Гороскоп за знаками Зодіаку на 7 жовтня. Проявіть фантазію

Четвер, 7 жовтня 2010, 08:57
День, коли потрібно підходити з фантазією до вирішення будь-яких, навіть рутинних завдань. У той же час для досягнення результату потрібна послідовність – особливу увагу на це повинні звернути ті, хто звик керуватися емоціями.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Важливі події у професійній сфері змушують весь час бути напоготові. Конкуренти дихають вам в потилицю, і для того щоб захистити свої інтереси, Овни повинні бути готові прийняти бій у будь-який момент. З'являється можливість почати нові ділові відносини, але потенційні ділові партнери налаштовані по відношенню до вас критично, і доведеться доводити, що ви гідні довіри. Можливі перевірки, інспекції. Очікувані грошові надходження затримуються. День пов'язаний з активним спілкуванням, зустрічами і знайомствами. Але приносять вони швидше занепокоєння, ніж безумовну радість. Намагайтеся не давати обіцянок особистого характеру: їх буде важко стримати.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Можна одержати серйозну перемогу у професійній сфері, але заради цього доведеться докласти неабиякі зусилля. Успіхи у навчанні також очікують лише самих наполегливих і завзятих Тельців. Щодо легким день буде лише для тих, чия робота абсолютно не вимагає інтелектуальних зусиль. Вам хочеться простоти і ясності в особистих відносинах, але, на жаль, про це можна тільки мріяти. Цей день пов'язаний з натяками, недомовленості, загадками, які абсолютно не хочеться розгадувати. Забуваються старі образи; зв'язку, колись грали вирішальну роль у вашому житті, втрачають важливість.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Непоганий день з професійної точки зору: при адекватній постановці завдань можна багато чого досягти. Розумне планування – не тільки обов'язкова умова успіху, але і надійний спосіб полегшити життя собі і оточуючим. На жаль, в цей день не виключені втрати. Викликані вони будуть не вашими помилками, а діями недоброзичливців. Вашу роботу критикують, досягнення піддаються сумніву. Ви менш звичайного впевнені в собі і дивним чином притягує людей, чиї зауваження лише посилюють непевність. Намагайтеся триматися ближче до тих, хто щедрий на компліменти і слова захоплення.

Рак (22 червня – 23 липня)
Працюйте старанно, і нагорода не змусить себе чекати. Найамбітніші представники знаку можуть розраховувати на підвищення по службі. Але навіть якщо ви зовсім не зараховуєте себе до кар'єристам, події дня вас напевно порадують. Ймовірний успіх у справах, що вимагають творчого підходу і нестандартного погляду на речі. Цікаві ідеї з'являться у Раків, давно замислювалися про зміну роботи або сфери діяльності. Ви допитливі, привабливі і відкриті для нових знайомств. У силу перерахованих причин вас можуть очікувати захоплюючі події особистого характеру. Але не будьте занадто довірливі: гарні слова аж ніяк не завжди свідчать про сильні почуття.

