Гороскоп за знаками Зодіаку на 29 вересня. День спокус

Середа, 29 вересня 2010, 08:59
Поспішати не можна, особливо з висновками і рішеннями. Цей день пов'язаний більшою мірою зі спокусами, ніж з якимись реальними можливостями, якими варто користуватися.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Позитивні тенденції дуже сильні, але уникнути неприємних ситуацій все ж не вдасться. Можливі проблеми при відвідуванні багатолюдних зборів, участь у світських заходах навряд чи підніме настрій, а ось втомливим буде напевно. День підходить для спілкування з членами сім'ї, прогулянок і відпочинку на свіжому повітрі, а також навчання. Романтичні побачення пройдуть добре, можна відверто обговорити з коханою людиною тривожні вас питання. Нові знайомства чекають на тих, хто планує відвідини музею, театру або концертного залу. Прогулянка по магазинах виявиться більш руйнівною, ніж вам хотілося б.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Можливі професійні труднощі. Проблеми, що виникли в недавньому минулому, стають більш серйозними, і зараз для їх вирішення необхідно зробити активні дії. Не нехтуйте допомогою, яку будуть пропонувати оточуючі, в тому числі – і досить впливові особи. Можливе укладання угод, які у віддаленому майбутньому принесуть прибуток, і досягнення домовленостей, завдяки яким ви зможете змінити роботу на кращу. Це хороший день для відпочинку разом з членами сім'ї, друзями. Ви будете комфортно відчувати себе в будь-якій компанії, не залишитеся осторонь від загальних веселощів.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День неоднозначний. З одного боку, Близнюки відрізняються похвальною цілеспрямованістю і завидною енергійністю. З іншого – саме ці якості постійно заводять представників знаку кудись не туди. Зараз ви маєте потребу в мудрого наставника, який допоміг би вам вибрати розумну тактику й уникнути помилок. Симпатії нових знайомих (а особливо – осіб протилежної статі) ви завойовуєте легко. Але ви занадто мало думаєте про тих, хто має до вам дійсно сильні почуття, а тому часом мимоволі змушуєте страждати близьких. Ведіть себе тактовніше.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам належить пережити непростий день. У професійній сфері складається складна ситуація, а ви, на жаль, не маєте інформацію, необхідної для того, щоб прийняти вірне рішення. Найрозумніше зараз – чекати і уважно спостерігати за подіями навколо; така тактика доречна як в роботі, так і в особистому житті. Єдина сфера, яка перебуває під безумовним і сильним впливом позитивних тенденцій – це фінанси. У вас є шанс отримати велику суму, зробити вигідну покупку, укласти прибуткові угоди. У поїздках будьте уважніше – не виключені неприємні події.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дрібні неприємності Леви зустрічають з усмішкою, а радість будь-якого масштабу перетворюють привід для справжнього свята; сьогодні представники цього знаку сповнені любові до життя і охоче діляться ним з оточуючими. День підходить для різноманітних контактів і зустрічей, довгоочікуваного візиту до родичів, романтичного побачення або нового знайомства – ваша чарівливість нікого не залишить байдужим. Фінансова картина сприятлива, можливі великі грошові надходження і дорогі подарунки. Крім того, не виключені професійні удачі, які будуть сприяти вашому просуванню по службі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Очікують перемоги на професійному поприщі – перемоги тим більш значні, що здобуті вони будуть самостійно, без допомоги і підтримки колег і високопоставлених покровителів. У цей день у вас з'явиться можливість втілити в життя свої сміливі ідеї, реалізувати задуми, що дозволяють отримати значний прибуток. Не дивно, що вся ваша увага зосереджена на роботі, а це означає, що знайти час для спілкування з родичами, друзями і коханою людиною чи вдасться. Ви зможете уникнути докорів і образ, якщо налаштовані на доброзичливий лад і проявіть дещицю інтересу до справ близьких.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День пов'язаний з появою нових можливостей і перспектив. Постарайтеся не відмовлятися від спілкування з давніми знайомими: вони них можуть виходити цікаві пропозиції. Це хороший день для реалізації чужих ідей, а от втілення в життя власних задумів краще відкласти. Можна купувати одяг і прикраси, експериментувати з іміджем – результат вас не розчарує. Можливі незаплановані зустрічі з друзями, а також людьми, по відношенню до яких ви колись відчували особливу симпатію. Романтичні відносини, що почалися в цей день, будуть розвиватися повільно і принесуть проблеми, однак багато чому вас навчать.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Сьогодні для вас буде особливо важливою підтримка родичів, тому варто провести більше часу в їх суспільстві. Занурення у родинні справи не тільки буде сприяти набуттю душевної рівноваги, але і допоможе знайти ключ до вирішення проблем, що турбували вас останнім часом. На користь піде також активний відпочинок. Будьте розбірливішим в їжі – існує ймовірність отруєнь. На роботі складається непроста ситуація, однак залишається шанс справитися з проблемами досить швидко. Розраховуйте тільки на перевірених часом союзників: для початку нових ділових відносин зараз не самий відповідний момент

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Чекає непростий і досить виснажливий день. Серйозні проблеми виникнуть на роботі, доведеться тримати відповідь за раніше допущені промахи, виправляти свої помилки, про які, як ви потай сподівалися, всі давно встигли забути. На допомогу з боку розраховувати не доводиться, успіху можна досягти тільки власними зусиллями – а життєвий потенціал знижений і перевтома не виключено. Спокійно і впевнено ви будете почувати себе в компанії друзів, членів сім'ї та коханої людини. З ними і слід провести вільний час – для світських розваг, подорожей і багатолюдних зборів день не самий відповідний.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вам треба здобути важливу перемогу – вона не буде легкою, але стане вагомим доказом вашого переваги над конкурентами. Саме час блиснути діловими якостями, пошукати нових союзників і покровителів. Фінансова ситуація сприятлива, можна замислитися про великих капіталовкладень та інвестиціях. В особистій сфері також відчувається вплив сприятливих тенденцій, які будуть особливо сильними в другій половині дня. Це час підходить для спілкування з друзями і родичами, участі в розважальних заходах. Життєвий тонус високий.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ситуація в складається непроста, але відкриває широкі можливості. Помисли ваші зосереджені на роботі та навчанні, і чимало часу ви проведете в роздумах про те, як найкращим чином скористатися збігом обставин. Однак не можна забувати про обіцянки, дані родичами, своїх зобов'язаннях перед членами сім'ї, у противному випадку ви ризикуєте спровокувати конфліктну і неприємну для всіх ситуацію. Кохана людина проявить по відношенню до вас особливу увагу, деколи турбота може здатися надмірною і недоречною. Вам потрібно подбати про своє здоров'я, відмовитися від надмірностей.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День пов'язаний з деяким зниженням життєвого потенціалу, тому постарайтеся захистити себе від зайвих навантажень, як фізичних, так і емоційних. Бажано звести до мінімуму контакти з неприємними, агресивно налаштованими особами – спілкування з ними не кращим чином позначиться на вашому настрої. День підходить для самостійної роботи, реалізації власних ідей; виконання чужих розпоряджень може бути пов'язане з проблемами. У сімейних відносинах запанують гармонія і взаєморозуміння, якщо ви будете терплячими і поблажливі до близьких. Небажано відвідування світських заходів – вони принесуть втому.