Гороскоп за знаками Зодіаку на 21 жовтня. День кар'єрних перестановок

Четвер, 21 жовтня 2010, 07:53
День характеризується високою діловою активністю, а тому буде цікавим для всіх, хто прагне до професійних успіхів. Вірогідні значні кадрові перестановки.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можливі значні успіхи в роботі, але буде потрібно чимало старанності і старанності, щоб переконати керівництво, що ви заслужили підвищення. У багатьох Овнів з'являться ділові партнери, співпраця з якими буде непростим, але плідним. З'являється можливість розібратися зі своїми бажаннями і пріоритетами в галузі особистого життя, а для заповзятливих і кмітливих Овнів така ясність – половина перемоги. Ймовірно врегулювання давніх конфліктів. Перед самотніми представниками знака відкриваються привабливі перспективи.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Відповідний день для вирішення професійних проблем. Вам вдасться заручитися підтримкою впливових людей і реалізувати сміливі плани. З'являються нові плани, а також корисні зв'язки. Є шанс узяти гору над людиною, яку ви вважаєте своїм головним недоброзичливцем. Особисті відносини вкрай нестабільні. Ви, до здивування оточуючих, непослідовні і непередбачувані. Одна емоція змінює іншу, ви раз у раз робите вчинки, яких самі не можете пояснити. В кінці дня можливо нездужання – це наслідок нервового перенапруження.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Для Близнюків-кар'єристів день буде непоганим. Однак багатьом представникам знаку доведеться вибирати між скромними успіхами сьогодні і значними – у віддаленому майбутньому. Можливі незначні проблеми, дрібні неприємності, які не зіб'ють вас з шляху, але значно сповільнять рух до мети. Оптимізм, впевненість в собі і помірне легковажність роблять вас особливо чарівними. Сьогодні Близнюки перебувають в центрі уваги, крутять голови, зав'язують знайомства. Але до кінця дня ви відчуєте, що зовсім вибилися з сил.

Рак (22 червня – 23 липня)
День досить напружений. Навіть найбільш безневинні ваші вчинки і слова не просто привертають увагу, а викликають резонанс. Хочеться сховатися, стати максимально непомітним для людей, які мають право пред'являти вас претензії. Але зробити це не вдасться. Доведеться нести відповідальність, платити за рахунками, виконувати зобов'язання. Події цього дня сприяють зміцненню сімейних зв'язків і налагодженню відносин з родичами. Можна разом займатися домашніми справами, починати ремонт чи будівництво.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Багато представників знаку задумаються про зміну роботи, і в цьому немає нічого дивного: Львів чекають дуже привабливі пропозиції. Намагайтеся уникати сутичок з конкурентами – сьогодні у вас мало шансів вийти переможцем. Уміння розбиратися в людях допомагає швидко визначити, з ким варто мати справу, а від кого краще триматися подалі. Можливі нові знайомства, одне з яких покладе початок серйозних відносин. Проте необхідна витримка; не робіть нічого, поки не обдумаєте ситуацію, що склалася.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Будьте готові до несподіванок у професійній сфері; в кінцевому рахунку, всі вони підуть вам на користь. Ймовірно поява нових партнерів, з якими ви легко знайдете спільну мову. Не останню роль у розвитку ділових відносин відіграє фактор особистої симпатії, так що не бійтеся користуватися своєю чарівністю. З емоційної точки зору день сприятливий, вам неважко ладити з близькими людьми і знаходити спільну мову з новими знайомими. Діви будуть насолоджуватися товариством коханої людини.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Не виключені професійні труднощі, пов'язані з підвищеною активністю ваших недоброзичливців і конкурентів. Дуже важко дотримуватися вірною лінії поведінки: велика спокуса зайнятися новим проектом, відмовившись від старих. Робити цього не варто. Можлива зустріч з людиною, який колись обіймав ваші думки і не давав спокою вашому серцю. Сьогодні ви ясно відчуєте, що прихильність залишилася у минулому, можна рухатися далі. Багато Терезів зможуть навести лад у стосунках з близькими, прояснивши якісь неоднозначні моменти.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Непростий день; доведеться проявити спритність і хитрість, щоб добитися свого. У вас замало прихильників, доведеться мати справу з людьми недоброзичливими, негативно налаштованими. Але і їх розташування ви зможете заслужити, якщо покажете себе людиною знають, досвідченим, компетентним і не занадто довірливим. Вірогідні сварки в сім'ї. Закохані Скорпіони стають ревниві і підозрілі, горе тому, хто потрапить їм під гарячу руку. Не виключений серйозний конфлікт з коханою людиною, справжній скандал, про який ви потім пошкодуєте.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Знадобляться спритність і хитрість, щоб не стати жертвою недоброзичливців. Ваше ділове оточення налаштоване стосовно до вас вельми негативно, будьте обережнішими у виборі союзників, особливо якщо мова йде про роботу над довгостроковими проектами. Дуже складно налагодити стосунки з представниками старшого покоління: вірогідність конфліктів, причому серйозних, дуже висока. З ровесниками ви ладнаєте краще, але і тут взаєморозуміння не можна назвати повним. Багато проблем, які зароджуються сьогодні, дадуть про себе знати значно пізніше.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Фінансова картина несприятлива, будьте готові до втрат. Ділові стосунки складаються дуже нерівно, не виключені події, через які ви втратите повагу колег і довіру керівництва. У вашому оточенні з'являються люди, які роблять дуже привабливі пропозиції, але на ділі мова йде лише про провокації та перевірці вашої принциповості. Намагайтеся уникати стресових ситуацій: сьогодні ви реагуєте на них особливо гостро. Крім того, дуже сильні негативні зовнішні впливи; вам буде важко тримати себе в руках і зберігати спокій.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

З професійної точки зору день швидше неприємний, вас чекають неабиякі труднощі. Доведеться спішно шукати нових партнерів (старі не виправдають надій), винаходити нові методи вирішення проблем. Для багатьох представників знаку цей день стане в деякому роді випробуванням на міцність. День не ознаменується серйозними проблемами особистого характеру: в даній сфері можна говорити швидше про приємну стабільності. Розбіжності з близькими можуть виникати, але знайти спільну мову вам все ж таки вдасться. Будьте готові прийти на допомогу батькам або далеких родичів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сьогодні Риби можуть похвалитися високим творчим потенціалом, і це допомагає їм вирішувати багато проблем. Крім того, у представників знаку є шанс почати роботу над новим проектом – цікавим, перспективним і заслуговує на увагу. Маса розбіжностей в сім'ї пов'язана з побутовими питаннями; навіть на найпростіший з них, здається, немає однозначної відповіді. У результаті ви занадто багато сперечаєтеся, але занадто мало робите. Варто прислухатися до порад старших: не виключено, що чужий досвід допоможе вам уникнути помилок.