Гороскоп за знаками Зодіаку на 6 жовтня. Прислухайтеся до думки партнера

Середа, 6 жовтня 2010, 08:52
День пов'язаний з помилковими очікуваннями: у багатьох сьогодні з'явиться відчуття, що можна без праці досягти бажаного, а це не зовсім так. Втілити свої плани в життя вдасться лише тим, хто готовий прислухатися до думки партнерів і піти на компроміс.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День вельми сприятливий з професійної точки зору, але пов'язаний з досить неприємною ситуацією, в якій заради значного виграшу доведеться сильно ризикувати. Багато чого залежить від того, наскільки серйозно ви будете готуватися до рішучого кроку. Важливо внести визначеність у відносини з оточуючими, причому як ділові, так і особисті. Від вашої здатності чітко визначити пріоритети і коректно відстоювати свої інтереси залежить подальший розвиток ситуації. Обережніше з новими знайомими: сьогодні ви досить нерозбірливі, що може привести до неприємностей.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Сприятливий день для роботи, особливо якщо цілі перед вами стоять чіткі і ясні. Йти вперед легко, можна спиратися на раніше придбаний досвід і напрацьовані зв'язки. Недоброзичливці не становлять серйозної загрози, хоча спроби зашкодити вам можуть робити, причому досить активно. З оптимізмом дивіться у майбутнє, будуйте плани і обговорюйте їх з надійними людьми. Непоганий день для початку нових романтичних відносин, ступінь серйозності яких буде залежати тільки від вас. Можливі труднощі в спілкуванні з представниками старшого покоління.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День дуже непоганий з фінансової точки зору: сьогодні у Близнюків може з'явитися нове джерело доходів, не виключено і підвищення зарплати на основному місці роботи. Ваші позиції досить міцні, але розслаблятися не можна: вам доведеться дати рішучу відсіч конкурентам. Можна отримати підтримку колег і керівництва, виступивши з новою ідеєю. Прагнення до нових вражень штовхає на вчинки, які потягнуть за собою неприємності особистого характеру. Ви схильні випробовувати долю, ходити по лезу бритви. Будьте обережні! Бажані прогулянки: вони роблять помітний бадьорить.

Рак (22 червня – 23 липня)
Відповідний день для зміни роботи, а також переговорів з діловими партнерами. Є шанс домогтися дуже вигідних умов, показати себе з кращого боку, налагодити зв'язки, які незабаром опиняться корисні. Щоправда, діяти треба обережно: за вами пильно спостерігають, і жодна помилка не виявиться непоміченою. Постарайтеся бути економніше: вірогідність витрат велика, а от очікувані грошові надходження затримуються. Ракам, які прагнуть до змін в особистому житті, зірки радять проявити фантазію і винахідливість. Будьте непередбачувані – це додає вам шарму.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Відповідальний і важливий день. Багато чого залежить від вашого старанності, серйозності, здатності зосередитися в потрібний момент. Навіть якщо виникнуть труднощі, намагайтеся не втрачати наполегливості: відсутність справжнього ентузіазму значно звузить коло ваших можливостей. Деяких Львів чекає жорстока сутичка з недоброзичливцями; таким представникам знака не можна проявляти вагання: вона тягне за собою втрати. Разлажіваются стосунки зі старими партнерами, багато що доведеться робити самостійно. Непоганий день для спілкування, оскільки ви добре розумієте людей і вони відповідають вам тим же.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День ознаменується поліпшенням фінансового становища. Можливі грошові надходження з несподіваних джерел, повернення старих боргів, укладання вигідних угод. Ділові інтереси під загрозою: ваші недоброзичливці будують підступні плани, так що готуйтеся захищати свої позиції. Ділові партнери висувають високі вимоги, і знайти компроміс з ними досить важко, в результаті багато Діви віддадуть перевагу повний розрив відносин. Звичайне для Дів розсудливість змінюється жагою нових вражень, і представники знаку можуть здійснювати необачні вчинки під впливом емоцій.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День досить суперечливий. З одного боку, перспективи відкриваються привабливі, з іншого – скористатися можливостями зможе не кожен, адже для цього доведеться змінити звичну лінію поведінки або навіть поступитися своїми принципами. Доводиться приймати непросте рішення: чи то йти на значні поступки, чи то розривати відносини з людьми, з якими вас пов'язують давні ділові інтереси. Дуже багато часу забере рутинна робота, не залишивши можливості зайнятися рішенням дійсно цікавих завдань. Складний день з точки зору особистих відносин: компроміс знайти важко.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день навряд чи ознаменується серйозними успіхами в професійній сфері. А от з точки зору фінансів він буде досить багатообіцяючим. Можливі грошові надходження (в тому числі великі), приємні сюрпризи матеріального спрямування. Ділові відносини повні проблем, але для їх поліпшення сьогодні краще нічого не робити. Ваші спроби налагодити контакт лише погіршать ситуацію, що склалася. Плани будуйте обережно, не забігаючи далеко вперед: ще до того, як ви приступите до їх реалізації, обставини зміняться. Випадкова зустріч зі старим знайомим може розбудити ревнощі вашої «половинки».

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
У роботі особливого завзяття можна і не проявляти: вірогідність значних професійних успіхів невелика. Фінансові перспективи більш сприятливі, можливі не тільки грошові надходження, але і вигідні інвестиції. Дуже гострою стає конкурентна боротьба. По можливості уникайте відкритого конфлікту: дипломатія принесе гідні плоди, а ось військові дії лише породять проблеми. Сприятливий день для самостійної роботи. Не бійтеся залишитися наодинці з собою: саме в такі моменти вас будуть відвідувати цікаві ідеї. Втім, зовсім відмовлятися від спілкування теж не варто.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сприятливий день для зміни роботи. Неважливо, чи надійшов нову пропозицію тільки зараз або ви розглядали його давно: сьогодні з'являться вагомі причини, щоб відповісти згодою. Дуже вдалий день з фінансової точки зору, ви прекрасно керуєте грошовими потоками будь-якого масштабу. Зростає ваш авторитет, зараз вже ви робите вплив на людей, на яких раніше орієнтувалися у всьому. Змінюються пріоритети у професійній сфері, у зв'язку з чим доводиться шукати і нових союзників. Не варто намагатися корінним чином змінити особисте життя, краще обмежитися делікатними заходами.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Не варто боятися змін у професійній сфері: вам вони підуть на користь. Сьогодні ви можете добитися від керівництва багато чого, але боротися варто лише за те, що дійсно важливо, не зловживаючи поблажливістю начальства. Не виключені втрати – скоріше прикрі, ніж значні. Проаналізуйте їх причини, щоб уникнути нових невдач. Ви добре усвідомлюєте, що не готові брати на себе нові зобов'язання, але що оточує це явно не до душі. Романтичні відносини юних Водоліїв перевіряються на міцність. Всім представникам знаку варто дбайливіше ставитися до свого здоров'я.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День неспокійний. Ви то знаходите грунт під ногами, то нервово озирається в пошуках течії, за яким можна було б плисти. Невизначеність цілей робить вас не дуже «зручним» діловим партнером. Люди, що мають з вами справа, ніяк не можуть зрозуміти, чи дійсно на вас можна покластися. Переговори йдуть важко, знайти спільну мову навіть з найближчими вдається не без зусиль. Набути відносне душевну рівновагу допомагають повсякденні справи: за звичними заняттями ви знаходите спокій і забуваєте про умоглядних проблеми і філософських питаннях, вибиває вас із колії.