Гороскоп за знаками Зодіаку на 1 листопада. День зважених рішень

Понеділок, 1 листопада 2010, 09:00
Емоційно складний день, пов'язаний із загостренням розбіжностей між близькими людьми. Зберегти світ можна єдиним способом – відклавши вирішення проблем та пошук відповідей на складні питання.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День складний, що вимагає обдуманих вчинків і зважених рішень. Можна слідувати порадам, отриманим від колег і членів сім'ї, але надходить все ж краще перевіряти. Порівняно легко справляючись з професійними проблемами, ви губитеся, коли приходить черга особистих справ – у цій сфері ймовірні складності та труднощі. Не тішить і фінансова картина: витрати значні і не завжди є виправданими. Життєвий тонус вельми високий, і ви напевно отримаєте задоволення від поїздок, дружніх вечірок, зустрічей з родичами. Фізичні навантаження повинні бути помірними.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Утримайтеся від необдуманих вчинків – зараз ви ставите перед собою високі цілі, але вибираєте вельми сумнівні методи для їх досягнення. Це дуже складний день з точки зору спілкування і підтримки будь-яких близьких стосунків. Велика ймовірність поїздок, які залишать скоріше негативне враження, і марних витрат. Небажано займатися навчанням, науковими дослідженнями, аналітичною роботою. Творчий потенціал знижується, при цьому потреба в нових враженнях дуже сильна; під впливом цих тенденцій Тельці ризикують захопитися сумнівними проектами і авантюрами.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Важкий день, суперечливий і вимагає обдуманих вчинків. На роботі складається вкрай непроста ситуація, яку ви повинні взяти під контроль, чого б це не коштувало. Сьогодні вам доведеться займатися виправленням чужих помилок, давати колегам цінні поради, керувати вчинками інших людей. Безумовно, останнє лестить самолюбству, але пам'ятайте, що зайва відповідальність не піде вам на користь. Фінансова ситуація може погіршитися, навіть якщо ви будете дуже ощадливі. Робота і домашні справи практично не залишать вам часу на розваги.

Рак (22 червня – 23 липня)
День виявиться дуже непростим. Зокрема, ймовірно отримання інформації, яка може вивести вас з рівноваги або змусити переглянути свої відносини з деякими з близьких людей. Не приймайте поспішних рішень – перш, ніж діяти, потрібно зважити всі можливості і подумати про наслідки своїх вчинків. Не виключено, що вам доведеться скорегувати свої плани, пов'язані з відпочинком, відмовитися від розважальної поїздки або взятися за роботу раніше, ніж ви розраховували. Поставтеся до цього спокійно: на жаль, змінити що-то не у ваших силах.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День складний. Навколишні чекають від вас багато чого, при цьому відмовляючи в допомозі та підтримці, на які ви маєте повне право розраховувати. Однак не варто боятися труднощів, вони обов'язково подолані – у вас досить завзятості, розуму та уяви, щоб знайти вихід з будь-якої, навіть найскладнішої ситуації. Кілька погіршає фінансове становище; покупки, зроблені в цей день, будуть дуже вдалими, але обійдуться недешево. Сварки в сім'ї можуть бути викликані небажанням близьких рахуватися з вашими інтересами. Йдіть на поступки, якщо готові до них, але не дозволяйте нікому маніпулювати собою.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дев радують, балують, оточують турботою і увагою все, крім старших родичів. Вірогідність розбіжностей і серйозних конфліктів з останніми дуже велика – і це чи не єдиний наслідок впливу негативних тенденцій. В іншому день сприятливий: робота йде на лад, зустрічі з друзями радують, гроші поступають в строк, заплановані розваги виправдовують ваші очікування. Хороший день для закоханих і тих, хто зайнятий пошуком своєї «половинки» – сьогодні ви легко знаходите спільну мову з представниками протилежної статі, здогадуєтеся про найпотаємніші бажання того, хто вам небайдужий.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Доведеться займатися вирішенням безлічі різноманітних завдань і буквально розриватися між справами, що потребують уваги. При цьому потрібно пам'ятати, що можливості вашого організму небезмежні, і перевантаження можуть негативно позначитися на стані здоров'я. На щастя, вам не доведеться все робити самостійно – людей, які готові прийти на допомогу, поблизу достатньо. Вірогідні грошові надходження і поліпшення фінансового становища. Однак те, як ви розпоряджаєтеся наявними засобами, може стати причиною конфлікту з родичами і коханою людиною.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Деякі представники цього знака можуть зіткнутися з неприємностями, і досить серйозними. Не дивно тому, що ймовірно відчуття депресії, поява песимістичних поглядів на життя. Занепад життєвих сил змусить вас відмовитися від активної діяльності, відкласти заплановані розваги. Не витати в хмарах – ваші ідеї хороші, але їм безумовно не вистачає реалізму. Ви імпульсивні і схильні до емоціям. Не забувайте про логіку, якщо в цей день вам потрібно буде приймати важливі рішення або робити вчинки, від яких буде залежати життя інших людей. Порада друзів або родичів доведеться дуже до речі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Гарні творчі перспективи, можна багато чого домогтися, діючи поодинці. Інертність партнерів і союзників перешкодить вам рухатися вперед з тією швидкістю, яка властива вам, тому варто робити ставку на власні здібності і можливості. Вирішаться питання фінансового характеру, грошові надходження будуть своєчасними. Цей день характеризується зниженням життєвого потенціалу, тому не втрачайте можливості відпочити, відновити сили. У сімейних і романтичних відносинах відчувається вплив сприятливих тенденцій, розвиток подій сприяє змінам на краще.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Завзятість і наполегливість – ось що сьогодні знадобиться Козерогам, щоб здобути перемоги в професійних боях. На переговорах не буде зайвим особиста чарівність, а його-то у представників цього знака завжди предосить. Вірогідне отримання вигідних пропозицій або дорогих подарунків. В обох випадках пильність не завадить; пам'ятаєте, що навіть дарованому коневі можна дивитися в зуби, якщо кінь цей – троянський. Намагайтеся не виступати ініціатором змін в особистому житті, уникайте сварок і з'ясування стосунків. Закоханим варто придивитися до своєї «половинці» – в цей день є шанс побачити свого обранця з несподіваного боку.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Сприятливий день, не дуже багатообіцяючий, але легкий і радісний. Водоліїв очікують приємні збіги, невеличкі сюрпризи, що піднімають настрій, довгоочікувані зустрічі. У цілому все йде так, як вам хотілося б, лише занадто повільний розвиток подій трохи псує настрій. День підходить для ділових переговорів і особистих зустрічей, ваше чарівність нікого не залишить байдужим. Широкий простір для діяльності відкривається перед творчими особистостями – день пов'язаний з розкриттям нових талантів, появою незвичних інтересів і захоплень.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Не варто турбуватися про професійних справах: незважаючи на всю неоднозначність ситуації, картини, перемога залишиться за вами, потрібно лише проявити трохи наполегливості. Вірогідне отримання підтримки від впливових людей, можливо початок спільної роботи над багатообіцяючим проектом. В особистих справах будьте обережніше: ви дуже довірливі, і існує небезпека, що вас обведе навколо пальця якась симпатична, але дуже підступна особа. Не нехтуйте порадами родичів: люди, які бачать ситуацію під іншим кутом, постараються вберегти вас від серйозних помилок. І побережіть своє здоров'я – нездужання сьогодні не виключені.