Гороскоп за знаками Зодіаку на 15 жовтня. Діємо відкрито

П'ятниця, 15 жовтня 2010, 08:57
Досить гострими будуть протистояння з суперниками. Зараз краще діяти відкрито, інтриги і хитрощі небажані й марні. Зате стає ясно, хто заслуговує довіри, а хто ні.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Наполегливість і невичерпна життєва енергія допомагають вам досягати успіху, беручи гору над конкурентами і впевнено тіснячи недоброзичливців. Однак для того, щоб повною мірою використати вплив позитивних тенденцій, необхідно стратегічне мислення, а ось до нього ви зараз зовсім не схильні. Намагайтеся, принаймні, в більшою мірою покладатися на логіку, ніж на інтуїцію. Нові відносини складаються легко: ви товариські і привабливі, без праці зав'язуєте знайомства. Однак не варто думати, що роман, що почався в цей день, буде серйозним: куди більш ймовірний приємний, але ні до чого не зобов'язує флірт.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Це не найпростіший день з точки зору роботи, бізнесу та професійних відносин. Доведеться пожертвувати малим, щоб домогтися більшого. Цей крок має бути обдуманим та виваженим: тільки в цьому випадку ви про нього не пошкодуєте. Небажано імпровізувати, краще слідувати раніше складеним планом. Не варто в цей день вносити в життя радикальні зміни: вони навряд чи підуть на користь, а зусиль зажадають неабияких. З близькими важко буде прийти до згоди з повсякденним, рутинним питань. А от у нестандартних ситуаціях ви швидко знаходите спільну мову з оточуючими і домовляєтеся про те, як слід діяти.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День сприятливих змін. Сьогодні ви зможете, наприклад, змінити роботу на кращу, розставити крапки над i у відносинах з керівництвом, взятися за роботу над проектом, який відкриває нові перспективи. На жаль, не виключені фінансові втрати. Турбуватися не варто: вони тимчасові, незабаром ситуація зміниться на краще. З покупками, проте, краще почекати. В особистому житті значних змін не спостерігається, романтичні відносини і зовсім відходять на другий план. Деяким Близнюкам, втім, це не завадить закрутити голову декільком представникам протилежної статі.

Рак (22 червня – 23 липня)
З професійної точки зору день не дуже вдалий. Ваші найкращі пориви тлумачаться невірно, породжуючи масу незаслуженої критики. Доводиться стежити за кожним словом, щоб не сказати зайвого. Вкрай небажано обговорювати свої плани з людьми, поки що нічим не заслужили вашої довіри. Зате день відмінно підходить для творчих експериментів, багато з яких будуть вдалими. Можливі незначні розбіжності з коханою людиною, але до серйозного конфлікту справа навряд чи дійде. Бажано не приділяти надмірної уваги побутових питань, а вже тим більше – не сваритися через різницю у поглядах на них.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Висока ділова активність, представники знаку легко домагаються своїх цілей, особливо у професійній сфері. Сприятливий день для зустрічі з потенційним роботодавцем, складання іспиту, проведення переговорів. Можна приймати рішення, що стосуються фінансів. У ділових відносинах починається етап змін. Якщо твердо стояти на своєму, ваші позиції стануть більш міцними, а авторитет зросте. Гостра інтуїція допомагає правильно судити про людей, яких ви бачите вперше. Саме тому не варто боятися нових знайомств: одне з них може покласти початок серйозних відносин. Для стабільних пар день також буде вдалим.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Доводиться постійно відстоювати свої інтереси. Намагайтеся робити це досить делікатно: ви легко наживає собі ворогів. Непоганий день для творчої роботи. Втім, вміння до вирішення будь-якої задачі підійти з фантазією стане в нагоді всім Дівам. Фінансова картина сприятлива. Не раз складеться ситуація, коли ви будете потребувати допомоги, в тому числі й досить значною. На щастя, давнім союзникам сьогодні можна довіряти майже безмежне. Дуже неоднозначна картина спостерігається в особистих відносинах: ваші позиція незрозуміла навіть найближчим людям, будь-яка розмова може перерости в серйозну сварку. Саме тому з'ясування відносин краще відкласти.