Гороскоп за знаками Зодіаку на 25 жовтня. Розраховуйте на партнерську підтримку

Понеділок, 25 жовтня 2010, 08:51
Варто зосередитися на звичайних справах, що не вимагають ні надмірних фізичних зусиль, ні особливого інтелектуального напруження. Важливо налагодити відносини з діловими партнерами: їх підтримка буде дуже до речі.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сприятливий день для самостійної роботи, вирішення завдань, з якими ви можете впоратися без допомоги і порад з боку. Занадто складні справи краще відкласти: для того, щоб займатися ними, момент зараз не самий відповідний. Можна оформляти документи, складати звернення до державних організацій. Небажано втручатися в чужі справи, висловлювати свою думку з питань, які не мають до вас прямого відношення. Батьки повинні бути готові надати дітям деяку свободу. День не підходить для вирішення серйозних проблем особистого характеру.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Cтройте плани на майбутнє: на відміну від представників інших знаків Зодіаку, ви не тільки реально оцінюєте свої можливості, але й можете передбачити шляхи розвитку будь-якої ситуації. Правда, обмірковування майбутніх дій забирає у вас велику частину часу, так що якісь дрібниці цього можуть вислизнути від вашої уваги. День зажадає наполегливості й рішучості в особистих відносинах: ви повинні розуміти, що втратите дуже багато, якщо захистіть свої інтереси сьогодні. При цьому допускати конфлікту не можна: залагодити його буде дуже важко.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Секрет вашого успіху – у здатності діяти, ні від кого не очікуючи ні допомоги, ні моральної підтримки. Навіть в атмосфері загального мовчазної несхвалення ви домагаєтеся свого, а кращого способу переконати оточуючих у вашій правоті немає. Можлива поява вдалих бізнес-ідей. Сьогодні ваша здатність висловити свою точку зору відкрито і дохідливо буде дуже до речі: саме такий підхід сприяє вирішенню багатьох особистих проблем. Можна запросити на побачення симпатичного вам людини, зізнатися у своїх почуттях.

Рак (22 червня – 23 липня)
День складний, ризикувати і робити необдумані кроки небажано. Постарайтеся дотримуватися вибраної лінії і стилю поведінки: зараз не час експериментувати, щось докорінно змінювати. Послідовність, упертість і розумна впевненість у собі сприяють успіху. З професійної точки зору друга половина дня буде спокійніше і вдаліше першою. Події цього дня пред'являють дуже високі вимоги до вашої принциповості і можуть стати серйозною перевіркою сили характеру.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Делегуйте повноваження і не беріть на себе відповідальності за все, що відбувається навколо. Напевно знайдуться люди, яким захочеться саме вас назвати винуватцем багатьох проблем, шукайте переконливі аргументи на свій захист. Напруженість у ділових відносинах часом буде майже критичною, ви повинні бути готові згладити гострі кути. Довіряйте своїй інтуїції і не бійтеся несподівано виникають бажань. Як не дивно, вчинок, який здається необачним, необдуманим і навіть дурним, може допомогти вам знайти щастя.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Від того, чи вдасться вибрати вірну лінію поведінки, залежить ваш авторитет в трудовому колективі. Уникайте інтриг, пліток, таємних угод: вітаються тільки відкриті дії. Якщо сьогодні ви плануєте вдатися до будь-чиєї допомоги, вибирайте людини, на якого можна покластися. З точки зору особистих відносин цей день буде досить комфортним. Вам вдається знайти вірний тон у спілкуванні з близькими, уникнути дрібних розбіжностей. У складній ситуації саме ви станете людиною, завдяки якій всі об'єднаються для вирішення проблеми.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Пам'ятайте, що ваші можливості небезмежні: це допоможе вам уникнути і розчарувань, і марною витрати сил. При наявності гідних довіри помічників ви непогано зв'яжетеся зі справами, а от якщо вас оточують люди ненадійні, багато часу і сил буде витрачено даремно, а потенційно виграшний проект обернеться невдачею. Дуже важливо правильно розставити пріоритети в особистих відносинах – тільки після цього ви зможете пояснити близьким свою позицію і знайти спільну мову з ними. Демонструйте свою миролюбність при кожному зручному випадку: так ви зможете уникнути сварок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Розумна лінія поведінки і готовність пояснювати причини своїх вчинків допоможуть вам здобути підтримку не лише колег, але і впливових людей. Це хороший день для презентації проектів, публічних виступів, проведення акцій про залучення клієнтів. Можна складати нові комерційні пропозиції, бізнес-плани. Будь-які ваші вчинки, які можуть спричинити за собою зміни в особистому сфері, повинні бути добре обмірковані. Сьогодні все здається не зовсім таким, яким є насправді, не будуйте ілюзій.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Небажано проводити ділові переговори, особливо – з людьми, які саме від вас очікують прояву ініціативи, різноманітних поступок, а заодно і рішення всіх проблем. Не можна давати обіцянки і підписувати документи, особливо – що стосуються довгострокового співробітництва. Турбує розвиток особистих відносин: здається, у них не все так просто, як ви думали зовсім недавно. Постарайтеся бути поблажливими до коханої людини: його поведінка продиктовано аж ніяк не бажанням вивести вас із себе. Спілкування з дітьми зажадає терпіння.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Відповідний день для проведення переговорів, особливо – про довгострокову співпрацю на взаємовигідних умовах; можна також обговорювати бартерні угоди. Вдається знайти нових помічників, проте потрібна розбірливість: поповнити лави ваших союзників хочуть багато, але не всі цього варті. Важливим буде цей день для пар, які часто сваряться і не можуть визначитися з відношенням один до одного: саме сьогодні Козероги здатні прийняти рішення, яке визначить подальший розвиток подій. У стабільних спілках можливі дрібні розбіжності.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Труднощі не виключені, але ви можете розраховувати на підтримку союзників: вони опиняться поруч у потрібний момент і не відмовлять у допомозі. Можна врегулювати проблеми юридичного характеру, долати бюрократичні перепони, спілкуватися з представниками державних інстанцій. Відповідний день для підписання фінансових документів. День відрізняється досить нестабільним емоційним фоном, тому, навіть якщо серйозних труднощів не виникне, ви можете відчувати перевтома, втома. Знайдіть час для спокійного відпочинку.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День підходить скоріше для роздумів і аналізу, ніж для рішучих дій. Проте постарайтеся не відриватися від реальності: мрії можуть завести вас дуже далеко. Багато Риби відчують, що знаходяться в полоні ілюзій, але не захочуть розлучатися з ними; інші витратять на фантазії час, який можна було б використати з більшою користю. Головна умова гармонії в особистих стосунках – ваш спокій. Так, зберегти його часом важкувато, але все ж таки можливо. Саме від вас сьогодні близькі чекають допомоги, ради, рішення, що робити далі.