Лев (24 липня – 23 серпня)
З професійної точки зору цей день не виглядає сприятливим: якщо він що й принесе, то тільки проблеми і втрати. Діяти потрібно так, щоб ймовірність промаху була мінімальною. Багатьом Левам і зовсім доведеться відкласти роботу над усіма мало-мальськи складними проектами. Ваші позиції дуже слабкі. Бійтеся конкурентів і уникайте конфліктів з партнерами. Обійтися без допомоги буде важко. Намагайтеся спокійно ставитися до критики, в тому числі й вихідної від близьких людей. Якщо реагувати на всі зауваження гостро, розлад у відносинах неминучий, а відновити світ сьогодні навряд чи вдасться. Будьте готові проявити гнучкість у спілкуванні з представниками старшого покоління.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Дуже сприятливий день для Дів, чиї інтереси лежать в галузі кар'єри. Сьогодні ви зможете зміцнити свої позиції і домогтися підвищення по службі. Однак потрібно мати на увазі, що з'являються нові обов'язки, у зв'язку з чим день здасться дуже виснажливим. Можна проводити ділові переговори, обговорювати умови співпраці з потенційними партнерами. Не виключена перевірка вашої роботи, але нарікань не буде. З точки зору особистих відносин день не виглядає багатообіцяючим і значні зміни навряд чи принесе. Все як завжди: гармонійні пари отримують задоволення від спілкування, проблемні – сваряться.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вірогідні значні успіхи в роботі, найбільш діяльні Ваги доб'ються визнання своїх заслуг і зможуть претендувати на більш високу посаду. Увінчаються успіхом і переговори з потенційним роботодавцем: ви отримаєте пропозицію, від якого не хочеться відмовлятися. Ваші успіхи викликають заздрість, чим і пояснюється погіршення відносин у трудовому колективі. А от нові люди, які з'являться сьогодні у вашому оточенні, цілком лояльні і заслуговують довіри. Це стосується і особистого, і ділової сфери. З точки зору романтичних відносин день нейтральний. Сімейні сварки не виключені, але вони швидко будуть забуті і пройдуть без наслідків.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже нестійкі ваші професійні позиції, тому день може принести як велику перемогу, так і невдачу. Багато чого залежить від того, яка ваша ділове оточення. Якщо в ньому переважають люди водних і повітряних знаків, ви повинні бути гранично обережні. Не ризикуйте без вагомої на те причини і намагайтеся не давати обіцянок. Підписання документів краще відкласти. Відповідний день для того, щоб проаналізувати минуле, зробити висновки і почати докорінно міняти своє життя. Сьогодні ви зможете зробити перші кроки по обраному шляху і зрозуміти, чи так він хороший. Ваші стосунки з близькими вступають в період оновлення.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вірогідні зміни на краще у професійній сфері. Удача сама йде вам в руки, потрібно лише проявити трохи моторності, щоб схопити її. При цьому не можна втрачати пильність: як тільки ви розслабитеся, хто-небудь спробує цим скористатися. Сприятливий день для пошуку нових партнерів та обговорення умов співпраці. Ваші публічні виступи викличуть великий інтерес. Варто бути економніше, оскільки сьогодні ви схильні до невиправданих витрат. Неподібність в поглядах на фінансові питання може стати причиною сварки з близькими. Особливо складно порозумітися з представниками старшого покоління, які не скупляться на критику на вашу адресу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Діючи рішуче, можна зміцнити свої професійні позиції і потіснити конкурентів. Уміння ясно дати зрозуміти, чого ви хочете, полегшує контакти з оточуючими. З'являються нові партнери, готові до співпраці. Придивіться до них уважно перш, ніж приступати до спільної роботи і диктувати свої умови. Ви стаєте об'єктом критики, будь-який ваш вчинок привертає увагу і викликає резонанс. Це, однак, не повинно заважати вам йти по обраному шляху, якщо ви впевнені у своїй правоті. Є сумніви? Тоді треба зупинитися й озирнутися на всі боки. У будь-якому випадку рішення потрібно приймати самостійно, а не дотримуючись порад.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Успіхи в роботі будуть тим більш значними, чим більше завзяття ви виявите. Ваше завдання – не боятися нестандартних вчинків. Нехай не всі розуміють, що і навіщо ви робите, і дивляться з подивом, головне – щоб ви самі точно знали, що до чого. Багато складні питання доведеться вирішувати самостійно. Союзники у вас є, але аж надто вони повільні. Складний день з точки зору особистих відносин, можливий серйозний конфлікт з коханою людиною. Будьте готові піти назустріч своїй «половинці»: якщо ви не виявите ініціативу, відносини довго не налагодяться.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День дуже гарний з професійної точки зору: завдяки своїм талантам і набутим навичкам Риби добиваються великих успіхів. Саме зараз ви можете показати себе з кращого боку, знайти впливових покровителів, інвесторів і спонсорів. Представників творчих професій чекають цікаві пропозиції. Хороший день для спілкування: ви легко знаходите спільну мову з людьми, ніщо не заважає взаєморозумінню. Інтуїція підкаже, що слід зробити, щоб домогтися змін на краще в особистій сфері. Вірогідне отримання цінного подарунка від дорогої вам людини.