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ваші професійні позиції міцні, і сьогодні це відіб'ється на стані фінансових справ. Можливе збільшення заробітної плати, отримання грошей з несподіваного джерела. Угода, укладена в цей день, принесе прибуток. У роботі з документами необхідна обережність: вірогідні перевірки, причому досить серйозні. Не виключені проблеми у відносинах з представниками державних інстанцій. День пов'язаний зі спокусами, перевіркою ваших почуттів на міцність. Не йдіть на поводу в емоцій: вони сьогодні дуже сильні і суперечливі, а тому можуть зруйнувати відносини будь-якої пари. Досить критично налаштовані представники старшого покоління.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Має бути вислухати чимало критики на свою адресу: сьогодні вчинки представників знаку викликають переважно негативну реакцію. Саме ж неприємне полягає в тому, що проти вас налаштовані сильні світу цього, а саме їх ви воліли б бачити на своїй стороні. Для неформального спілкування це не найкращий день. В офіційній обстановці вам ще вдається стримувати емоції, а от поза її роздратування, гнів і невдоволення навколишнім світом вириваються на поверхню. Найважче доводиться самим близьким людям. Постарайтеся бути м'якше: це дозволить уникнути багатьох конфліктів. У самотніх представників знаку буде шанс зав'язати цікаве знайомство.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День неспокійний, нерівний. Так, перед вами відкриваються нові можливості, але скористатися ними непросто. Багатьом представникам знаку доведеться піти на угоду з совістю. Уникайте непослідовності у фінансовій сфері, зберігайте вірність прийнятим рішенням. Бажано відмовитися від небезпечних експериментів і уникати ситуацій, пов'язаних з ризиком. Вибравши правильну лінію поведінки, ви без зусиль знайдете союзників, у тому числі й досить впливових. Можна також знайти нових друзів. А ось романтичні відносини знаходяться в сфері впливу негативних тенденцій, а тому складаються не кращим чином.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
З професійної точки зору день вдалий хоча б тому, що ваші досягнення не залишаться непоміченими, а будуть належним чином оцінені і винагороджені. Є шанс укласти вигідні угоди, а також реалізувати проекти, які в майбутньому принесуть значний прибуток. Гідні плоди принесуть ділові поїздки, можлива поява нових партнерів, з якими ви будете співпрацювати протягом довгого часу. Непогано складаються і особисті відносини: здоровий глузд допомагає вам згладжувати гострі кути. Правда, досягти абсолютної гармонії не вдасться, але порозуміння, принаймні, буде справжнім, а не ілюзорним. Можливі приємні подарунки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сприятливий день для професійних змін будь-якого роду. Покладіться на інтуїцію: з її допомогою ви зможете реалізувати самі сміливі й цікаві ідеї. Ефективно вирішуються творчі завдання, добре проходять переговори. Можна зустрічатися з представниками державних організацій, обговорювати умови отримання грантів, інвестицій, пільг. В особистому житті ваші позиції дуже уразливі, можна багато чого втратити, якщо не дотримуватися раніше обраної лінії поведінки. Стосунки з близькими складаються нерівно, ваша точка зору не завжди зустрічає підтримку. Постарайтеся прожити цей день без образ і взаємних претензій.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День краще підходить для обдумування планів, ніж для якихось реальних справ. Бажано відкласти початок роботи над новими проектами: ви занадто повільні, щоб швидко досягти потрібних результатів. Аналіз подій минулого і критична оцінка власних вчинків дозволять визначитися з новими цілями і способами їх досягнення. У роботі важливо делегувати повноваження, не намагатися все зробити самостійно: це буде дуже складно. Неоднозначна ситуація складається в особистих відносинах. З одного боку, ви не у всьому згодні з близькими, з іншого – не поспішайте пояснити, яка ваша точка зору.