Гороскоп за знаками Зодіаку на 26 жовтня. Майбутнє – це добре проаналізоване минуле

Вівторок, 26 жовтня 2010, 08:53
Будуючи плани на майбутнє, не забувайте аналізувати минуле: те, що відбувається сьогодні багато в чому є наслідком давніх подій. Якщо ви прийшли до якихось висновків, не відкладайте рішучі дії; активна життєва позиція вітається.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Це день, коли вам не слід ставитися дуже серйозно ні до виникаючих проблем, ні до себе: почуття гумору і самоіронія виявляються цієї паличкою-виручалочкою. Багатьом Овнам налагодити ділові відносини допоможе особиста чарівність, яке представники знаку вміє вмикати і вимикати за власним бажанням. Проявляйте обережність: якщо ви будете більш наполегливі, ніж розсудливі, цей день обернеться серйозними проблемами особистого характеру. Небажано з'ясовувати стосунки з близькими, обговорювати складні питання, пред'являти претензії.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Не варто щось докорінно міняти: цей день більше підходить для того, щоб йти по обраному шляху, ніж для пошуку нових стежок. Менше довіряйте порадникам і доброзичливцям: ні ті, ні інші не мають інформації, якою володієте ви. Так що краще керуватися своїми принципами і підказками внутрішнього голосу. Постарайтеся уникнути сварок з близькими: сьогодні будь-яка сварка може мати серйозні наслідки. До побутових проблем ставитеся з гумором, не перебільшуючи їх серйозності – так ви позбавите себе від безглуздих клопоту.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ще один день, відповідний скоріше для самостійної роботи, ніж для співробітництва. Вам необхідна свобода дій; постарайтеся забезпечити її собі, не зачіпаючи інтересів інших. При правильному розподілі часу ви впораєтеся з великою кількістю справ у короткі терміни. Будьте обачні: дрібні промахи особистого характеру будуть мати серйозні наслідки. Розвиток відносин багато в чому залежить від того, чи вдасться вам зробити правильний вибір між власними бажаннями та очікуваннями партнера. Можливий суперечку з представниками старшого покоління.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сприятливий день для інвестицій, особливо – у власний бізнес або справу, яку представляє для вас не тільки комерційний, а й особистий інтерес. Можна домогтися значного прогресу в ділових відносинах, але лише в тому випадку, якщо ви виявите ініціативу. Співпраця з новими партнерами виявиться продуктивним. Більше гуляйте, займайтеся спортом, але уникайте перевантажень і небезпечних ситуацій: на жаль, сьогодні ви можете постраждати через власну неуважність, порушення правил техніки безпеки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Будь-які ділові переговори, призначені на цей день, вимагають особливої обережності і підвищеної уваги. Не варто думати, що домогтися успіху буде легко, навіть якщо партнери демонструють доброзичливість і готовність до співпраці. Можна самостійно починати роботу над складним проектом – незабаром знайдуться помічники. Хоча з точки зору особистих відносин це не самий простий день, ви не повинні приймати труднощі близько до серця: вплив негативних тенденцій носить локальний характер. Шукайте спосіб підняти настрій собі та близьким.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день варто використовувати для того, щоб навести лад у ділових відносинах: можна позбутися від непотрібних зв'язків, а потрібні, навпаки, зміцнити або перевести в нове русло. Можливе повернення старих союзників, з якими ви не один проект здійснили разом, відновлення співпраці, вже одного разу довів свою ефективність. Не бійтеся діяти рішуче, якщо вважаєте, що це необхідно. Вірність обраній позиції і впевненість у своїх силах стають важливими умовами особистого комфорту. Вас можуть провокувати, будьте уважні.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Настав час відмовитися від зайвої дипломатичності: сьогодні потрібно показати оточуючим, що ви готові відстоювати свої позиції і діяти дуже жорстко. Поступливість у переговорах повинна бути помірною, не бійтеся відмовлятися від пропозицій, які не викликають у вас справжнього інтересу. Можна проводити презентації, заходи рекламного характеру. Цей день підходить для участі в громадських заходах, відвідування розважальних закладів. Самотнім представникам знаку варто налаштуватися на світський лад: висока ймовірність нових знайомств.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже важливі акуратність при заповненні документів і дотримання загальноприйнятих правил: за промахи, відхилення, порушення доведеться дорого заплатити. Виконання формальностей втомлює, але необхідно, і ставитися до нього треба з усією серйозністю. Перш ніж підписати будь-який документ, ретельно вивчіть його, не боячись уславитися занудою. Дійшлість і увага до дрібниць необхідні і в особистому житті. Цей день дуже багатий на «натяки долі», символи прийдешніх подій. Якщо бути досить спостережливим, можна дізнатися багато цікавого про власне майбутнє.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вірогідні грошові надходження, які виявляться дуже до речі. Крім того, цей день непоганий з професійної точки зору: він дозволить Стрільцям не стільки визначитися з планами на майбутнє, але і приступити до їх виконання. Сприятливий день для розумової праці, навчання, підвищення кваліфікації. Особисті відносини складаються нерівно, від вас чекають дуже великих поступок. Ви то демонструєте готовність піти на них, то починаєте сумніватися. Бажано нічого не робити і не обіцяти, поки остаточне рішення не буде прийнято.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день змусить вас переглянути свої плани на майбутнє: відкриваються нові можливості, нехтувати якими не варто. Роздуми і зважування численних «за» і «проти» не відволікають вас від повсякденних справ, а часом і надихають на подвиги: визначившись з метою, ви майже не турбуєтеся про дрібні труднощі. Можна вирішити будь-які проблеми особистого характеру: у вас з'являються чудові ідеї, після втілення яких у життя від труднощів не залишиться і сліду. Можливо несподіване рішення давно турбує вас проблеми.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Сприятливий день для Водоліїв-керівників: вони зможуть вирішити відразу кілька важливих організаційних питань, а також здійснити дуже корисні для бізнесу кадрові перестановки. Покажіть діловим партнерам, що ви готові до переговорів і зацікавлені у співробітництві: без ініціативи з вашого боку налагодити контакт буде важкувато. Будьте готові відмовитися від сформованих традицій і звичок: настав час внести деяку різноманітність в особисті стосунки. Сьогодні Водолії особливо сприйнятливі до музики, тому варто запланувати відвідування концертного залу.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Не будьте занадто наполегливі: вашого успіху сьогодні сприяє швидше обдумана гнучкість, ніж готовність у що б то не було наполягти на своєму. Можна обговорювати питання, що стосуються нерухомості, будівництва заміського житла. Однак документи про купівлю підписувати зарано. Вам вдається врегулювати будь-які особисті конфлікти, в тому числі і ті, які поки тільки намічаються. Можна знайти спільну мову зі старшими родичами, прийти до згоди з важливих питань, що стосуються спільних справ. Є шанс відновити недавно перервані романтичні відносини.