Гороскоп за знаками Зодіаку на 28 жовтня. Йдемо на компроміс з долею

Четвер, 28 жовтня 2010, 08:58
Цей день буде вдалим для людей, готових діяти рішуче і пожертвувати чимось заради досягнення поставлених цілей.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День пройде вдало, якщо ви спробуєте взяти контроль над ситуацією в свої руки і будете користуватися всіма можливостями, що відкриваються. Справа в тому, що ні здоровий глузд, ні логіка, ні інтуїція, ні досвід не допоможуть передбачити розвиток подій. Безглуздий, на перший погляд, крок може покласти початок змінам на краще, а ось ретельно продуманий план так і не вдасться реалізувати. Хочете миру в особистих стосунках? Терпляче Вислуховуйте оточуючих і не поспішайте заперечувати, навіть якщо не з усім будете згодні.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Відмовтеся від звичної лінії поведінки: події дня вимагають гнучкості, вміння пристосуватися до обставин, в потрібний момент піти в тінь. Якщо дуже хочеться довести свою правоту, робіть це коректно і стримано, не дозволяючи конструктивної дискусії перерости в скандал. Дуже важливо зберегти гармонію у відносинах з близькими, оскільки сьогодні будь-яке розбіжність може покласти початок затяжного конфлікту. Не забудьте приділити увагу представникам старшого покоління: вони потребують вашої підтримки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Доведеться йти на значні поступки. Ваші позиції неміцні, і непогано було б знайти союзників, які підтримають вас, якщо недоречно нагадають про себе недоброзичливці. Можливі суперечки з впливовими людьми, не виключені судові тяжби, проблеми юридичного характеру. Ви втрачаєте звичайну впевненість в собі, і близькі будуть не на жарт цим стурбовані. Однак їх спроби підняти вам настрій виявляються напрочуд невдалими. Постарайтеся не сидіти без діла: в хвилини неробства вас будуть долати неприємні думки.

Рак (22 червня – 23 липня)

Фінансова картина змінюється на краще, і це не може не радувати. Однак з грошима ви звертаєтеся не так, як слід було б: значна переоцінка своїх можливостей веде до даремним витрат. Не виключені гострі, але цілком конструктивні дискусії на роботі. У Раків-бізнесменів з'являться нові партнери. Незначні зміни можливі і в особистих відносинах: ви починаєте по-новому дивитися на звичні речі і вчинки близьких. Можна покласти кінець давньої сварці чи відновити стосунки зі старими знайомими.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Ви працюєте багато, наполегливо і плідно. Це один з тих днів, які настільки ж цікаві, як і стомлюючі. Коли ви занурені у справи – ентузіазм та енергія плещуть через край, тільки-но з'являється спокійна хвилинка, нагадують про себе втому і нервове перенапруження. Дуже важко зберігати рівний тон у спілкуванні з близькими: ви вразливі і схильні до коливань настрою. Бажано більше часу проводити з дітьми – невимушені бесіди з ними повеселять вас. Романтичне побачення пройде добре.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
На жаль, уникнути проблем на роботі не вдасться. Більше того, доводиться визнати, що сьогодні вам належить розплачуватися за власні помилки; ворогів і недоброзичливців підозрювати не в чому. Однак у вас неодмінно буде можливість якщо не виправити ситуацію, то згладити гострі кути. Для цього доведеться вдатися до допомоги старого знайомого. А от з особистими труднощами ви відмінно впораєтеся самостійно, благо інтуїція ваша гостра, так і в хороших ідеях недоліку немає. Вечір відмінно підходить для романтичної прогулянки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Доведеться піти на ризик, щоб досягти мети. Цей день вимагає одночасно і розумної обережності, і хоробрості; Терезам вдається поєднувати в собі ці якості, тому успіх цілком можливий. Небажано занадто багато часу приділяти паперовій роботі, оформленню документів – подібні заняття віднімають дуже багато життєвої енергії. Настрій нестабільно і багато в чому залежить від того, якими людьми ви оточені. Шукайте веселих оптимістів – вони зроблять ваше життя краще.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Нервовий і напружений день. У діловій сфері краще зовсім відмовитися від рішучих дій – зрозуміло, якщо ви можете собі це дозволити. Тим, хто змушений зануритися в роботу, зірки радять бути обережнішими і менше довіряти як новим партнерам, так і непроханим порадників. Уникайте відвертих бесід з керівництвом, не поспішайте ділитися планами на майбутнє. Постарайтеся знайти час для домашніх справ: вони діють на вас заспокійливо і вдохновляюще, а до того ж допомагають об'єднати всю сім'ю.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Довіртеся своїй інтуїції – і в роботі, і в особистому житті вона стає незамінним порадником. Плани на майбутнє будуйте з обережністю, по можливості уникаючи цілей, досягнення яких зажадає серйозних зусиль. У питаннях, які для вас є другорядними, краще задовольнятися малим. Інтереси родини виходять на перший план, і заради них вам доведеться пожертвувати виконанням якихось власних бажань. Не варто сприймати це як серйозну втрату: зірки підготували для вас вельми приємну компенсацію.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Події цього дня не сприяють зміцненню ваших позицій. На жаль, можуть підвести партнери, та й недоброзичливці дуже винахідливі, до того ж вельми велика і ймовірність здійснення власних помилок. За таких обставин важко зберігати спокій і оптимізм, але Козерогам це вдається! В особистій сфері вплив позитивних тенденцій куди більш відчутно. Складаються сприятливі обставини для нових знайомств, приємного спілкування, відпочинку в хорошій компанії. Можливі незначні фінансові втрати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Не самий легкий день, особливо – для тих, хто не може похвалитися завзятістю і наполегливістю. Удача вислизає, і потрібно докласти чимало зусиль, щоб знову зловити її в свої мережі. Важливо зберігати бездоганну репутацію: сьогодні плітки і чутки, не позбавлені підстав, нехай і самих незначних, можуть завдати вам серйозний збиток. Намагайтеся не акцентувати уваги на неприємних дрібницях, не дозволяйте будь-якого непорозуміння перетворитися на привід для розбіжностей. Від ваших миротворчих талантів безпосередньо залежить атмосфера в сім'ї.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Проаналізуйте власні вчинки: можливо, саме вони є причиною труднощів, які вам сьогодні доводиться долати. У діловій сфері найбільше дратує невизначеність – саме вона руйнує ваші плани і заважає налагоджувати ділові відносини. Не варто давати необдумані обіцянки в надії вирішити таким чином особисті проблеми: ви ризикуєте опинитися у вкрай складній ситуації, єдиним виходом з якої буде конфлікт і розрив відносин. З близькими будьте відверті, але тактовні – в тоді вас зрозуміють правильно.