Астрологічний прогноз на 19 жовтня. Робимо ближнім добро

Вівторок, 19 жовтня 2010, 09:00
12-й/13-й місячний день (розпочнеться о 16:15). «Здійснення». Місяць у Рибах. День перевірить, наскільки ваші ділові якості відповідають дійсності.
гороскоп

Сон під ранок може виявитися віщим.

Енергетика першої половини дня дає можливість робити добро ближнім. Добре дарувати подарунки, роздавати милостиню, займатися добродійністю, виконувати прохання, проявляти співчуття до того, кому воно потрібно. Можна й самому звернутися з проханням.

На думку зірок, в цей день здійснюються найзаповітніші мрії, а плани набувають реальних обрисів. Для цього лише необхідно знайти точки зіткнення з навколишнім вас світом.

Виявляти негатив протипоказано. Не можна сваритися – помиритися потім буде надзвичайно важко. А ще не можна скаржитися, плакати, і жаліти себе: можете застрягти в цьому стані надовго.

Після 16.00, коли настане 13-й місячний день, – чудовий час для демонстрації своїх здібностей, для вигідної подачі своєї персони, для активного проведення часу.

Освідчення в коханні буде зустрінуте прихильно, стосунки з протилежною статтю будуть складатися дуже вдало.

Фотографії, зроблені в цей день, будуть на подив вдалими, люди будуть із задоволенням позувати на всі лади.

А вечір закінчиться і зовсім на урочистій ноті, так що прощатися з сьогоднішнім днем зовсім не захочеться.

Місяць у Рибах дає романтичність і чутливість. Загострюється інтуїція, можуть з'явитися містичні настрої.

У цей період ми найбільш тонко і глибоко сприймаємо поезію, музику, всі твори мистецтва. Але врахуйте: чисто розважальне мистецтво для цих днів не підійде. Душі хочеться співпереживати, тонко і глибоко відчувати. А тому для днів Риб підходить серйозне мистецтво, здатне залишити глибокий слід в душі.

В одязі переважні неяскраві, розмиті кольори, особливо сріблясто-синя гама. Відмовтеся від жовтого та помаранчевого.

Камінь дня – корал: червоний для чоловіків, рожевий для жінок (береже від лихого ока).