Гороскоп за знаками Зодіаку на 20 жовтня. Міняємо кар'єру на гроші

Середа, 20 жовтня 2010, 08:56
День навряд чи буде пов'язаний з високою діловою активністю і не принесе великих успіхів тим, хто ставить кар'єру на перше місце. Зате фінансові перспективи сприятливі.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
До будь-якої роботи потрібно ставитися дуже відповідально: за вами пильно спостерігають, і не один промах не залишиться непоміченим. Особливо важлива акуратність при оформленні документів: тут навіть дріб'язкова помилка може стати причиною штрафу або інших санкцій. Контакти з податковими органами та іншими державними інстанціями небажані. Відносини з коханою людиною входять у складну фазу; від вас залежить, наскільки тривалою вона буде. Доведеться потрудитися, щоб інтерес до вас не згас. Будьте готові приємно здивувати близьких: їм, як і вам, потрібні позитивні емоції.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Зосередившись на вирішенні завдань першорядної важливості, ви зможете не тільки досягти поставленої мети, але й зміцнити свій авторитет. Це сприятливий день для тих, хто працює на новому терені або нещодавно отримав підвищення по службі: буде нагода довести, що ви заслуговуєте нагороди. Не самий вдалий день для спілкування з близькими, тим більше – обговорення проблем та з'ясування відносин. Ви сьогодні не тільки образливі і ранимі, але і вельми підозрілі, що буде дратувати оточуючих. Якщо ви не будете стежити за своїми словами, ризикуєте надовго залишитися на самоті.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Можна знайти підхід до людей, з якими у вас раніше не ладналися відносини. У вас з'являються нові прихильники, разом з якими ви будете долати перешкоди і вирішувати складні проблеми. Ділові партнери відносяться до вас з великою повагою. Будьте готові до конструктивної критики. Цей день цікавий тим, що дасть вам можливість змінитися на краще, тільки для цього доведеться переступити через образи і проаналізувати власні вчинки. Юні Близнюки зможуть знайти спільну мову зі старшими родичами.

Рак (22 червня – 23 липня)
День не обійдеться без втрат. Найгірше складається ситуація в професійній сфері: тут ваші здібності піддаються сумніву, вам доведеться не раз доводити діловим партнерам і керівництву, що ви гідні довіри. Конкуренти налаштовані дуже рішуче. Дуже складним буде день для Раків, чиї романтичні відносини останнім часом складалися не дуже гладко. Сильний спокуса покінчити з усіма проблемами заразом, і ви готові прийняти необачне рішення. Однак перш, ніж втілювати його в життя, постарайтеся розібратися зі своїми внутрішніми протиріччями.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Ваші успіхи не залишаються непоміченими, причому можна розраховувати не тільки на схвалення керівництва, колег і ділових партнерів, але і на матеріальне заохочення. Малоймовірні серйозні творчі досягнення, цей день скоріше підходить для виконання рутинних завдань, а також для справ, що вимагають уваги, акуратності, старанності. Можливі незначні розбіжності з близькими, найбільше дістанеться вашої «половинці». Однак ситуацію вдасться швидко врегулювати, і відносини не будуть затьмарені серйозною сваркою.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Серйозною проблемою стає збереження гармонійних відносин з діловими партнерами. Ваші позиції спірні, жодне з тверджень не викликає довіри. У результаті час, який можна було б присвятити плідній спільній роботі, проходить в простих суперечках та обговоренні очевидних речей. Вам дуже важко догодити: в усьому, що намагаються зробити для вас близькі, ви знаходите недоліки. Особливо важко доведеться дітям – навряд чи вони дочекаються від вас слів похвали. Кохана людина може серйозно образитися на недоречний жарт.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Виникають проблеми в спілкуванні: дуже важко спокійно обговорити загальні справи і проблеми, домовитися про умови співпраці. Доводиться жертвувати своїми інтересами, йти на значні поступки заради збереження миру з діловими партнерами, причому світу досить примарного. Вельми складно складаються особисті стосунки. До всіх – і до себе, і до оточуючих – ви пред'являєте дуже високі вимоги, і всіма опиняєтеся незадоволені. Навіть старі знайомі воліють триматися від вас подалі, побоюючись критики і зауважень.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Мета, до якої ви довго прагнули, вислизає. Дуже важко реагувати на це спокійно, але іншого виходу обставини вам не залишають. Фактично, чим більше ви нервуєте, тим значніше ваші втрати. Якщо вчасно взяти себе в руки, можна звести вплив негативних тенденцій до мінімуму. Особисті відносини налагодяться, якщо ви будете уважні до думки близької людини. Егоїзм і все, що хоча б трохи на нього схоже, варто залишити в стороні. Чим більше ви сьогодні дбаєте про інших, тим краще йдуть ваші власні справи.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Надіям на значні успіхи не судилося виправдатися. Сьогодні Стрільцям доведеться задовольнятися досить скромними перемогами. Грошові надходження порадують швидше своєчасністю, ніж розміром, зате представиться можливість зробити вигідні покупки. Досить складно складаються відносини з близькими. Батьки готові підтримати вас майже у всьому, а от у друзів і вашої «половинки» накопичилося чимало претензій. Ваше завдання – не ображатися відразу; якщо ви покажете, що готові до конструктивного діалогу, з'явиться шанс звести розбіжності до мінімуму.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Важливі обережність, старанність і акуратність. Обставини в цілому несприятливі, ваші помилки будуть мати серйозні наслідки. З іншого боку, якщо ви не дасте керівництву приводу для претензій і критики, можна розраховувати на дуже приємне заохочення. Багато побутові питання вдасться вирішити завдяки допомозі і порад батьків. Однак і вам доведеться подбати про представників старшого покоління. Відносини з друзями складаються рівно, спільний відпочинок буде приємним. З коханою людиною порозумітися важче, домовитися не вдається навіть про дрібниці.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сприятливий день для вирішення творчих завдань. А ось на одноманітних справах зосередитися важкувато, так що в них можуть приїздити помилки. Варто також мати на увазі, що сьогодні вас будуть не тільки хвалити, але й лаяти. Постарайтеся до того й іншого ставитися з неабиякою часткою гумору, не будьте занадто ласі до лестощів. Ви легко заводите знайомства і також легко втрачаєте голову. Між тим, здоровий глузд міг би вберегти вас від багатьох серйозних помилок. Романтичні відносини, що почалися в цей день, можуть мати серйозний характер, але навряд чи будуть складатися гладко.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Несподівано – і, на щастя, у кращий бік – змінюється фінансова картина. Настав час серйозно замислитися про те, як ви будете використовувати кошти, що надійшли. Не варто керуватися емоціями: для спонтанних покупок момент зараз не найсприятливіший. Дуже важлива стриманість у колі близьких. Ви занадто поблажливі до своїх слабкостей, а ось по відношенню до оточуючих майже непохитні. Це може призвести до серйозних проблем, особливо у другій половині дня. У цей час краще зосередитися на навчанні або іншої інтелектуальної діяльності – тут вірогідні успіхи.