Гороскоп за знаками Зодіаку на 18 жовтня. Інформація понад усе

Понеділок, 18 жовтня 2010, 08:53
Події дня дозволять деяким поліпшити своє фінансове становище. З іншого боку, необдумані рішення можуть призвести до втрат. Тому тим, хто не впевнений у правдивості отриманої інформації, краще нічого не робити.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Цей день порадує хорошими новинами, що стосуються фінансів. Однак власне гроші надійдуть трохи пізніше, тому що поки зарано всерйоз розмірковувати про те, на що ви їх витратите. Не самий вдалий день для творчої роботи: спостерігається дефіцит натхнення, та й зосередитися важкувато. Дивна річ: Овни зовсім не впевнені у своїй чарівності і привабливості для протилежної статі. Самотні представники знаку намагаються стати непомітними, бо впевнені: ніхто не приділяє їм уваги просто так, без корисливих інтересів.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Здається, що день безнадійно поганий, але це лише ілюзія. У другій його половині ви зрозумієте, що потрібно зробити, щоб зміцнити свої професійні позиції і домогтися успіху на діловому поприщі. Не відкладайте реалізацію своїх ідей, якщо у вас є хоча б один надійний союзник. З точки зору романтичних відносин день малоцікавий: значні зміни він навряд чи принесе. Правда, в стабільних парах можливе деяке охолодження, але воно носить виключно тимчасовий характер. А от спілкування з друзями порадує.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День буде досить плідним. Завдяки вмінню будь-яку ситуацію використовувати в своїх інтересах ви зможете випередити партнерів і конкурентів, досягти мети, яку поставили кількома тижнями раніше. Найкращий результат дають швидкі і рішучі дії. Озираючись навколо у пошуках схвалення і підтримки, ви втрачаєте дорогоцінний час. Вірогідні значні зміни в особистому сфері. Можлива, зокрема, зустріч з людиною, яка стане вашим супутником життя. Є і ще один важливий момент – у цей день зароджуються нові почуття.

Рак (22 червня – 23 липня)
Вкрай несприятливий день для укладання угод та обговорення умов співпраці: є ймовірність збитків, несподіваних втрат. Деяким представникам знака загрожують серйозні штрафи, позбавлення премій або зниження заробітної плати. Дуже високі вимоги пред'являються до Раків-учням. Хороший день для легкого, необтяжливого спілкування, приємних знайомств. Ваша чарівливість безмежно, але серце холодно, так що про зародження серйозних почуттів говорити не доводиться. А ось у стабільних парах відносини покращаться.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Хоча ваші успіхи досить скромні, непоміченими вони не залишаються. З іншого боку, день не можна назвати вдалим, тому що нових можливостей він не відкриває, а до старих ви вже втратили інтерес. Самі діяльні представники знаку нудьгують, через що стають дратівливими, а часом і просто нестерпними. Гармонія в особистому житті ілюзорна. Втім, ви про це й раніше здогадувалися. Цей день пов'язаний з оголенням багатьох проблем, на які ви довго закривали очі. Сьогодні доведеться приймати непрості рішення.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
За всіма вашими діями надзвичайно уважно стежать люди, від яких залежить ваше професійне майбутнє. Але причепитися їм не до чого: зі своїми обов'язками ви справляєтеся швидко, якісно і легко. Дуже сприятливим буде день для представників творчих професій. В особистому житті не все гладко, хоча ви і намагаєтеся зробити вигляд, що це не так. Краще визнати існування проблеми і зайнятися пошуками її рішення – сьогодні ще є шанс знайти вихід, який влаштує всі зацікавлені сторони.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день стане вдалим, якщо ви не зійде зі свого шляху після появи на ньому першою ж перешкоди. Наполегливість приносить дивовижні плоди, навіть якщо вам вона деколи здається невиправданим впертістю. Критику пропускайте повз вуха – вона не повинна відволікати вас від важливих справ. Сприятливий день для початку серйозних відносин. Інтуїція дуже гостра; саме вона допомагає вам вибрати відповідного і гідного людини. Терезам-дамам зірки рекомендують звернути увагу на чоловіків старшого віку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Для прояви ділової активності це не найкращий день: чим більше ви стараєтеся, тим гірше виявляється результат. Якщо працювати все ж таки необхідно, постарайтеся, принаймні, не робити нічого незвичайного, видатного. Нехай нуднувата, але спокійна рутина – це саме те, що вам сьогодні потрібно. Дуже непросто складаються особисті відносини; у багатьох Скорпіонів з'явиться думка про помилку, досконалої при виборі партнера. Не покращують картини і численні спокуси, зустрічаються буквально на кожному кроці.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Постарайтеся направити енергію, яку ви зазвичай витрачаєте на досягнення професійних цілей, в яке-небудь інше русло. У справах вам сьогодні «не світить» практично нічого хорошого. Ви дуже конфліктні і незлагідні, тому день навряд чи обійдеться без сварки з кимось із близьких. Найважче закоханим Стрільцям – таким представникам знака ніяк не вдається тримати язик за зубами, в результаті на їх «половинки» чують дуже багато неприємних зауважень.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Будуть відмічено багато ваші досягнення, можливо отримання нагороди за виконану роботу, заохочення за своєчасне виконання складних завдань. Старанність, старанність, серйозність допомагають заручитися підтримкою впливових людей, а вміння вчасно виявити ініціативу дозволяє перекласти нудні рутинні справи на чужі плечі. В особистих стосунках не все легко, гладко і гармонійно. Але розбіжності пов'язані в основному з дрібними побутовими проблемами і носять рутинний характер. Головне – не роздмухувати вогонь конфлікту.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День напружений. Ви багато чого чекаєте від ділових партнерів, а самі не поспішайте виправдовувати їхні сподівання. У результаті ви незадоволені своїм професійним оточенням, а воно, у свою чергу, вами. Це, мабуть, найсерйозніша проблема. Якщо діяти самостійно, можна вирішити кілька непростих, але важливих робочих завдань. В особистому житті відбуваються події, що перемагає вас в розгубленість. Несподівано з'ясовується, що у вас і близької вам людини абсолютно різні погляди на багато важливих питань. З висновками поспішати не треба, а от серйозно задуматися варто.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День не особливо перспективний: ви беретеся за справи без особливого ентузіазму і кидаєте їх після першої ж невдачі. Саме тому професійні успіхи будуть дуже скромними, стань у вас побільше наполегливості, ситуація склалося б інакше. Риби-начальники надто довіряють підлеглим, це може стати причиною проблем. До справ близьких ви ставитеся відсторонено, і це не сприяє гармонії у відносинах. Закиди в егоїзмі прикрі, але частково обгрунтовані. Постарайтеся зайняти більш активну позицію, не дозволяйте життя проходити мимо.