Гороскоп за знаками Зодіаку на 28 вересня. Налагоджуємо відносини

Вівторок, 28 вересня 2010, 08:58
Сприятливий емоційний фон дня сприяє налагодженню ділових і особистих відносин. Це відповідний день для спілкування, зустрічей, відвертих розмов. Правда, не всьому почутому можна вірити.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можна встигнути і з справами впоратися, і чудово відпочити. Єдине, що в силах перешкодити цьому – ваше прагнення вирішити кілька проблем разом, нездатність зосередитися на найважливішій з них. Корисним буде спілкування з людиною, яка не відчуває нестачі в оригінальних ідеях і здатний надихати ними інших – ви маєте потребу в стимулюванні, щоб рухатися вперед. Об'єктом впливу негативних тенденцій стане побутова техніка: вона може виходити з ладу без будь-якої на те причини. Втім, навіть якщо це зіпсує вам настрій, спілкування з членами сім'ї або зустріч з коханою людиною допоможуть швидко відновити душевну рівновагу.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День гарний для продовження розпочатої роботи, звичних справ, не потрібно докорінно змінювати ритм і спосіб життя, хоча бажання зробити це може бути дуже сильним. Енергетичний потенціал високий, але емоційний фон відрізняється нестабільністю, тому ладити з оточуючими (особливо – старшими родичами) буде непросто. Зірки радять бути економніше, відмовитися від великих покупок і значних витрат, пов'язаних з розвагами. Подумайте про те, як можна приємно провести вільний час вдома – прийом гостей доставить вам деяке задоволення, а от відвідування розважальних закладів або вилазки на природу чи порадують.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже невисокий життєвий потенціал Близнюків, а тому день, і так не надто простий, здасться багатьом представникам цього знаку нестерпно складним. На щастя, сьогодні можна розраховувати на поблажливість керівництва і допомогу старших родичів, так що боротися з несприятливими обставинами поодинці вам не доведеться. Небажані поїздки, довгі прогулянки здадуться нудними. Фінансова ситуація несприятлива: доходи дуже скромні, витрати ж значні, хоч і цілком виправдані. Увечері можливе погіршення самопочуття. Кращий час для спілкування з коханою людиною – середина дня.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цей день буде сприятливим для тих, хто готовий взятися за справи з самого ранку: до полудня можна багато чого встигнути, якщо ні хвилини не втрачати даремно. Можливо, вам повернуть старий борг, ви знайдете цінну річ або виграєте в лотерею. Прибуток навряд чи буде значною, але сам факт зміцнення фінансового становища підніме вам настрій. Вечір відмінно підходить для дружніх зустрічей або невеликого свята. Краще влаштувати його у себе вдома – на «чужій території» ви не будете почувати себе комфортно. Обережніше зі спиртним: сьогодні ви не будете відчувати сп'яніння досить довго, проте зловживання алкоголем буде мати неприємні наслідки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви не хочуть прикладати навіть самих скромних зусиль для того, щоб наблизитися до поставленої мети – чи варто дивуватися тому, що день цей здасться їм не надто захоплюючим? Професійні труднощі є наслідком ваших же помилок, які не були своєчасно виправлені; звинувачувати тут нема кого, потрібно просто братися за справу. На щастя, навколишні налаштовані по відношенню до вас поблажливо і готові пробачити вам промахи і недоробки. День пройде тим краще, чим більш серйозні і розважливі ви будете в першій його половині. Увечері можна дозволити собі подуріти в компанії старих друзів і коханої людини.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сприятливий день, затьмарений лише дрібними нездужаннями та не дуже хорошим станом фінансових справ. Дуже до речі буде помірність у всьому – і в потуранні своїм шкідливим звичкам, і у витратах. Вірність принципам здорового способу життя і розумної економії дозволить вам звести до мінімуму вплив негативних тенденцій. День обіцяє успіхи в роботі, перемоги в особистому житті, радість від спілкування з близькими людьми. Можливі приємні звістки від родичів, що живуть в інших містах. Дівам-чоловікам варто згадати про давнє хобі: воно може стати джерелом доходу; дами доб'ються дивовижних результатів, якщо займуться прикрасою житла.