Гороскоп за знаками Зодіаку на 2 листопада. Згладжуємо гострі кути

Вівторок, 2 листопада 2010, 08:54
Негативні тенденції набирають сили, напруженість зростає, і все частіше виникають ситуації, що змушують злитися й ображатися на найближчих людей. Постарайтеся уникати необдуманих вчинків – їх наслідки можуть бути дуже сумними.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни діяльні та енергійні, проте схильні переоцінювати свої сили. Між тим, життєвий потенціал має тенденцію до зниження. Бажано утриматися від довгих і далеких поїздок. У цей день можна проводити оздоровчі процедури, починати курс навчання бойовим мистецтвам або народним танцям. З професійними справами вдасться впоратися швидко завдяки самодисципліні і здатності керувати іншими. Ви готові стати неформальним лідером в будь-якому колективі і цілком можете узяти гору в конкурентній боротьбі, проте слід пам'ятати про те, що романтичні відносини не повинні стати полем кривавої битви.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Дуже невисокий життєвий потенціал Тельців, а тому день, і так не надто простий, здасться багатьом представникам цього знаку нестерпно складним. На щастя, сьогодні можна розраховувати на поблажливість керівництва і допомогу старших родичів, так що боротися з несприятливими обставинами поодинці вам не доведеться. Небажані поїздки, довгі прогулянки здадуться нудними. Фінансова ситуація несприятлива: доходи дуже скромні, витрати ж значні, хоч і цілком виправдані. Увечері можливе погіршення самопочуття. Кращий час для спілкування з коханою людиною – середина дня.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Можливі труднощі у відносинах з діловими партнерами і керівництвом, суперечки з колегами, розбіжності з однодумцями. Проте все це не перешкодить вам досягти значних професійних успіхів, здійснити свої плани і розширити сферу впливу. У боротьбі з недоброзичливцями ви напевно отримаєте верх, для цього доведеться лише застосувати фантазію і скористатися якимись незвичайними методами. У сім'ї складається непроста ситуація, конфлікт інтересів може призвести до сварки, значного охолодження відносин. Не варто квапити події, форсувати ситуацію; постарайтеся в міру сил згладити гострі кути.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки зустрічають труднощі у всеозброєнні і беруть над ними гору з похвальною розторопністю. Сьогодні представники цього знаку будуть виходити переможцями з будь-яких випробувань: налякати їх неможливо, збити зі шляху – нікому не під силу. Вселяє деякі побоювання фінансова картина, але й тут до катастрофи ще дуже далеко. Єдина сфера, в якій самовпевненість не піде вам на користь – це романтичні відносини. Надзвичайно важливо прислухатися до думки коханої людини, постаратися глянути на ситуацію, що склалася його очима. Самотнім представникам знака зірки радять бути розбірливішим в знайомствах.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Не варто обмежувати свою фантазію: у цей день вас напевно відвідають оригінальні ідеї та несподівані творчі рішення. Вдалий день для учнів і викладачів, а також всіх співробітників некомерційних організацій. Втім, успіху доб'ються і бізнесмени – в тому випадку, якщо їх вчинками не буде керувати сліпа жага вигоди. Можливе поліпшення матеріального становища, поява нових джерел доходу. В особистому житті відбуваються давно очікувані зміни, зараз важливо обдумати свої вчинки і не повторити колишніх помилок. Якщо ви не звикли покладатися на власну логіку, порадьтеся з друзями.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви схильні переоцінювати значення багатьох проблем, з якими зіштовхнуться в цей день. Зосередьтеся на подоланні перешкод, що виникають на шляху. Вірогідні труднощі у відносинах з колегами, проте керівництво буде на вашому боці і конфлікти не візьмуть хронічного характеру. Хоча фінансова картина в цілому сприятлива, витрати, особливо пов'язані з розвагами, краще скоротити. День принесе чимало романтичних переживань, деяких представників знаку очікують нові захоплення і знайомства. Постарайтеся знайти спільну мову зі старшими родичами: можна вирішити багато проблем, залишити розбіжності в минулому.