Гороскоп за знаками Зодіаку на 4 жовтня. Понеділок – день важкий

Понеділок, 4 жовтня 2010, 09:58
Починається тиждень, який для багатьох буде складним, і понеділок в повній мірі відображає неприємну тенденцію. Ситуація вимагає дій і вчинків або хоча б рішень, приймати які катастрофічно важко.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Намагайтеся не брати участь у заходах авантюрного характеру, відмовтеся від поїздок, не підготовлених належним чином. Звичайне везіння вам не змінить, але ви досягнете більшого, якщо будете розраховувати на себе, а не на сприятливий збіг обставин чи допомогу, яка була колись запропонована. Настрій буде хорошим, хоча окремі моменти невдоволення тим, що відбувається не виключені. Ви можете зробити відмінне враження на старих і нових знайомих, якщо приймете участь в активних розвагах. Кохана людина напевно буде пишатися вашими успіхами.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День складний. Вам ніяк не вдається зрозуміти, в чому ж криється справжня причина подій, що відбуваються, а тому раз у раз виникають помилкові надії і ви робите неправильні кроки. Найкращий спосіб уникнути помилок – не робити нічого, але цього ви не можете собі дозволити. Якщо зараз відсторонитися від справ, хтось неодмінно займе ваше місце. Самоконтроль – головна умова відносного порядку в особистих відносинах. Цей день нагадує хворобу: щоб вилікуватися, потрібно випити гіркі ліки. Хочете змін на краще – будьте готові зробити те, чого робити не хочеться.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ви критично ставитеся до можливостей, і тим самим вберігає себе від неприємностей. Сьогодні у Близнюків не раз з'явиться причина похвалити себе за обачність і вчасно виявлену обережність; прислухайтеся до своєї інтуїції, вона підкаже, яких контактів краще уникати. Переговори пройдуть вдало, якщо ви прислухаєтеся до думки людей старшого віку. У розвитку особистих відносин важливу роль відіграє ваша здатність розуміти справжні причини тих вчинків, які здійснюють близькі, не шукатиму приводу для образи і претензій там, де його немає.

Рак (22 червня – 23 липня)
Не всі дається легко. Є ймовірність дрібних помилок і промахів, але всі вони будуть вчасно виправлені. Завдяки вашої уважності, часом межує з педантизмом, вдасться уникнути серйозних проблем, марних витрат і втрат. Приймайте активну участь в обговоренні питань про те, як буде використовуватися бюджет сім'ї: ваші ідеї зустрінуть підтримку. Ви чудово проведете час у товаристві друзів, деяким з яких може знадобитися ваш рада. Керувати вчинками коханої людини не варто, це викличе негативну реакцію.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Поспішайте! Треба діяти швидко, щоб домогтися гідних результатів. Не можна сидіти на місці, позбавляти себе нових вражень – поїздки і зміна обстановки не тільки піднімають вам настрій, а й стимулюють уяву, сприяють появі нових ідей, активізації творчих здібностей. Ви легко ділитеся своїми планами і знаходите союзників; навіть ті, хто був налаштований скептично, готові вас підтримати. В особистому житті також можна щось змінити на краще. Наприклад, налагодити відносини, які для вас важливі, зміцнити досягнуті позиції.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Важко досягти взаєморозуміння з оточуючими, відносини стають все більш напруженими, ви відчуваєте дискомфорт і страждаєте через нестачу волі. На професійних зв'язках ця тенденція відіб'ється в меншій мірі, ніж на приватних, найбільш складна ситуація складається в романтичних стосунках. Намагайтеся вирішувати проблеми без поспіху і суєти, будьте готові відступити назад, щоб дати коханій людині зробити крок вам назустріч. Можна спокійно займатися самостійною роботою, творчістю, науковими дослідженнями. Ви не пошкодуєте про час, проведений з друзями.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ви налаштовані скоріше на відпочинок, ніж на роботу, але це не привід ухилятися від справ. Часом ви досягаєте успіху, зовсім не докладаючи зусиль, в інших випадках значно полегшуєте стоять перед вами завдання, знаходячи помічників та однодумців. Легко домогтися відстояти свою точку зору на переговорах, що проходять в неформальній обстановці, деяким представникам знаку доведеться скористатися особистими зв'язками для вирішення професійних проблем. Прекрасний день для візиту до друзів, розважальної поїздки, екскурсії. Ви легко переносите фізичні навантаження.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Рішення професійних питань вимагає особливої обачності. Сьогодні ви схильні не звертати уваги на дрібниці, ігнорувати підказки інтуїції, і тому можете зробити не одну серйозну помилку. За значні та складні проекти варто братися лише за наявності союзників, починаючи справу поодинці, ви ставите свої плани під загрозу зриву. Спокій і розміреність – ось поняття, найкращим чином характеризують стан справ в особистому житті. Не виключене втручання людей, які видають себе за ваших друзів, насправді не будучи такими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Обставини складаються непогано, і вам навіть представиться можливість реалізувати свій потенціал – але радості це чомусь не принесе. Ви готові до героїчних боїв і запаморочливим перемогам, а доводиться задовольнятися боями місцевого значення та перемир'ям на вельми сумнівних умовах. Сьогодні вам буде дуже корисним суспільство людей, які вміють домагатися свого мирним шляхом: у них можна багато чому навчитися. Ймовірно сильне невдоволення власною особистим життям, прагнення багато чого змінити виразиться в чиненні тиску на близьку людину

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ви трохи повільніші, ніж зазвичай, і це позначиться на перебігу справ. Труднощі також можуть бути пов'язані з вашою принциповістю, небажанням йти на поступки тим, хто проявив себе не кращим чином. Ваша розбірливість цілком виправдана, проте саме через неї у вашому оточенні знову виникають конфлікти, які не так-то легко залагодити. Близькі люди можуть спробувати маніпулювати вами, однак незабаром зрозуміють, що справа це марна: ви приймаєте до уваги виключно власні міркування, не піддаєтеся на провокації і зберігаєте спокій у будь-якій ситуації.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ви переоцінюєте свої можливості і тому ризикуєте опинитися в дуже непростій ситуації. Не відкидайте допомогу, яку будуть пропонувати близькі люди: сьогодні вона вам знадобиться, як згодяться й отримані поради. А ось інтуїція може і обдурити, ви приймаєте бажане за дійсне і не поспішайте розлучатися зі своїми помилками. У всьому, навіть у сфері романтичних стосунків, ви повинні керуватися не емоціями, а здоровим глуздом: настрій нестабільно, є низка факторів, які можуть вплинути на нього. Про поспішних рішеннях, прийнятих у цей день, ви пізніше пошкодуєте.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Тривоги і неприємні емоції пов'язані в основному зі сферою романтичних відносин і пояснюються вашої особливою чутливістю до всього, що стосується цієї області. Намагайтеся не чіплятися до дрібниць, спокійно сприймати малозначні події – так ви й самі збережіть рівний настрій, і оточуючих не змусите нервувати. Важливі бесіди з людьми старшого віку, як родичами, так і просто знайомими: саме їхня підтримка та поради особливо важливі й корисні. Не виключено отримання грошей, приємних подарунків, а також цікавих пропозицій, що стосуються проведення дозвілля.