Гороскоп за знаками Зодіаку на 13 жовтня. Укладаємо вдалі угоди

Середа, 13 жовтня 2010, 08:58
Вдалий день, що налаштовує на важливі звершення, трудові подвиги і цікаві справи. Складається сприятлива ситуація для укладання угод, придбання нерухомості або засобів виробництва.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Цей день не припаде до смаку Овнам. Доля сміється над представниками цього знака, змушуючи їх прикладати всі нові й нові зусилля для досягнення мети, а навіщо все-таки зводить нездоланну перешкоду на їхньому шляху. Особливо важко доведеться тим, хто зайнятий вирішенням майнових питань; важко буде відстояти свої інтереси в суді або взяти верх у суперечці з представниками органів влади. В особистому житті справи складаються дещо краще. Ви зможете переконатися, що ваш обранець дорожить вами, а родичі з розумінням ставляться до всіх особливостей вашого характеру. Сварку, причиною якої стане ваша запальність, буде неважко владнати – ви швидко зрозумієте, що були неправі.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці можуть не боятися неприємних несподіванок – зірки до них прихильними. Перетрудиться не вдасться: надлишок справ вам не загрожує, та й перевтома теж. Є шанс поправити своє фінансове становище або укласти угоду, яка принесе вам з часом значний прибуток. На переговорах вам знадобляться цілеспрямованість і натиск – перед ними не зможе встояти навіть найзапекліший скептик. Не варто будувати серйозних планів на вільний час: доля піднесе вам сюрприз. Хороший день для прийому гостей або просто відпочинку в колі сім'ї, прогулянки в компанії коханої людини. Любовні відносини можуть бути дещо затьмарені ревнощами, але ви не дозволите цим хмарам згуститися.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам не слід приймати близько до серця професійні труднощі. Так, на кар'єрне зростання і значні успіхи сьогодні розраховувати не доводиться, але це зовсім не означає, що потрібно опускати руки. Ви можете приймати самостійні рішення, діяти так, як вважаєте за потрібне – колеги і партнери вас схвалять, а керівництво на подібну самодіяльність буде дивитися крізь пальці. Життєвий потенціал знаходиться на високому рівні, ви повні енергії і прагнете до нових вражень. Вірогідні романтичне захоплення, пристрасна закоханість. Ті, хто вже зустрів свою половинку, відкриють в обранцеві нові риси і стануть цінувати його ще вище.

Рак (22 червня – 23 липня)