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам варто бути уважнішими і обережнішими у спілкуванні – сьогодні представники цього знаку ризикують втратити друзів або потрапити в пастку, розставлену недоброзичливцями. Пам'ятати потрібно і про те, що все, що вам потрібно, ви сьогодні можете домогтися самостійно, тобто немає ніякої необхідності просити про допомогу або шукати підтримку у впливових людей. Хороший день для сімейних свят. Помірні фізичні навантаження будуть сприяти зростанню життєвого тонусу. Для романтичних зізнань підходить середина дня, а ось обговорювати з коханою людиною накопичилися проблеми краще ввечері.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Гарні творчі перспективи, можна багато чого домогтися, діючи поодинці. Інертність партнерів і союзників перешкодить вам рухатися вперед з тією швидкістю, на яку ви здатні, тому варто робити ставку на власні здібності і можливості. Вирішаться питання фінансового характеру, грошові надходження будуть своєчасними. Цей день характеризується зниженням життєвого потенціалу, тому не втрачайте можливості відпочити, відновити сили. У сімейних і романтичних відносинах відчувається вплив сприятливих тенденцій, розвиток подій сприяє змінам на краще.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці опинилися в непростій ситуації – все, що вони останнім часом робили в надії порадувати близьких людей, витлумачено хибно і поставлено їм у провину. Цей день пов'язаний зі значним зростанням напруженості в особистих відносинах будь-якого характеру, загостренням суперечностей. Ситуація ускладнюється через деякого легковажності, з яким ви ставитеся до проблем і тривог оточуючих; мало хто може зрозуміти, що оптимізм ваш цілком обгрунтований, а впевненість у собі – виправдана. У справах можуть виникнути труднощі з-за розбіжностей з партнерами, але в цілому підсумки дня вас порадують. Можливі вигідні покупки і вдалі поїздки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Непередбачені труднощі завадять реалізації давно складених планів, змусять шукати нові способи досягнення поставленої мети. Не будьте занадто вимогливі до близьких: своєчасно виявлена поблажливість сприяє поліпшенню відносин. У спілкуванні зі старшими родичами стануть в нагоді терпіння і почуття такту, саме завдяки цим якостям можна уникнути конфліктів. Сприятлива фінансова ситуація дозволяє робити покупки, у тому числі й досить дорогі. Цей день гарний для складання планів майбутніх подорожей, придбання туристичних путівок. Найбільш важливі для вас справи краще планувати на першу половину дня.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії стикаються з багатьма перепонами, але більше всього страждають від перепадів власного настрою – то вони сповнені позитивних емоцій і радості, то вдаються до смутку. Знижено життєвий тонус, у зв'язку з чим підвищується ймовірність нездужань. Важливо не перепрацьовувати, більше гуляти, дотримувати правильний режим дня. Бажаючим присвятити день справах, слід мати на увазі, що перша його половина буде значно більш продуктивною, ніж друга. До полудня можливі багатообіцяючі зустрічі, так що вибратися з дому варто раніше.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День в цілому вдалий, і, незважаючи на деяке зниження життєвого потенціалу, ви будете почувати себе непогано і збережете гарний настрій. Небажані поїздки, особливо – далекі і дорогі: велика ймовірність, що вони не принесуть нічого, крім розчарування. Цей день підходить для відпочинку в компанії друзів, можна приймати незвичайні запрошення, брати участь у реалізації оригінальних ідей. Не пропустіть підходящий момент для того, щоб налагодити відносини з родичами; можна знайти спільну мову навіть з тими, хто завжди був налаштований критично по відношенню до вас. Вірогідність змін в особистому житті невелика.