Гороскоп за знаками Зодіаку на 14 жовтня. Будуємо творчі плани і розраховуємо майбутні прибутки

Четвер, 14 жовтня 2010, 08:58
Маса цікавих перспектив відкривається перед людьми творчого складу, однак важливо з самого початку визначитися з власними побажаннями та сподіваннями. Особливо це стосується фінансів.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Будь-який ваш вчинок привертає масу уваги, причому уваги не самої прихильної. Удвічі прикро, що ваші промахи помічають ті, чию думку ви особливо цінуєте. Цей день навряд чи підходить для переговорів з потенційними партнерами, зустрічі з майбутнім роботодавцем або здачі важливого іспиту: вам буде дуже важко зробити потрібне враження. З іншого боку, назвати цей день абсолютно поганим не можна. Вас відвідують цікаві ідеї, що стосуються як роботи, так і сфери особистих відносин. Зосередьтеся на тому, щоб втілити свої задуми в життя, і зірки напевно поспішать прийти вам на допомогу.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Цей день відкриє майже необмежені можливості для амбітних Тельців. Представники знаку зможуть піднятися по кар'єрних сходах або отримати привабливі пропозиції. Питання престижу виходить на перше місце, фінансові ж аспекти вас цікавлять менше. Цим, на жаль, можуть скористатися люди, що люблять чужими руками жар загрібати. День пов'язаний зі значними змінами в колі спілкування: ви віддаляєтеся від одних людей і намагаєтеся наблизити до себе інших. У більшості випадків такі дії важко пояснити логічно: Тельці керуються інтуїцією, і вона навряд чи їх підведе.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День ефективної та плідної роботи. Навантаження дуже значні, але у Близнюків досить знань і досвіду, для того щоб впоратися з ситуацією. Можна пробувати нові шляхи вирішення старих проблем, але діяти треба обережно, з оглядкою на керівництво та досвідчених колег. Якщо є можливість заручитися підтримкою впливових людей, зробіть це – зайвою вона не буде. Дуже сприятлива фінансова картина, ймовірні грошові надходження. Все, що відбувається сьогодні в особистому житті, в тій чи іншій мірі є наслідком подій минулого. Тому не дивно, що Близнюки бачать події в ретроспективі, підводять підсумки.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сприятливий день для проведення переговорів, а особливо – для обговорення попередніх умов співпраці. Рішення ви приймаєте з своєю звичайною обережністю. Поспішати немає ніякої необхідності: ваша карета після півночі на гарбуз не перетвориться. Дуже легко зароджуються романтичні захоплення, навіть самі розсудливі Раки стають неймовірно влюблива. Події цього дня сприяють поліпшенню сімейних відносин, проте знайти вірний тон спілкування з близькими вдасться не відразу. Проявіть трохи терпіння, і все вийде.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день підходить як для роботи, що вимагає винахідливості та фантазії, так і для творчих занять будь-якого роду. Оригінальні рішення, нестандартний підхід до типових проблем сприяють успіху, а також допомагають вам завойовувати симпатії. Варто мати на увазі, що в цей день ділові відносини легко набувають дружньо-романтичний відтінок. У спілкуванні з близькими ви непоступливі, з вами вдається порозумітися тільки самим делікатним людям. Якщо таких у вашому оточенні не спостерігається, будьте готові до вимушеного усамітнення; на щастя, воно не буде довготривалим.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сприятливий день для представників творчих професій: їх сьогодні напевно відвідає натхнення. Якщо ж ваша робота носить суто рутинний характер і не терпить оригінального підходу, день може здатися нудним. Згладити ситуацію допоможе хобі; головне в такому випадку – знайти час для улюбленої справи. Романтичні відносини знаходяться в сфері впливу позитивних тенденцій, так що в любові вам щастить. Цей день щедрий на приємні зустрічі, ніжні визнання і незабутні хвилини в суспільстві коханої людини.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
На жаль, у професійній сфері не все йде гладко. Сьогодні багатьом Терезам доведеться долати нелегкі випробування, демонструвати свої ділові якості не в самих сприятливих обставин, а також приймати непрості рішення, які будуть мати серйозні наслідки. Але до всього, що відбувається потрібно ставитися спокійно, не забуваючи про те, що ви отримуєте воістину безцінний досвід. Втрати можливі і в професійній, і в особистому житті. Доводиться визнати, що ви були самовпевнені і не помітили якихось очевидних «попереджень» долі. Чи не корите себе: зараз набагато важливіше зробити правильні висновки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Хоча цей день навряд чи ознаменується якимись важливими перемогами, сидіти склавши руки не варто. Визначтеся з метою і потроху прикладайте зусиль для її досягнення. Навіть самі скромні результати краще, ніж повна відсутність таких. Діяти доведеться, в основному, самостійно – на раптова поява помічників і покровителів розраховувати не варто. Ви занадто велике значення надаєте подіям минулого, які давно варто було б забути. Багато Скорпіони замислюються про помилки, зроблених (і виправлених!) Давним-давно. Постарайтеся зосередитися на сьогоденні.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ймовірно поліпшення фінансового становища, в основному за рахунок запланованих грошових надходжень або повернення старих боргів. Бажано не будувати далекосяжні плани, а зосередитися на поточних справах: вони вимагають уваги, і уваги непідробного. Для спілкування це не найкращий день. Дана тенденція, на жаль, стосується і професійною, і особистого життя. Ваше небажання йти на поступки стає проблемою навіть для тих, хто дуже хотів би з вами порозумітися. Якщо ви все ж розумієте, що неправі, виявляється дуже непросто відновити гармонію у відносинах.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день вельми сприятливий з точки зору фінансів, і справа не в тому, що вам усміхається удача, а у вашому власному конструктивному підході до вирішення будь-яких проблем, що стосуються грошей і майна. Будьте готові до незначних на перший погляд, але дуже багатообіцяючим змін. Якщо ви будете їм опиратися, хід багатьох важливих для вас справ сповільниться. В особистих відносинах складається складна ситуація. Доводиться визнати, що досягти абсолютного взаєморозуміння з близькими не вдається, хтось обов'язково повинен пристосовуватися і йти на поступки. На жаль, сьогодні цей хтось – ви.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день підходить для зміни роботи на більш престижну або високооплачувану. Пропозиції надходять привабливі, але ви не повинні приймати рішення в поспіху. Найголовніше зараз – правильно оцінити свої можливості, професійні навики, досвід. Добре, якщо вам є, з ким порадитися: поодинці вибрати правильну лінію поведінки буде важко. Непогано було б проявити лідерські якості, причому вам потрібно буде не тільки керувати оточуючими, а й контролювати їх дії, давати поради, підказувати, заспокоювати. Зростає авторитет у сім'ї.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сприятливий день для покупок, придбання речей, якими будете користуватися особисто ви. А от з подарунками можна помилитися: ваш вибір якщо і буде схвалений, то не відразу. Можливі розбіжності з партнерами, колегами, іншими людьми, з якими вас пов'язують ділові інтереси. Ви повинні чітко сформулювати свою позицію і погоджуватися тільки на ті умови, які вас дійсно влаштовують: хтось хоче піймати вас у пастку, користуючись вашою поступливістю. Можливі принципові розбіжності з близькими, але і тут вам доведеться вести себе досить жорстко. Якщо ви погодитеся на компроміс, який вас не влаштовує, скоро про це пошкодуєте.