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези не хочуть прикладати навіть самих скромних зусиль для того, щоб наблизитися до поставленої мети – чи варто дивуватися тому, що день цей здасться їм не надто захоплюючим? Професійні труднощі є наслідком ваших же помилок, які не були своєчасно виправлені; звинувачувати тут нема кого, потрібно просто братися за справу. На щастя, навколишні налаштовані по відношенню до вас поблажливо і готові пробачити вам промахи і недоробки. День пройде тим краще, чим більш серйозні і розважливі ви будете в першій його половині. Увечері можна дозволити собі подуріти в компанії старих друзів і коханої людини.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День досить непростий, але життєвий потенціал Скорпіонів високий, а тому проблеми не здадуться представникам цього знаку нерозв'язними, а перешкоди – непереборними. Крім того, сьогодні ви можете розраховувати на підтримку колег і розуміння керівництва, допомогу друзів і схвалення старших родичів. Ймовірно поліпшення фінансового стану, повернення старих боргів або отримання винагороди за раніше виконану роботу. В особистій сфері ситуація сприятлива і стабільна; тіштесь, що маєте, і постарайтеся не наробити помилок у гонитві за чимось великим. Це відповідний день для того, щоб побалувати близьких приємними сюрпризами.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День в цілому вдалий, і, незважаючи на деяке зниження життєвого потенціалу, ви будете почувати себе непогано і збережете гарний настрій. Небажані поїздки, особливо – далекі і дорогі: велика ймовірність, що вони не принесуть нічого, крім розчарування. Цей день підходить для відпочинку в компанії друзів, можна приймати незвичайні запрошення, брати участь у реалізації оригінальних ідей. Не пропустіть підходящий момент для того, щоб налагодити відносини з родичами; можна знайти спільну мову навіть з тими, хто завжди був налаштований критично по відношенню до вас. Імовірність значних змін в особистому житті невелика.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Ділова активність висока, але бажано все-таки уникати перевтоми і не намагатися самостійно вирішити всі виникаючі проблеми. Налагоджуються відносини з колегами та керівництвом, з'являється можливість домовитися про співробітництво з новими партнерами. Обговорюючи питання, що стосуються зміни роботи або роду діяльності, проявляйте обережність і не поспішайте відповідати згодою на сумнівні пропозиції. Можливі суперечки з коханою людиною, та й відносини в родині стають дедалі напруженішими, дискомфортними. Постарайтеся розібратися в своїх бажаннях і обговоріть їх із близькими – не виключено, що ситуація аж ніяк не така погана, як здається.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Цей день пов'язаний з новими знайомствами ділового та особистого характеру. Завдяки вашому вмінню виробляти приємне враження при першій зустрічі відкриються можливості і для професійного зростання, і для вирішення багатьох власних проблем. У деяких представників знаку можуть виникнути проблеми у відносинах з коханою людиною: у його вчинках ви бачите прояви ревнощів, прагнення контролювати кожен ваш крок. Не здадуться нудними подорожі, і навіть якщо весь день доведеться провести в роз'їздах, що залишилися у вас враження будуть приємними. Життєвий потенціал знаходиться на високому рівні, ви можете чинити опір негативним зовнішнім впливам.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День значного прогресу у професійній сфері. Ваша наполегливість принесе відмінні плоди, дозволить зміцнити авторитет, укласти вигідні угоди. Не слід обговорювати свої плани з малознайомими людьми, брати до уваги інформацію, яку не вдається перевірити – не виключено, що особи, які люблять поговорити про чужих справах, вільно чи мимоволі нашкодять вам. Знижується життєвий потенціал, це може спричинити за собою погіршення самопочуття. Небажано проводити цього дня процедури, наслідки яких можуть погіршити ваш зовнішній вигляд. В особистих відносинах серйозні зміни відбудуться лише в тому випадку, якщо ви самі виступите їхнім ініціатором.