Гороскоп за знаками Зодіаку на 29 жовтня. Проявляємо самостійність

П'ятниця, 29 жовтня 2010, 08:55
День, що підходить для вирішення складних проблем, в тому числі тих, що стосуються матеріального благополуччя і кар'єрного зростання. Самостійна робота буде в цілому більш продуктивною, ніж спільна: для досягнення хороших результатів потрібна незалежність.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни стають подвійно амбітними і рішучими, їх не лякають ні відповідальність, ні жорстка конкурентна боротьба. При цьому представники знаку зовсім втрачають обережність, що робить їх привабливою мішенню для недоброзичливців. Можливі проблеми в навчанні і науковій діяльності, нова інформація засвоюється погано. Незважаючи на всі труднощі, ваш настрій буде стабільним і рівним. На жаль, це не завадить деяким Овнам порушити сімейну гармонію, розпочавши боротьбу за лідерство у відносинах.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці готові ризикнути багато чим заради примарної мети. Це забарвлює день в авантюрні тону, робить його насиченим, цікавим і одночасно дуже небезпечним. Де ваша звичайна обачність? Сьогодні вона не завадила б. Можливі труднощі в спілкуванні з близькими людьми. Вони не раз спробують відмовити вас від необачних вчинків. Ви ж зовсім не переносите нічого, що хоча б віддалено нагадує критику, і ображаєтесь по дрібницях. Не варто поспішати з втіленням у життя прийнятих сьогодні рішень.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам потрібно бути обережніше з грошима: можливі фінансові втрати. Не виключені також штрафи, інші стягнення. Але це, мабуть, єдиний мінус у діловій картині дня: в іншому він складеться цілком сприятливо. Вірогідні цікаві ідеї, заради втілення яких у життя ви охоче змініть свої плани на майбутнє. Ви стаєте визнаним лідером у колі близьких, до вашої думки прислухаються. Шарм, чарівність допомагає знаходити нових знайомих і виробляти на них якнайкраще враження.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже нестабільний емоційний фон дня, і саме це стає причиною багатьох професійних проблем. Вимоги, які ви пред'являєте до своїх партнерів, не тільки непередбачувані для них, але і занадто високі, а до того ж суперечливі. Раки, які посвітить цей день відпочинку, прогулянкам і приємним зустрічам у неформальній обстановці, не пошкодують про свій вчинок. Зараз неробство і лінь не тільки не караються, але й заохочуються зірками, та й на самопочутті позначаються найкращим чином.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Доведеться давати пояснення, виправдовуватися, а багатьом представникам знака – ще й приносити вибачення. На щастя, у вас буде можливість виправити раніше допущені помилки, а також налагодити відносини з людьми, яких ви колись образили. Можливо повернення до проектів, які раніше не були реалізовані через розбіжності. У сім'ї атмосфера цілком гармонійна, у вас не буде причин для хвилювань, переживань і тривог. Можна порадувати близьких невеликими подарунками: ваш вибір доведеться їм до душі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Один з тих днів, коли ваші позиції міцні, а успіхи тим більш значні, чим більше у вас прихильників, помічників і союзників. Так що варто зайнятися зміцненням ділових зв'язків і налагодженням партнерських відносин. Ваші свіжі ідеї будуть прихильно зустрінуті впливовими людьми. Сьогодні вам неважко завоювати прихильність нових знайомих або зробити сприятливе враження на людину, який колись не зміг оцінити вас гідно. Можна відновити перервані романтичні відносини.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день краще підходить для завершення старих справ і підбиття підсумків, ніж для початку роботи над новими проектами. До вступникам пропозиціям ставитеся обережно, не переоцінюйте і свої сили, і можливості потенційних партнерів. Ваша розсудливість буде дуже до речі: воно вбереже від помилок і вас, і ваших союзників. Сьогодні ви будете саме тією людиною, до якого звертаються за порадою, моральною підтримкою. Але саме та особа, яка вам особливо дорога, вважає за краще діяти по-своєму.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони доб'ються видатних результатів завдяки вмінню знаходити нестандартні рішення звичних задач. Це один з тих днів, коли варто експериментувати, йти новим шляхом, пробувати оригінальні методи, ламати стереотипи. Вдалий день чекає Скорпіонів-студентів. Оточуючі будуть зачаровані вашим оптимізмом і життєрадісністю, тому для спілкування день вельми сприятливий. Планують провести вечір вдома зірки радять віддати перевагу перегляду романтичних комедій. Можливі сюрпризи від близьких людей.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці домагаються успіху у важких справах, віртуозно вирішують творчі завдання. Немає такої мети, якої представники знаку сьогодні не досягли б, вони не шкодують ні сил, ні часу, заражають оточуючих ентузіазмом. Є шанс укласти вигідну угоду, підписати договір про довгострокову співпрацю. Ймовірно початок нових відносин. Чи будуть вони розвиватися в дружньому або романтичному ключі, залежить від вас. Стрільцям вдається досягти взаєморозуміння з близькими завдяки вмінню проявити поступливість у потрібний момент.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Один з тих днів, коли вміння вчасно звертати увагу на дрібниці буде дуже до речі: саме воно допоможе вам уникнути неприємностей. Не виключена поява нових союзників. Спільна діяльність буде плідною, якщо саме ви будете ставити завдання і перевіряти їх виконання. В особистій сфері спостерігається аналогічна тенденція. Поки ви тримаєте ситуацію під контролем – все добре, варто трохи розслабитися – починаються неприємності. Доведеться ухвалити непросте рішення, що стосується романтичних стосунків.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Все може йти зовсім не так, як ви очікували, тому будьте готові міняти тактику, ризикувати, відчувати свої сили в нових сферах. Відповідний день для пошуку роботи, зустрічі з потенційним роботодавцем. За складні справи варто братися лише в тому випадку, якщо у вас є надійні помічники. Вірогідні непорозуміння, які кілька затьмарять в цілому сприятливу картину особистому житті. Не будьте занадто підозрілі, ревниві, нетерплячі. Добрий жарт і непідробне дружелюбність допоможуть покласти край давнім проблем.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День, коли вам дійсно не завадили б послідовність і серйозність. Навіть до дрібних справах підходите відповідально: якщо ви допустите промах, наслідки будуть неприємними. Важливо берегти свою ділову репутацію, уникати конфліктів з начальством і впливовими людьми. Від вашої здатності продемонструвати свої таланти в потрібний момент залежить подальший розвиток кар'єри. Близькі вимогливі до вас, збереження миру зажадають неабияких зусиль. Можливий конфлікт з коханою людиною. Йти на поступки доведеться вам.