Ракам сьогодні стануть в нагоді самовладання і вміння приховувати власні почуття. Ви вбирає інформацію як губка, робите вірні висновки, але ні з ким не ділитеся тим, що у вас на душі. До кінця дня така ситуація може дещо стомити, проте не піддавайтеся спокусі відкритися першому зустрічному. Для будь-якого відвертої розмови вибирайте людини, якому повністю довіряєте, інакше проблеми не змусять себе чекати. Ви дружелюбні і милі, тому навколишні до вас тягнуться. Нові знайомі можуть обіцяти допомогу і підтримку, проте не забувайте про те, що у кожного з них є і власні інтереси. Майте на увазі, що будь-яка спроба обмежити свободу партнера переросте у сварку.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Чудовий день для всіх, кого відпочинок хвилює більше, ніж робота. Втім, трудоголікам теж не варто впадати у відчай – вони досягнуть успіхів, якими можна пишатися, хоча і не отримають від роботи великого задоволення. Відбувається зміна пріоритетів: на перший план виходять особисті справи і емоційна складова, а професійні досягнення сприймаються як щось само собою зрозуміле. Ви в ладу з собою і оточуючими, день підходить для усунення проблем і розбіжностей, примирення після сварки, повернення до романтичних стосунків, які були перервані деякий час назад. Хороший день для реалізації творчих ідей, проведення оригінальних заходів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Справи Дев йдуть дуже непогано. Представники цього знаку можуть забезпечити собі успіхи і в майбутньому, якщо будуть брати активну участь у переговорах і не посоромляться привернути увагу керівництва до своїх досягнень. Ваші плани втілюються в життя, а фінансові очікування виправдані – прийшов час ставити перед собою нові цілі. У ділових відносинах не нехтуйте формальностями, з часом відсутність якогось документа або допущена помилка може зіграти серйозну роль. Поліпшуються відносини між членами сім'ї, зростає взаєморозуміння з коханою людиною. Якщо вам хочеться змін в особистому житті, постарайтеся не квапити події: зайво активні дії не підуть на користь.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам варто зосередитися на роботі. Удача сама йде вам в руки, потрібно лише докласти певних зусиль, щоб не упустити її, і вчасно зреагувати на зміни в ситуації. Не варто розраховувати на допомогу впливових людей, навіть якщо ви впевнені в їх лояльності, тільки діючи самостійно, ви зможете вийти переможцем із складної ситуації. Стан справ в особистій сфері також залежить тільки від вас. Ті, хто цінують стабільні і спокійні відносини, зможуть насолоджуватися такими, у любителів гострих відчуттів з'явиться шанс зігріти своє життя вогнем пристрасті. Не дуже захоплюйтеся новими знайомствами, кількість не завжди переходить в якість.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Фінансові справи Скорпіонів складаються непогано, і це дозволяє змиритися з думкою про те, що підвищення по службі від вас вислизнуло. Самим ревним кар'єристам можна порадити заручитися підтримкою колег та рекомендаціями фахівців, а потім відкрито висловити керівництву свої побажання чи претензії, іншим же краще змиритися з тим, що відбувається, тим більше що в інших відносинах день може бути дуже непоганий. Сьогодні, наприклад, варто призначити на вечір романтичне побачення, влаштувати удома вечерю при свічках – це не тільки розважить вас і вашу «половинку», але і буде сприяти певному прогресу у ваших відносинах. Самотнім Скорпіонам потрібно бути готовими до флірту.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Для Стрільців головним джерелом неприємностей стане небажання залишатися в тіні. Не виключено, що у роботі великих успіхів доб'ються інші; на світських заходах теж блищати будете не тільки ви, але це зовсім не привід скаржитися на життя або таїти образи на оточуючих. Добре пройде зустріч зі старим другом. Тим, хто вирушає в подорож, зірки обіцяють приємних попутників і легку дорогу. У сімейних відносинах панує спокій, яке почасти пояснюється тим, що кожен зайнятий власними справами. Ви теж можете знайти собі чимало цікавих занять, але це не привід відмовляти в увазі коханій людині, тим більше, що спілкування з ним буде вам дуже приємно.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Професійні успіхи Козерогів будуть, можливо, не настільки грандіозними, як хотілося б, але зате цілком стабільними. А це зараз саме те, що потрібно, щоб зміцнити свій авторитет і продемонструвати ділові якості керівництву, діловим партнерам або інвесторам. Не плутайте особисті і ділові відносини; найгірший день для початку службового роману важко собі уявити. Емоційний фон дня нерівний, і перепади настрою загрожують навіть тим, хто звик вважати себе зразком врівноваженості. Вірогідні сварки і конфлікти між закоханими, не надто приємні бесіди з членами сім'ї. Відстоюйте свої інтереси, навіть якщо хтось спробує дорікнути вас в егоїзмі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії можуть дозволити собі забути про користь помірності в бажаннях. Ваші успіхи можуть бути безмежними, варто лише захотіти і докласти трохи зусиль. Не бійтеся нових сфер діяльності і важких завдань, кожне з них виявиться вам під силу, та й бажаючі допомогти неодмінно знайдуться. Найбільш активні отримають пропозицію про зміну роботи або реалізують плани, що стосуються підвищення по службі. Вільний час буде насиченим подіями і приємним не тільки для вас, але і для тих, хто складе вам компанію. Кохана людина буде в черговий раз вражений багатогранністю вашої натури, а друзі – талантами, які ви від них приховували.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Навіть якщо Риби сьогодні віддадуть перевагу нехтувати своїми професійними обов'язками і зосередитися на розваги та відпочинок, навряд чи хто-то їх у цьому дорікне. Ситуація на роботі дійсно складається таким чином, що від вас не потрібні ні трудові подвиги, ні неослабну увагу. Так що можна займатися тим, що вас дійсно цікавить. Тим, хто в цей день відправляється у відпустку, зірки обіцяють чудовий відпочинок. Якщо ж подорожі вам поки не доступні, сумувати теж не варто – будь-розважальний захід підніме настрій. Друзі не тільки охоче вислухають вас і дадуть слушну пораду, але і нададуть допомогу і підтримку в особистому житті.