Гороскоп за знаками Зодіаку на 8 жовтня. Час сірих кардиналів

П'ятниця, 8 жовтня 2010, 08:58
День не з найлегших. Будьте готові відступити, піти в тінь: настав час «сірих кардиналів», діяти відкрито можна лише з великою обережністю.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День може бути пов'язаний з дуже втратами, причому в першу чергу – у професійній сфері. Потрібно діяти дуже обережно, щоб не втратити те, що ви довго і з великими труднощами створювали; це стосується і власне плодів вашої роботи, і фінансів, і ділових відносин. В особистій сфері картина більш сприятлива: близькі добре розуміють вас, тому можна відчувати себе комфортно, не турбуватися через дрібниці. Покращаться відносини з представниками старшого покоління, ви зрозумієте, що їх вимоги до вас не так вже суворі.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День сприятливий з фінансової точки зору, так і в професійній сфері може принести зміни на краще. Приємно, що результат прямо пропорційний вашим зусиллям, тому шкодувати про марно витрачених часу і енергії не доведеться. Непогано пройдуть переговори, якщо ви не будете надто тиснути на партнера. На жаль, багатьом Тельцям сьогодні притаманне прагнення домогтися свого в що б те не стало. У відносинах з близькими представники знаку часом перегинають палицю, діючи при цьому з найкращих спонукань.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже сильно прагнення до змін, а терпіння замало. Поєднання цих факторів сьогодні штовхає Близнюків на необдумані, необачні вчинки. Представники знаку діють дуже швидко і не завжди можуть передбачити наслідки того чи іншого кроку. У результаті день з просто насиченого стає насиченим надмірно, що веде до перевтоми, підвищує дратівливість, тягне за собою проблеми у відносинах. Постарайтеся хоч трохи сповільнити темп, знайдіть у своєму оточенні людини, яка буде «думати за вас».

Рак (22 червня – 23 липня)
Нерівний, а тому малоприємний день. Позиції ваші дуже хиткі, раз у раз доводиться оборонятися від конкурентів, готових потіснити вас. Не можна ризикувати, але і перестраховуватися небезпечно: є ризик втратити безцінний час. Легше всього буде Ракам, чия робота не вимагає відповідальних рішень. Прислухайтеся до порад, аналізуйте чужий досвід – так ви зможете уникнути помилок. Спілкування з близькими дається нелегко: не завжди їм зрозуміла ваша позиція, часто доводиться пояснювати те, що вам здається очевидним.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Складається складна ситуація на роботі, важко прийняти правильне рішення, вибрати принципи, яких ви будете дотримуватися. Бажано уникати ситуацій, пов'язаних з ризиком – удача навряд чи вам посміхнеться. Постарайтеся тримати в бездоганному порядку фінансові справи; небажано брати гроші в борг, залишати неоплачені рахунки. З близькими ви ладнаєте, а от нові знайомства навряд чи будуть приємними і цікавими. У першу чергу це стосується романтичної сфери: менш сприятливий день для першого побачення вибрати важко.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
У Дів з'являється можливість продемонструвати свої професійні якості, заручитися підтримкою впливових людей і значно просунутися вперед в області роботи та кар'єри. Нітрохи не гірше йдуть справи і в сфері фінансів. Не варто боятися нових справ: вони не такі складні, як здається на перший погляд. В особистій сфері проблеми виникають через те, що ви недооцінюєте власні можливості. Будьте більш рішучі і упевнені в собі, і удача неодмінно вам посміхнеться. Вірогідні несподівані подарунки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Всупереч звичаю, ви сьогодні більше дієте, що думаєте, і результати не змушують на себе чекати. На жаль, не завжди вони будуть хороші, зате завжди досить наочні, так що у вас не виникне проблем з тим, щоб проаналізувати свої помилки і зробити правильні висновки. Уникайте поспіху на переговорах: надто привабливу пропозицію повинно вас насторожити швидше, чим порадувати. Труднощі в особистих відносинах пов'язані з тим, що вам доводиться проти волі повертатися до минулого, обдумувати давні події.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День напружений, нервовий, неспокійний. Скорпіони відчувають, що грунт тікає з-під ніг, але не знають, що робити, щоб зупинити цей малоприємний процес. Не потрібно дуже поспішати. Якщо ретельно обдумувати кожен крок і намагатися не тільки «відчути», а й проаналізувати ситуацію, що склалася, можна багато чого змінити на краще. Особисті стосунки не варто перевіряти на міцність. Сьогодні ви схильні рубати з плеча і перебільшувати свої висловлювання; близьким це може бути неприємно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Не кращий день з професійної точки зору: навіть невелика помилка може спричинити за собою серйозні наслідки. Сьогодні ви ризикуєте стати об'єктом критики керівництва, а також – жертвою пліток і неперевіреної інформації. Наведення порядку в ділових відносинах зажадає твердості і непопулярних заходів. З боку ви можете здатися людиною жорстким і навіть жорстоким, не виключено, що це відлякає потенційних партнерів. В особистій сфері, навпаки, ви м'які, податливі і поступливі, з вами приємно мати справу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Доведеться багато працювати: відкладати справи не можна. Саме сьогодні потрібно постаратися довести до кінця найбільш важливі проекти (або хоча б один з етапів їх реалізації); якщо ви не будете постійно відволікатися на вирішення другорядних завдань, то успіху досягнете. Щоправда, навряд чи ваші досягнення будуть помічені і оцінені по достоїнству. Нагороди за працю доведеться почекати. Багато чого змінюється в особистому житті, характер же змін залежить від вас. З близькими будьте гранично відверті: відсутність повної ясності у відносинах небажано.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Не можна сказати, що ділова активність Водоліїв висока – представники цього знака воліли б, щоб колеги, керівництво і партнери хоч би ненадовго залишили їх у спокої. Ви впевнені, що працюєте не дуже інтенсивно, але будете приємно здивовані, коли станете підводити підсумки дня. Непоганий день для ділової зустрічі з людиною, з яким ви колись разом працювали і хотіли б відновити співпрацю. В особистому житті складається дуже гармонійна ситуація. Вплив позитивних тенденцій робить цей день приємним для спілкування.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Цей день навряд чи вас порадує: занадто багато подій, суперечливих думок, непростих рішень. Найбільш легким і приємним він буде для Риб, які поставили перед собою певні цілі і вибрали методи їх досягнення. Якщо ж ви – з числа тих, хто вагається і сумнівається, на спокій розраховувати не доводиться. Підтримка близьких дуже цінна, але далеко не всі представники знаку отримають її в потрібній формі. Постарайтеся не йти на поводу емоцій, а міркувати логічно. Цінуйте вже те, що вам хочуть допомогти – так знайти спільну мову буде легше.