Гороскоп за знаками Зодіаку на 3 листопада. Робимо кар'єру

Середа, 3 листопада 2010, 08:54
Для тих, хто ставить кар'єру на перше місце, день ознаменується змінами на краще. Завзятість і наполегливість допомагають домогтися гідних результатів навіть в ситуаціях, які спочатку здаються абсолютно безнадійними.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сьогодні Овни напевно будуть у числі процвітаючих: властиві представникам цього знаку енергійність і впевненість у собі виявляються дуже до речі. Конкурентна боротьба може бути досить гострою, але протистояти вашому натиску важко. Правда, не виключені проблеми, породжені недостатньою гостротою інтуїції і, як наслідок, нездатністю швидко прийняти вірне решеніе.Ви зможете уникнути сварок з близькими, якщо не станете нав'язувати їм своєї думки. Це один з тих днів, коли небажано обговорювати складні питання, чи з'ясовувати відносини, краще просто насолоджуватися товариством дорогих вам людей.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці йдуть до мети наполегливо, але, на жаль, багато зусилля представників цього знаку пропадають даремно. Вам не вистачає гнучкості, здатності швидко зорієнтуватися в ситуації і змінити свої пріоритети. Професійних неприємностей зможуть уникнути Тельці, у яких є надійні помічники і добрі порадники. А от у питаннях особистого характеру прислухатися потрібно виключно до власної інтуїції: рекомендації з боку навряд чи будуть своєчасні й доречні. У юних представників знаку складаються вельми напружені стосунки зі старшими родичами.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнюкам доведеться важкувато: цей день вимагає зосередженості і серйозності, представникам ж знака хочеться знайти гідне застосування своєї фантазії і взагалі як-небудь урізноманітнити сірі будні. Якщо ранок ще можна назвати досить плідним і спокійним, то друга половина дня перенасичена негативними емоціями і підходить винятково для самостійної роботи, причому займатися краще справами, в яких не страшно допустити помилку. Можливі розбіжності з близькими: ваша поведінка здається їм недоречною, майже зухвалим. Відносини з коханою людиною отруєні підозрілістю.

Рак (22 червня – 23 липня)

Дуже несприятливий емоційний фон дня, Раків чекають сильні потрясіння, гостра критика. Можливі конфліктні ситуації на роботі. Необхідно захищати свої позиції, причому робити це доведеться досить жорстко. На жаль, можуть підвести люди, яких ви зовсім недавно вважали своїми друзями і союзниками. Атмосфера в родині значно краще і гармонійніше, ніж на роботі, та й взаєморозуміння з близькими досягти легше, ніж з колегами. Правда, несподівані питання і пустощі дітей можуть поставити в глухий кут Раків-батьків. З точки зору романтичних відносин день нейтральний.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День сприятливий для Львів, яким вдається повною мірою використовувати всі можливості, що відкриваються. У представників знаку є шанс врегулювати відносини з керівництвом і знайти впливових союзників. Діяти треба відкрито, уникаючи інтриг і сумнівних вчинків. Ваша здатність протистояти сильним союзникам викликає повагу. Пам'ятайте, що сім'я і особисті стосунки – це не саме відповідне поле для битви за владу. Якщо налаштуватися на миролюбний лад, можна уникнути багатьох проблем і конфліктів. Можливі зміни в романтичних стосунках, якщо ви виявите ініціативу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День важких справ і плідної роботи. Діви чудово справляються з вирішенням складних завдань, проявляють лідерські якості, знаходять ідеально правильні рішення в складних обставинах. Блискучим ідеям представників знаку можна позаздрити. Вірогідні значні успіхи у навчанні, особливо – в гуманітарних дисциплінах. Завдяки здатності зберігати спокій навіть тоді, коли оточуючих переповнюють емоції, Діви чудово справляються з врегулюванням домашніх розбіжностей. Ваш авторитет не піддається сумніву; охочих поборотися з вами за позицію лідера в родині теж не знайдеться.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам важко утриматися від необдуманих вчинків. Занадто багато спокус несе цей день, який ніяк не можна назвати ні простим, ні в достатній мірі плідним. Успіхи в роботі не будуть значними, так само як і поліпшення фінансового становища. На жаль, не виключені проблеми у відносинах з діловими партнерами. Ви відчуваєте себе беззахисними і безпорадними, а тому більш звичайного потребуєте підтримки близьких людей. Проте брак взаєморозуміння може зруйнувати гармонію в особистому житті. Постарайтеся уникнути сварок: це буде нелегко, але справа того варта.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам варто зачаїтися: це не той день, коли представникам знаку варто проявляти ініціативу, діяти рішуче, привертати до себе уваги. Якщо ви залучені в конкурентну боротьбу, не сумнівайтеся, що найбільш ефективними виявляться підпільно-партизанські дії, а ніяк не відкритий бій. Розбіжності з близькими вельми великі, причому найважче прийти до єдиної думки з питань філософського характеру. Якщо не хочете спорів, не обговорюйте долі світу – коли мова йде про суто практичні речі, ви прекрасно ладите і з родичами, і з друзями.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Для Стрільців цей день достатньо вдалий: представники цього знака не бояться труднощів, і саме це стає гарантією їх успіху. Там, де інші відступають, ви йдете вперед рішуче і сміливо, там, де хтось менш рішучий біг би з поля бою, ви отримує перемогу. І все ж дня не позбавлений недоліків. Один з них – колосальне емоційне напруження, яке не може не позначитися на відносинах з оточуючими. Вас виводить з себе будь-яка дрібниця, роздратування наростає стрімко, і дріб'язкова сварка може прийняти масштаби катастрофи.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Не самий приємний день. Він пов'язаний із зміною нещодавно прийнятих рішень, переглядом планів. Доводиться відмовлятися від бажань, до здійснення яких ви були дуже близькі. Зміни професійного характеру розчарують ваших ділових партнерів, і співпраця, зовсім недавно колишнє надзвичайно ефективним, розладнається. Близькі спантеличені вашими новими ідеями і поки не готові підтримати їх. Наполягайте на своєму, але будьте терплячі; достатньо того, щоб вам не заважали – про підтримку і схвалення можна подбати потім. Сьогодні ви здатні впоратися з будь-якими труднощами самостійно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Всупереч таємним мріям ваших недоброзичливців, цей день пройде добре. Дивовижне везіння допомагає Водоліям обходити розставлені на шляху пастки, уникати конфліктів, не робити помилок, які в тих же обставин неодмінно вчинили б представники інших знаків. Визначну інтуїцію вдало доповнює високий творчий потенціал, що дарує Водоліям воістину блискучі ідеї. Природна чарівність і поблажливе ставлення до чужих слабкостей дуже допомагає вам у спілкуванні. Це непоганий день для нових знайомств і початку відносин будь-якого роду.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Для Риб цей день буде досить важким: представникам знака нелегко дається подолання перешкод і подолання професійних розбіжностей. Однак головне – не відступати після першої поразки; пам'ятаєте, що шанс домогтися успіху у вас є, потрібно тільки виявити наполегливість. Можливо врегулювання відносин зі старшими родичами, вирішення фінансово-майнових проблем. Розбіжності з коханою людиною також залишаються у минулому. З новими знайомствами і початком романтичних відносин краще не поспішати.