Гороскоп за знаками Зодіаку на 22 жовтня. Обростає корисними зв'язками

П'ятниця, 22 жовтня 2010, 08:57
Ще один день, зазначений високою діловою активністю. Правда, сьогодні люди схильні не до практичної діяльності, а до будівництва та обговорення планів, але й це непогано: зав'язуються корисні зв'язки, формуються нові союзи.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Пора перевірити роботу, виконану за останній час, і підвести підсумки. Овни-керівники більш звичайного вимогливі до підлеглих, і це цілком зрозуміло: представникам знака потрібні надійні помічники і виконавці. Можна навести лад у ділових відносинах, відмовитися від непотрібних зв'язків. Позицію доведеться зайняти дуже жорстку. Непоганий день для спілкування з цікавими людьми, обміну досвідом, обговорення важливих питань. Близькі люди можуть порадувати вас хорошими ідеями та цікавими пропозиціями.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельців чекає велика робота. Виникає спокуса закінчити її якомога швидше, нехтуючи заради цього численними «дрібницями» і «тонкощами», але такий підхід неминуче спричинить за собою неприємності. Так що працюєте на славу і боріться з лінню. У спілкуванні з колегами та керівництвом будьте гранично коректні: неделікатні зауваження може за лічені секунди зробити вас «ворогом суспільства». Вдалий день для будь-яких неформальних зустрічей; навіть суто ділові питання можна обговорювати в неофіційній обстановці.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День великих можливостей для Близнюків, які можуть похвалитися не лише багатою фантазією, але і деякою серйозністю. Представникам знаку варто діяти розсудливо, прислухатися до порад, зберігати вірність своїм принципам. Експерименти вимагають великої обережності; ризикувати вкрай небажано. В особистих відносинах проявляти ініціативу можна і потрібно, але обставини для цього необхідно вибирати сприятливі. Прислухайтеся до своєї інтуїції: її підказки допоможуть опинитися в потрібний час у потрібному місці.

Рак (22 червня – 23 липня)
З професійної точки зору день не дуже вдалий, однак труднощі переборні. Не переоцінюйте своїх можливостей; краще вибирати хай і не самі короткі, але легкі шляхи. Сьогодні найважливіше берегти не час, а сили. Можливі розбіжності з керівництвом та діловими партнерами, обговорення не найприємніших для вас питань. У юних представників знаку можуть виникнути конфлікти з правоохоронними органами. Незважаючи на всі складності, вам вдається зберегти бадьорість, оптимізм і гарний настрій.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви повинні бути дуже послідовні: цей день багатий на провокації, спокуси. Схоже, ви опинилися в оточенні людей, які бажають збити вас зі шляху; чиніть опір, інакше опинитеся в складному становищі. Не можна сліпо слідувати порадам. Леви-підлеглі повинні обмірковувати розпорядження керівництва, перш ніж приступити до їх виконання. Не можна погоджуватися на ділові пропозиції авантюрного характеру. Незважаючи на деяку нестабільність емоційного фону, цей день залишить в цілому сприятливе враження.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День досить парадоксальний: чим менше зусиль ви докладаєте, тим швидше отримуєте бажане. Можливі приємні сюрпризи у професійній сфері. У багатьох представників знаку буде шанс піднятися по кар'єрних сходах. Важливою умовою успіху стає готовність до нестандартних дій. Друга половина дня – час виправданого ризику. Вас чекають цікаві зустрічі, захоплюючі заходи. День сприятливий для нових знайомств, але лише в тому випадку, якщо ви зацікавлені в приємному проведенні часу, а не в серйозних відносинах.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези діють досить нетипово для себе: дуже рішуче, поспішно, часом занадто сміливо. Спочатку це буде давати відмінні результати; розгубившись від несподіванки, відступлять недоброзичливці, та й у цілому вплив негативних тенденцій піде на спад. Але в другій половині дня вас чекає новий виток проблем, причому таких, які з наскоку не вирішити. Аналізуйте події, плани будуйте вдумливо-обережно, довіряйте тільки найближчим. Не варто поспішати з любовними зізнаннями, пропозиціями вступити в шлюб.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Небажано братися за складні справи: займайтеся тим, що дається без зусиль. Ваш головний помічник – натхнення; завдяки йому вдасться гори звернути. Але якщо муза вас не відвідає, день виявиться неплодотворним: запаморочливих перемог ви не отримаєте і значних успіхів не досягнете. В особистих відносинах ситуація складається більш сприятлива: вам дуже щастить. Є ймовірність випадкової зустрічі з людиною, якого ви давно хотіли побачити; будьте у всеозброєнні. Вірогідні цінні подарунки, виграші, призи.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Здоровий глузд не завадить. У цілому картина дня непогана, але бажання діяти швидко може спричинити за собою неприємності. Небажано приймати важливі рішення, які стосуються бізнесу і кар'єри, поодинці. Поруч з вами є надійні люди, рада яких напевно виявиться до речі. Вступники пропозиції оцінюйте критично: вони не такі хороші, як здається. Сприятливий день для спілкування з людьми, які вам довіряють. Головною умовою взаєморозуміння є щирість почуттів і намірів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Серйозні справи краще відкласти і зосередитися на необтяжливих заняттях. Важливі питання можна обговорювати й обмірковувати, але час остаточних рішень поки не настав. Дуже добре засвоюється інформація, в основному – пов'язана з цифрами. Вивчайте біржові зведення, звіти, рахунки. Приємна несподіванка дозволить багатьом Козерогам збільшити свої доходи. В особистій сфері намічаються зміни: змінюються ваші пріоритети, зароджуються нові симпатії. Юних представників знаку чекає серйозне емоційне потрясіння.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Не самий легкий день з професійної точки зору: перед вами стоять завдання, які вимагають творчого підходу, а от з ним-то у вас сьогодні проблеми. Можна використовувати старі ідеї і переймати чужий досвід: це допоможе виграти час. Хороший день для навчання, читання історичної літератури, а також дослідної роботи, спрямованої на виявлення прихованої підгрунтя подій. Аналітичний підхід до життя в цілому дозволяє навести порядок в особистому житті, розставити пріоритети, домогтися свого.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Професійні перспективи скромні, і можна не перепрацьовувати, намагаючись підкорити кар'єрні вершини. Займайтеся нескладними справами. Риби-начальники можуть покластися на підлеглих. Сприятливий день для вирішення питань, пов'язаних зі страхуванням, кредитом, інвестиціями. Емоційний фон стабільний, можна не побоюватися перепадів настрою. Навпаки, ви дуже заспокійливо дієте на простір і оточуючих: поруч з вами всім легко і приємно. Ваша доброта полонить тих, хто потребує допомоги.