Гороскоп за знаками Зодіаку на 11 жовтня. День неквапливих рішень

Понеділок, 11 жовтня 2010, 08:59
Непростий день, але, принаймні, позбавлений якихось значних подій, а тому і не вимагає блискавичного прийняття рішень чи вчинення серйозних вчинків.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День порадує приємними дрібницями, проте за якісь серйозні справи сьогодні краще не братися, оскільки вплив позитивних тенденцій не така велика. Бережіть себе, утримуйтеся від необдуманих вчинків: необережність може мати серйозні наслідки. Відповідний день для будь-яких творчих занять, а також для спілкування. Людям цікаво з вами, до ваших слів прислухаються, поради беруть до уваги. Спостерігається деякий дефіцит романтичного настрою: в галасливій компанії ви будете почувати себе краще, ніж наодинці зі своєю «половинкою».

Телець (21 квітня – 21 травня)
Варто присвятити цей день корисним справам: сьогодні ви можете добитися відмінних результатів у багатьох сферах. Можна і потрібно думати на професійні теми – ймовірні цікаві ідеї, несподівані відповіді на питання, які давно вас турбують. Є шанс налагодити відносини з людьми, з якими ви довго не могли знайти спільну мову. Крім того, цей день як не можна краще підходить для виправлення старих помилок, в тому числі і в області романтичних відносин. Ваша самокритичність виправдана, але не надмірна, що створює сприятливі умови для аналізу минулого.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже складний емоційний фон дня. Близнюкам ніяк не вдається досягти гармонії з собою, зміни настрою їх вимотують, заважають насолоджуватися спілкуванням, розумно вибудовувати відносини з людьми. У результаті раз у раз спалахують сварки. Якщо вас оточують люди вразливі і ранимі, примирення може й не бути. Постарайтеся знайти собі цікаве заняття: цікаву справу – кращий спосіб домогтися хоча б відносного спокою. І не бійтеся грандіозних завдань. Можна, наприклад, почати будівництво або зайнятися проектуванням нової моделі адронного коллайдера.

Рак (22 червня – 23 липня)
Вплив позитивних тенденцій посилюється, ви відчуваєте себе більш впевнено, менше сумніваєтеся, швидше приймаєте рішення. Відкриються нові можливості, про які ви раніше не замислювалися. Можливе виконання давнього бажання. Складаються сприятливі обставини для поїздки, про яку ви мріяли. Не бійтеся вирушити в дорогу, навіть якщо подорож видається вам не особливо добре продуманим і спланованим. Нові знайомства відіграють важливу роль у вашому житті.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Високий життєвий потенціал, Леви повні енергії, тому день буде цікавими. Представники знаку охоче беруться за нові справи і досягають у них успіху – принаймні, на початковому етапі. Важливо не почивати на лаврах після першої ж перемоги, а продовжувати ефективно працювати. Справжні досягнення вимагають деякого завзятості. Близьких ви заражаєте оптимізмом, життєлюбством і творчим ставленням до життя. День буде неспокійним, навіть повним суєти, але ви напевно і самі не занудьгуєте, і іншим не дасте. Порадує спілкування з дітьми.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день багатий на події, не всі з яких, на жаль, будуть сприятливими. Ви ретельно думаєте над кожним кроком, але не всі надходять також; в результаті саме Дівам доводиться нести відповідальність за чужі промахи, розсьорбувати наслідки помилок, зроблених іншими. Це, звичайно, не те заняття, яке приносить позитивні емоції. З іншого боку, результатів ви домагаєтеся непоганих, так порадійте хоча б цьому. Покупки робіть з розумом: ви схильні витрачати дещо більше, ніж можете собі дозволити.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Знижено життєвий потенціал, і багато планів не вдасться втілити в життя просто через нестачу енергії. Вам доведеться замислитися про те, як при мінімумі зусиль досягти максимальних результатів; в середині дня неодмінно з'явиться відмінна ідея. Будьте готові прислухатися до порад: деякі з них досить розумні. Поїздки будуть приємними, якщо до них серйозно підготуватися. Не полінуйтеся продумати маршрут і передбачити всі можливі труднощі. В іншому випадку ви лише втомитеся, а приємних вражень майже не отримаєте.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Високий життєвий потенціал, можна багато чого досягти. Ви дієте дуже ощадливо, не розраховуючи на сліпе везіння, і розвиток подій показує, що така тактика абсолютно виправдана. Експерименти небажані; якщо прагнення до нових емоціям і переживань переважить розумну обережність, вам доведеться чимало часу витратити на врегулювання неприємних наслідків. Нові знайомства будуть вельми цікавими. Вами рухає цікавість, тому не дивно, що ваша увага залучають вельми ексцентричні особи. Пізніше мати з ними справу буде досить важко.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Зробіть паузу та насолодіться байдикування. За останній час ви витратили багато сил, пора відновити їх запаси. Отримати приємні емоції допоможуть заняття самі невигадливі і звичні: від перегляду романтичної комедії до прогулянки по парку. З екзотичними видами спорту і екстремальними розвагами краще не експериментувати, оскільки є ймовірність травм. Вашому суспільству раді всі. Неодмінно знайдіть час для спілкування з друзями: у них знайдуться для вас приємні новини і цікаві пропозиції. Не виключено романтичне захоплення.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День принесе приємні новини. Посилюється вплив позитивних тенденцій на сферу особистих відносин; можна миритися після сварки або просто приємно проводити час з людиною, яка вам дорога. Юних представників знаку чекає нове захоплення, яке зробить серйозний вплив на їх подальше життя. На жаль, самопочуття залишає бажати кращого, а життєвий потенціал знижений. Потрібно поберегти себе і скоротити навантаження на організм. Намагайтеся більше гуляти, вибирайте розваги, які не є шкідливими. Вживання алкоголю небажано.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ще один день, коли ви вважали за краще б зовсім нічого не робити. Але можливості такої, на жаль, не буде – полінуватися від душі вам не дадуть. Зате є шанс попрацювати на славу і отримати відмінний результат. Можливі незаплановані грошові надходження. Сприятливий день для неформального спілкування на серйозні теми. Можна обговорювати зміну роботи або планувати грандіозні зміни в особистому житті. Ви бачите речі в реальному світі, міркуєте розсудливо і бачите події в реальному світі.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День гарний вже тим, що дозволить, по-перше, визначитися з планами, а по-друге – діяти згідно з ними. Імовірність несподіванок, через які доведеться все швидко і кардинально змінювати, мінімальна. Можна робити покупки, а також обмірковувати питання, що стосуються значних інвестицій: фінансове чуття вас не підведе. Вам вдається тактовно, але в той же час досить твердо розставити акценти у відносинах з близькими так, щоб не відчувати себе в чомусь скривдженими. Ясність вашої позиції викличе повагу і покладе край суперечкам.