Гороскоп за знаками Зодіаку на 30 вересня. Приділяємо увагу дрібницям

Четвер, 30 вересня 2010, 08:58
Зростає творчий потенціал, багато хто сьогодні більш, ніж зазвичай, схильний до нестандартних рішень. Проте ухвалити правильне рішення допоможе здатність оцінити багато, в тому числі і незначні, на перший погляд, факти.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можна рухатися вперед, діяти рішуче і досягати поставлених цілей, все це не викличе утруднень. З'являється можливість реалізувати сміливі професійні плани, втілити в життя ідеї, які обіцяють більший прибуток. Помічники напевно знайдуться, але саме вам належить керувати їхніми діями і брати на себе відповідальність за те, що відбувається. Стосунки з близькими людьми стабільні й гармонійні. Цей день підходить для спільного відпочинку, відвертих бесід, обговорення довгострокових планів. Можливо і примирення після сварки, але лише в тому випадку, якщо ви дійсно готові визнати і виправити свої помилки.

Телець (21 квітня – 21 травня)

День значного прогресу у професійній сфері, можливе кар'єрне зростання. Не змусять себе чекати і цікаве ділову пропозицію, прийнявши яке, ви зможете істотно збільшити свої доходи. Ймовірно успішне завершення переговорів з іноземними партнерами або потенційними роботодавцями. Цей день більше підходить для роботи, ніж для розваг. Уникайте легковажних висловлювань, відмовтеся від відпочинку в сумнівній компанії. Налагодити стосунки з коханою людиною вдасться тим, хто готовий визнати свої помилки і не повторювати їх у майбутньому. Життєвий потенціал дещо знижений, побережіть здоров'я.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки зіткнуться з проблемами як в професійному, так і в особистому житті: день непростий, негативні тенденції виражені досить сильно, а життєвий потенціал знижений. Потрібно поберегти себе, відкласти виснажливі справи і рішення складних завдань, зайнятися тим, що приносить задоволення. Зірки радять бути економніше, а у випадку фінансових труднощів звертатися за допомогою не в кредитні організації, а до родичів. Знайти спільну мову з коханою людиною буде надзвичайно важко, оскільки дають про себе знати старі образи і невирішені проблеми; подвійно складно буде тим, чиї особисті відносини тісно переплетені з діловими.

Рак (22 червня – 23 липня)

Прагнення ваші дуже різноманітні, а можливості обмежені, що є причиною душевного дискомфорту. Однак поява нових помічників і союзників дозволить змінити ситуацію на краще, відкриє перед вами нові можливості та перспективи. Витрати можуть бути значними, але шкодувати про витрачені гроші не доведеться. Можливо отримання цікавих ділових пропозицій. Ви болісно сприймаєте будь-яку критику на свою адресу, сьогодні ж ситуація ускладнюється тим, що найбільш неприємні, різкі зауваження виходять від близьких людей, старших родичів. Цей день не підходить для активних розваг, світського життя.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вдалий день, хоч і не надто продуктивний. Сьогодні Леви не готові до ділових подвигам і серйозному праці, зате налаштовані на відпочинок і приємне проведення часу. Дуже вдалою буде зустріч з друзями, давніми знайомими, колишніми однокласниками. День також підходить для переоцінки подій минулого, аналізу накопиченого досвіду. Емоційний фон стабільний, настрій буде гарним і рівним. Для багатьох Левів цей день стане початком серйозних романтичних відносин; при цьому дуже важливо не форсувати події, а спокійно спостерігати за їх розвитком.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Життєвий потенціал Дев знаходиться на досить низькому рівні, представники цього знака відчувають занепад сил, втрату інтересу до звичайних занять. Особливо важливою стає підтримка близьких – на щастя, сьогодні вони поставляться до вас з розумінням і участю. Непоганим буде день для закоханих, але все ж таки існує ймовірність дрібних сварок і розбіжностей з-за дурниць. Дуже сприятлива фінансова ситуація, можливі великі грошові надходження, дорогі подарунки. Можна робити покупки, причому речі набувати як для себе, так і для близьких – ваш вибір гідно оцінять.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Варто бути уважніше до родичів, особливо – представників старшого покоління: конфлікти з ними не виключені. Намагайтеся не розпоряджатися одноосібно бюджетом сім'ї, не робити великих покупок, не порадившись з домашніми. Можливі фінансові втрати, поломка цінних речей. Дуже вдалий день для нових знайомств, не виключено, що відносини будуть розвиватися в діловому ключі і сприятиме вашому кар'єрному росту. Юних представників знаку чекає романтичне захоплення, однак непогано було б зберегти здоровий глузд і не кидатися у привабливий вир нових відносин відразу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ви сповнені суперечливих прагнень і бажань, які не можуть здійснитися в цей день. Умійте задовольнятися малим, не ставте перед собою цілей, яких неможливо досягти. Надзвичайно корисними будуть поради і рекомендації людей, що відносяться до будь-яких проблем зі здоровим гумором – спілкування з подібними персонами підніме вам настрій, позбавить від дратівливості. День підходить для спілкування з членами сім'ї, налагоджуються відносини з представниками старшого покоління. Тримайте коханої людини в курсі своїх планів, не робіть таємниці з ідей і намірів, інакше в стосунках з'являться напруженість і недовіру.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Хоча цей день не можна назвати легким, ви цілком зможете пережити його без втрат. Головна складність полягає в тому, щоб встояти перед спокусами і не піддатися на провокації. Ваші недоброзичливці дуже підступні, але ви повинні знайти в собі сили протистояти їм. Чи вдасться зробити це – перемога буде на вашому боці. Дуже затребуваним виявляється ваше чарівність: день відмінно підходить для проведення переговорів. Крім того, Стрільці зав'язують нові знайомства і справляють незабутнє враження на тих, хто їх цікавить.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Непоганий день, що вимагає, правда, деякої обережності в ділових відносинах. Зараз ви занадто довірливі, і цим можуть скористатися люди, готові знехтувати загальними інтересами заради власних. Більше гуляйте: сьогодні вам дуже добре думається на ходу. Корисно також не зациклюватися на одній справі, а перемикатися з одного завдання на іншу. Аналогічна тенденція спостерігається і в особистих відносинах: почуваєте, що не можете домовитися з коханою людиною – переводите розмову на іншу тему. Трохи пізніше ви прийдете до згоди без праці.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Вірогідні грошові надходження, які дозволять зробити давно заплановані покупки або вирішити турбують вас побутові проблеми. Слід мати на увазі, що життєвий потенціал дещо знижений, а тому перевтома небажано, а своєчасний відпочинок, навпаки, необхідний. Близькі люди не раз звернуться до вас за порадами, але навряд чи скористаються ними; доведеться обговорювати питання, що не викликають у вас великого інтересу. Мотиви вчинків коханої людини залишаються незрозумілими для вас, це може призвести до суперечок. У цілому в особистому житті відбуваються зміни, оцінити наслідки яких ви поки не в змозі.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Не варто скромничати в бажаннях – сьогодні ви зможете домогтися дуже багато чого, якщо не припините рух вперед після першої ж перемоги. Легко дається рішення практичних питань, в усьому, що стосується грошей і майна, вам просто немає рівних. Цікаві зустрічі дозволять значно розширити коло професійного спілкування, зміцнити ділові зв'язки. Романтичні знайомства цілком вірогідні, можна зробити сприятливе враження на людину, що викликав ваш інтерес. Риби, вже знайшли свою «половинку», не зможуть поскаржитися на брак уваги з боку свого обранця, та й самі, напевно, знайдуть спосіб порадувати його.