Астрологічний прогноз на 1 листопада. Будьте в піднесеному настрої, насолоджуйтеся життям

Понеділок, 1 листопада 2010, 09:01
25-й місячний день (розпочнеться о 0.26). «Аналіз». Місяць у Діві (з 5.50). Сьогодні добре займатися справами неквапливо, планомірно.
гороскоп

Ця місячна доба дасть можливість пізнати мудрість земного життя не за рахунок зовнішнього прояву сил, а за рахунок роботи всередині себе, зі своєю підсвідомістю.

У кожної людини є свій внутрішній голос – це розмовляє з вами янгол-охоронець, і в 25-е місячна доба його голос особливо добре відчувається.

Головна умова для його розуміння – тверда віра в постійну еволюцію своєї душі, свого призначення в цьому земному житті.

Навряд чи ви почуєте голос світлих сил, загрузнувши в постійних розбірках з сусідами, друзями або товаришами по службі. На зв'язок з вами в цей день вийде не янгол-охоронець, а ваш особистий біс-спокусник, а його поради ще більше заплутають ваше життя.

Будьте в піднесеному настрої, насолоджуйтеся життям.

Хороший день для міцних любовних і партнерських зв'язків, сімейного і дружнього взаєморозуміння, поваги, турботливого і доброзичливого ставлення між людьми.

Прекрасний період для вечірок, посиденьок з близькими. Не рекомендується занадто замикатися, зациклюватися на своїх емоціях, впадати в меланхолію.

Бажано ошатно одягнутися, привести себе в порядок і відправитися куди-небудь, де багато народу і панує святкова атмосфера: у театр, на концерт, в гості. У ці дні люди надають особливо велику увагу зовнішності: те, як ви виглядаєте, буде неодмінно помічено. А тому не підкачайте, якщо хочете справити сприятливе враження.

Сьогодні можна дозволити собі практично будь-яке меню, тільки обійдіться без екзотики – шлунок чутливий до гострих спецій та приправ. А м'ясо замініть нежирної рибою чи птахом.

У медичному відношенні доба пов'язана з раковинами вух, а порушення рекомендацій дня призводять до отиту та інших хвороб вух. А ще бережіть горло і уникайте переохолодження.

В одязі переважні поєднання червоного і чорного кольорів, а також яскраво-зелений.

Камінь дня – лазурит (приносить радість і щастя).