завжди буде обгрунтованою і доречною, але ви вступите мудро, якщо не будете давати волі подразнення і кривд. Підтримка коханої людини дуже важлива й обов'язково буде отримана. Бажано відмовитися від незапланованих поїздок і занять, пов'язаних із серйозною фізичним навантаженням.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам доведеться багато працювати, приймати важливі рішення, долати перепони, що стоять на шляху до мети, битися з впливовими недоброзичливцями – словом, день обіцяє бути насиченим і цікавим. На щастя, сьогодні випробування вас не лякають: життєвий потенціал високий, ви повні сил та енергії. Можна розраховувати на підтримку колег і друзів, а от керівництво і старші родичі будуть, найімовірніше, налаштовані дуже критично. Небажані поїздки, особливо – далекі і не сплановані належним чином. Вам не зашкодять активний відпочинок і фізична робота на свіжому повітрі. Можна робити невеликі покупки.