Гороскоп за знаками Зодіаку на 27 жовтня. Дружба – дружбою, а гроші нарізно

Середа, 27 жовтня 2010, 08:58
Цей день пов'язаний зі зростанням напруженості у відносинах. Каменем спотикання стає фінансове питання: несхожість у поглядах на розподіл прибутку і використання наявних коштів може зруйнувати навіть найміцніші союзи.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Скористайтеся сприятливим моментом для того, щоб налагодити стосунки з керівництвом. Сьогодні ви зможете довести, що є практично незамінним співробітником, а тому цілком заслуговуєте підвищення заробітної плати. З укладенням угод краще не поспішати: при оформленні документів можливі прикрі помилки. Не виключені серйозні розбіжності в сім'ї, проте, що б не говорили оточуючі, аж ніяк не ви є винуватцем усіх проблем. Намагайтеся зберегти оптимізм.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Будьте впевнені у своїй правоті: ті, хто намагаються умовити вас змінити точку зору, помиляються. Можна займатися оформленням документів, взагалі приводити в порядок справи – ви дуже акуратні і уважні, а тому напевно не допустите помилок. Ймовірно несподіване рішення багатьох давніх проблем. Є шанс знайти нових союзників і друзів. Ваша індивідуальність виявляється сьогодні особливо яскраво, а чарівність нікого не залишає байдужим.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Професійні проблеми вирішуються легко, і це не може не радувати. Правда, ділові відносини складаються дуже напружено, а давні партнери розчаровують. Але не поспішайте рвати старі зв'язки – їх ще можна використовувати в своїх інтересах. В кінці дня надійде цікава пропозиція. Особисті стосунки складаються не зовсім так, як хотілося б. Але ситуацію ще можна змінити, якщо діяти рішуче і відкрито. Інтриги – не ваша стихія.

Рак (22 червня – 23 липня)
День незначних, але утомливих справ. Ви і раді б узятися за яку-небудь серйозне завдання, вирішення якої вимагає і фантазії, і творчого підходу, і неабиякого інтелекту. Але зірки, на жаль, нічого подібного для вас не приготували – доведеться задовольнятися текучкою і рутиною. Та й в особистому сфері швидше штиль, ніж шторм, але це, мабуть, не так уже й погано. Дуже гарний день для турботи про близьких, особливо – старших родичів.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У цей день ви зможете встигнути багато, однак для цього доведеться знайти нових помічників. Люди, з якими ви вже не раз мали справу, не можуть пристосуватися до вашого нового ритму, так що потрібні більш енергійні, рішучі і невтомні союзники. Непогано пройдуть переговори, що стосуються фінансів. Особисті відносини складаються цілком гармонійно, у вас немає причини сумніватися в почуттях коханої людини, ревнувати. Намагайтеся не приймати близько до серця дрібні непорозуміння.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Якщо працювати досить старанно, день буде дуже плідним. Але як тільки ви дозволите собі зовсім небагато полінуватися, зірки знайдуть собі інших фаворитів! Відповідний день для планування, у тому числі довгострокового – здатність передбачати наслідки власних вчинків і прогнозувати поведінку оточуючих допоможе уникнути ілюзій. Близькі звертаються до вас за порадами, але надходити воліють по-своєму, що викликає неабияке роздратування.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сприятливий день для творчих занять, обмірковування власних ідей і доведення до досконалості чужих. На роботі вам вдається створити атмосферу дружелюбності і взаєморозуміння, що дозволяє уникати конфліктів, навіть якщо виникають серйозні проблеми. Уміння згладжувати гострі кути стане в нагоді і вдома, особливо – при спілкуванні з дітьми і взагалі людьми молодшого віку. Досить складним буде день для Терезів, займаються педагогічною діяльністю.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День не самий багатообіцяючий: деяких успіхів досягти можна, але навряд чи це буде легко. Небажано братися за масштабні справи, вирішувати складні завдання. Досить важко знайти спільну мову з колегами та партнерами, конфлікти будуть спалахувати без видимих причин. До кінця дня нервову напругу буде настільки велика, що спровокує нездужання. Бажано знайти час для прогулянки, неформального спілкування з друзями. Зміна обстановки також піде на користь.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День буде вкрай складним з точки зору спілкування, якщо ви негайно не навчитеся стриманості і холоднокровності. Ви дуже гостро реагуєте на будь-які подразники, навіть самі нешкідливі – начебто безневинних жартів або незручного залицяння. Є ризик нажити собі ворогів. Спілкування з найближчими людьми допомагає заспокоїтися, але найбільш комфортно ви почуваєте себе, якщо вдається знайти хоч і марне, але цікаве заняття. Сидіти без діла не рекомендується: неробство буде вас дратувати.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Завзятість Козерогів буде досить до речі – саме завдяки йому представники знака не збиваються в дорозі і не піддаються на вмовляння уявних доброзичливців. Просування вперед буде тим більш помітним, чим більше зусиль ви докладете, так що підстав скаржитися на несправедливість долі немає. Ваш авторитет у сім'ї дуже високий, сьогодні до вашої думки готові прислухатися представники старшого покоління. Романтичні відносини, перевірені часом, складаються рівно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Необхідна обережність: дуже довірливі Водолії можуть стати жертвою недоброзичливців. Варто зосередитися на справах знайомих і звичних, а нові проекти краще відкласти. Можливо досить гостре протистояння з конкурентами, будьте готові жорстко відстоювати свої позиції. Водолії напрочуд влюбливі, проте почуття, які зароджуються сьогодні, навряд чи можна назвати серйозними. Є шанс зробити сприятливе враження на людину, який вам симпатичний.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сприятливий день для інвестицій, у тому числі – у власний бізнес. Зірки радять орієнтуватися, в першу чергу, на власну інтуїцію: саме вона підкаже, як отримати найбільший прибуток. Ви не завжди можете пояснити причини своїх вчинків, що може не на жарт дратувати оточуючих. Вірогідні суперечки в сім'ї, але вам вдасться спрямувати будь-яку дискусію в мирне русло. Непоганий день для обговорення (але не остаточного рішення!) складних питань.