Гороскоп за знаками Зодіаку на 19 жовтня. День звичних справ

Вівторок, 19 жовтня 2010, 08:52
Ще один день, який можна назвати нейтральним з професійної точки зору. Можна спокійно займатися рутинними справами, перевіряти і перевіряти розрахунки, а також обговорювати поточні питання. Досить ефективним буде співробітництво, партнерські відносини гармонійні.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Безумовно не самий удалий день: ваші успіхи, досягнення і здібності піддаються сумніву. Будьте готові до перевірок, ревізій, візитам представників державних організацій. Не виключені штрафи та інші санкції. Можлива конструктивна критика з боку керівництва. Ви готові на все заради того, щоб змінити на краще своє особисте життя, але дії ваші необдумані, а тому і наслідки мають неприємні. Закоханим Овнам зірки радять не залишати свою «половинку» без уваги: все, що хоча б віддалено нагадує холодність з вашого боку, буде витлумачено неправильно.

Телець (21 квітня – 21 травня)
У ділових відносинах відбуваються не самі приємні зміни: можливе припинення давнього і дуже плідної співпраці, причому не з вашої ініціативи. З'ясувати, в чому ж справжня причина того, що відбувається, поки не можливо. З пошуком нових союзників краще не поспішати: найвигідніші пропозиції надійдуть трохи пізніше. Дуже складна ситуація складається в особистому житті. Ви розмірковуєте над подіями останніх днів і приходьте до висновку, який вам зовсім не подобається. Не виключений розрив романтичних відносин через принципові розбіжності в планах на майбутнє.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Доведеться весь день бути на виду, а це досить утомливо: недоброзичливці тільки й чекають, щоб ви помилилися, допустили промах, піддалися на провокацію. Близнюки, яким вдасться утримати рівновагу в цій складній обстановці, зможуть укласти вигідні угоди або знайти однодумців. Близнюки перебувають в романтичному настрої, і це не залишається непоміченим. Увага, яку приділяють вас представники протилежної статі, значно, але не завжди доречно. Саме він може стати причиною сварок в стабільних парах: ваша «половинка» ревнує.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ще один день, який з професійної точки зору дуже складний. Є ризик втратити довіру керівництва та колег, втратити авторитет у колективі. Ділове оточення налаштоване негативно, доведеться доводити, що ви гідні кращого ставлення. Переговори затягуються, і це змушує нервувати не на жарт. Відповідний день для вечірки, свята, відвідування світського заходу. Вам приємно бути на увазі, ви легко завойовуєте симпатії. Однак не варто форсувати подій; якщо ви хочете серйозних відносин, потрібно проявити терпіння.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Якщо цей день чим і порадує, так це отриманням приємних відповідей на ваші фінансові питання. В іншому ж він – ще одна «пустишка», якщо говорити про діловій сфері. Можливостей для професійного зростання просто немає, а деякі ідеї, які у вас з'явилися раніше, не вдається реалізувати через чужу дурості. Чекайте більш сприятливого моменту для прояву ініціативи. Можлива невелика сварка з коханою людиною. Ця сварка породжена не принциповими розбіжностями, а простим небажанням вислухати і зрозуміти одне одного. Робити перший крок до примирення доведеться вам.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Нехай вас не лякають зміни в діловому оточенні. Так, цей день буде пов'язаний з розривом партнерських відносин, які здавалися надзвичайно надійними і непорушними. Однак у вас з'являються впливові покровителі, за допомогою яких ви і нових союзників знайдете дуже скоро. Особисті стосунки повертаються в нормальне русло досить повільно, з'являється можливість врегулювати розбіжності, але скористатися нею нелегко. Коріння подій цього дня лежать у минулому, тому, якщо те що вам не подобається, не варто думати, що причина цього – у вашому сьогоднішньому поведінці.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ви опиняєтеся в дуже складній ситуації: занадто багато недоброзичливців зібралося навколо. Але найнеприємніше те, що ваші вороги, схоже, об'єднуються в коаліції і плетуть інтриги. Не варто намагатися відповісти тим же, але і з відритим протистоянням краще не поспішати. Тягніть час, вичікуйте. Ви багато думаєте про минуле, і воно може наздогнати вас в самий невідповідний момент. Несподівана зустріч з людиною, колись дуже ніжно коханим, але не виправдав ваших сподівань, штовхне на необачні вчинки. Якщо ви дорожите нинішніми відносинами, біжіть від спокус і спокус.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Сьогодні ділова активність знову не заохочується, краще займатися звичними справами, ніж виявляти ініціативу, виступати з новаторськими пропозиціями, намагатися щось принципово змінити. Можна зосередитися на справах, що сприяють підвищенню кваліфікації – для навчання день непоганий. Кілька стабілізується ситуація в особистому житті, є шанс розібратися зі своїми бажаннями. Головне – не йти на поводу у обставин. Якщо ви не прислухаєтеся до голосу здорового глузду, то безнадійно зіпсуєте відносини, якими дорожите.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Намагайтеся триматися в тіні, не залучайте до себе увагу сильних світу цього. Дуже великий недоречно опинитися на шляху впливової людини і втратити все, що ви довго і старанно створювали. У самому кращому випадку день буде помірно невдалим з професійної точки зору, в гіршому – майже катастрофічним. Непросто знайти спільну мову з близькими, аж надто суперечливі почуття вас долають. Хочеться одночасно і продемонструвати свою перевагу над оточуючими, і домогтися від них поблажливого ставлення до ваших слабкостей.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Ще один день, коли вас будуть частіше хвалити, ніж сварити. Проте спочивати на лаврах зарано. Справа в тому, що жоден ваш вчинок не залишається без уваги, а це значить, що і промах неодмінно буде помічений. Докладете всіх зусиль для того, щоб уникнути помилок. Якщо претензій до вашої роботи не виникне, можна чекати підвищення по службі. Не можна сказати, що з точки зору особистих відносин день бездоганний, але нейтральним він цілком може вважатися. Вплив негативних тенденцій незначно; вашого розсудливості буде достатньо, щоб уникнути серйозних проблем.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сприятливий день для будь-якої роботи, що вимагає творчого підходу, фантазії, нестандартного погляду на речі. Небажано орієнтуватися на громадську думку або поради «знаючих людей»: і те, й інше – ніщо інше, як бар'єри на вашому шляху до успіху. Можливі грошові надходження. Дратує невизначеність планів. Саме через неї вам здається, що в особистому житті склалася вкрай несприятлива ситуація. А насправді все не так вже й погано: просто вам потрібно змінити ставлення до деяких другорядних речей.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Спроби залагодити всі професійні розбіжності мирним шляхом чи увінчаються успіхом. До початку ж «військових дій» ви поки абсолютно не готові. Тому краще направити свою енергію в русло, яке має при роботі ніякого відношення. Втім, досить високий творчий потенціал, ви відмінно будуєте плани і придумуєте нові способи досягнення старих цілей. Але, на жаль, з реальним станом справ все це мало пов'язано. Багато душевних сил віднімають переживання про минуле. Ви знову занурюєтеся в ситуації, яких насправді давно не існує.