Гороскоп за знаками Зодіаку на 12 жовтня. Беремо тайм-аут, щоб зберегти авторитет

Вівторок, 12 жовтня 2010, 08:56
У цей день багатьом доведеться потрудитися, щоб зберегти свій авторитет у професійних колах. Люди схильні помічати помилки і промахи один одного, критично ставитися до колег, багато чого вимагати від підлеглих і уникати зустрічей з начальством.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Чудовий день. Сьогодні вам не доведеться прикладати великих зусиль для досягнення гідних результатів, удача сама буде йти вам в руки. Хороші відносини з колегами та керівництвом гарантують, що ви не тільки впораєтеся із отриманим завданням, але ще й отримаєте задоволення від його виконання. Вірогідні грошові надходження, вдалі капіталовкладення і покупки. Протягом усього дня ви будете в центрі уваги, не дивуйтеся компліментів і захопленим поглядам. Сприятливі тенденції панують в області емоційних зв'язків, романтичних відносин, інших сферах особистого життя.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Важкий день. Варто заздалегідь налаштуватися на те, що досягнення мети вимагає великих зусиль, а перешкоди, що виникають на шляху, подолати ви зможете лише з великими труднощами. Незважаючи на це, ваша завзятість, здоровий глузд і завидна енергія допоможуть змінити ситуацію і скористатися можливостями, що відкрилися. Легше за інших доведеться тим, хто має впливових покровителів або перевірених часом партнерів. Особисті стосунки стають напруженими, ладити з коханим важко, відмінності у вашому світогляд і відношення до ключових питань стають все більш очевидними.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюків особливо не цікавлять ні справи, ні розваги. Велику частину цього дня представники цього знака проведуть у мріях про любов, романтику і пригоди, здатних вразити будь-яку уяву. На щастя, ви не поспішайте діяти, не те наламали би дров. Задовольняйтеся роллю нешкідливого фантазера, так ви не нашкодите ні іншим, ні собі. У реальному особистому житті ситуація стабільна, зміни малоймовірні. Хоча ваші думки бродять далеко, варто прислухатися до того, що кажуть близькі – їх слова можуть наштовхнути вас на цікаві ідеї.

Рак (22 червня – 23 липня)
Зірки обіцяють деяке поліпшення фінансового становища, а також прогрес в ділових переговорах. Спілкування з друзями також не піднесе неприємних сюрпризів, але лише в тому випадку, якщо ви не станете поширюватися про свої плани і висловлювати різкі судження про вчинки інших. Чим більш дипломатично і стримано ви будете вести себе з коханою людиною, тим менше приводів дасте йому для причіпок і докорів; на жаль, сьогодні ви навряд чи зможете спокійно ставитися до маленьких слабкостей свого обранця і членів сім'ї. Ситуація в професійному житті залишається стабільною.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Не самий сприятливий день для реалізації сміливих ділових проектів, змін у професійній діяльності. Намагайтеся не привертати до своїх вчинків зайвої уваги – схвалення ви не отримаєте, навіть заслуговуєте його. Можливі фінансові труднощі, декому доведеться розлучитися з дуже значною сумою, причому аж ніяк не у власних інтересах. Стосунки з близькими стають більш напруженими і, на жаль, менш довірливими. Кохана людина не стане винятком – сьогодні він схилі швидше засуджувати вас, ніж ставитися з розумінням і участю. Вечір не підходить для активного відпочинку.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День ризикованих проектів і великих успіхів. Сьогодні ви можете вести себе куди легковажніше, ніж зазвичай – серйозних проблем не виникне, а дрібні перешкоди будуть долатися без праці. Відмінний результат можуть дати будь-які ділові переговори. Великої біди не буде, якщо ви дозволите собі провести зустріч у незвичайній, але комфортною для вас обстановці. Не бійтеся порушити традиції або просто звичний хід речей в особистому житті. Сьогодні саме ви виступаєте ініціатором приємних несподіванок, не відмовляйте собі в задоволенні порадувати сюрпризами тих, кого любите.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези можуть зробити надзвичайно сприятливе враження на оточуючих, і цим слід скористатися тим, хто сьогодні проводить важливі переговори або відправляється на співбесіду. Ваші ділові партнери гідні довіри, однак не поспішайте інформувати їх про свої плани, поки не приймете остаточних рішень, інакше уникнути порожній суєти не вдасться. Може дещо поліпшитися фінансове становище, не виключені вигідні покупки. Розміреність сімейного життя може бути порушена приємною подією. Зірки протегують закоханим.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сприятливий день для завершення старих справ, підведення підсумків. Не поспішайте починати нові проекти – вони можуть виявитися не такими привабливими, як здається на перший погляд. У деяких представників знаку можуть виникнути труднощі у відносинах з керівництвом; фінансові розбіжності навряд чи будуть сприяти зміні ситуації на краще. Не звертайте уваги на чутки: той, хто скористається інформацією з неперевірених джерел, може потрапити у вкрай незручну ситуацію. Вільний час краще провести вдома.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
У Стрільців можуть виникнути труднощі в роботі. Навряд чи колеги та керівництво оцінюють вас належним чином – не соромтеся голосно заявити про свої успіхи і досягнення, вам дійсно є чим похвалитися. Не варто приймати рішень, що стосуються віддаленого майбутнього; це не найкращий день для великих покупок, довгострокових інвестицій. Якщо ваші витрати не вийдуть за звичайні рамки, фінансове становище залишиться стабільним. Вдалий день чекає на тих, хто вирушає в подорож. Романтичні відносини перебувають під впливом позитивних тенденцій.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Постарайтеся провести цей день спокійно, без суєти і поспіху. Ваші лідерські якості виражені не настільки сильно, як зазвичай, тому можуть виникнути труднощі в пошуку помічників та однодумців. Не варто братися за вирішення незвичайних завдань, що вимагають винахідливості і оригінальних суджень – вам навряд чи вдасться налаштувати себе на потрібний лад. Зате робота, що вимагає точності та акуратності, буде даватися легко. Будьте уважнішими у фінансових розрахунках, ви можете понести збитки. Неприємний сюрприз можуть піднести родичі – їх вчинки здадуться вам нелогічними.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Навряд чи цей день принесе Водоліям запаморочливі успіхи в роботі. Представники цього знака більше схильні до роздумів на абстрактні теми, ніж до активної діяльності; однак ті, кому все-таки вдасться зосередитися, доб'ються цілком прийнятних результатів. Хороші результати дасть спілкування з новими партнерами; при належній підготовці вдалими будуть проведені переговори. Не покладайте великих надій на допомогу впливових покровителів – сьогодні вони зайняті власними справами. День підходить для спокійного відпочинку, спілкування з членами сім'ї, старими друзями.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Не варто занурюватися в роботу з головою: хоч би якими цікавими не були ваші обов'язки, озирнувшись по сторонах, ви виявите масу не менш захоплюючих справ. Постарайтеся приділити час одному з них. Небажані великі витрати, непродумані, спонтанні покупки: ваше фінансове становище не дуже міцно. Відносини з партнерами чи колегами по роботі можуть піднести неприємні сюрпризи. В особистому житті справи йдуть краще: ви без праці знаходите спільну мову з тими, хто вам дорогий, тому день принесе приємні враження. Життєвий потенціал дещо знижений.