Гороскоп за знаками Зодіаку на 5 листопада. Знаходимо спільну мову з оточуючими

П'ятниця, 5 листопада 2010, 08:53
Зірки обіцяють день, сприятливий для співпраці та ефективної спільної роботи. Спільну мову вдається знайти навіть людям, які зовсім недавно ставилися один до одного вкрай недоброзичливо.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для Овнів цей день буде пов'язаний з виправленням давніх помилок. Доведеться не тільки аналізувати свої вчинки, а й приносити вибачення постраждалим, а цього представники знаку дуже не люблять. Проте визнання власної неправоти йде Овнам на користь і стає корисним досвідом. Дуже сприятливий день для навчання, читання, придбання корисних навичок. Розширюються творчі можливості представників знаку, з'являються нові захоплення. У Овнів сьогодні легко закохатися, але у самих представників знаку чи зародиться серйозне почуття.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Один з спокійних і приємних днів, які Тельці з задоволенням присвятять корисних справ. Багато що дається легко, до того ж відкриваються нові таланти; лише лінь може перешкодити вам добитися успіхів. Непоганий день для переїзду, зміни обстановки, а також початку будівництва. Не варто боятися змін в особистому сфері: навіть те, що зараз змушує вас турбуватися і хвилюватися, зрештою піде на користь. У юних Тельців сильна інтуїція, а більш зрілі представники знаку керуються логікою; виконання власних бажань домагаються і ті, і інші.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Перед Близнюками цей день відкриє цікаві можливості, але представникам знака потрібно чимало хоробрості, щоб цими можливостями скористатися. Доводиться ризикувати, щоб домогтися успіху. Керуйтеся власною логікою і здоровим глуздом: проходження чужих порад може спричинити за собою неприємності. Можливі серйозні розбіжності з близькими людьми, особливо – представниками старшого покоління. Вам неважко стримувати свої емоційні пориви; роздратування (а воно деколи буде дуже сильним) раз у раз проривається назовні.

Рак (22 червня – 23 липня)

Ракам доведеться докласти чимало зусиль, щоб розібратися з накопиченими проблемами. Це день підбиття підсумків та оцінки досягнутих успіхів. Стає очевидним, що ви аж ніяк не всі робили правильно; постарайтеся витягти з минулого корисні уроки, але не захоплюйтеся самокритикою. Дуже до речі буде підтримка коханої людини, який сьогодні не тільки охоче піде вам назустріч, а й буде захищати ваші інтереси не з меншим ентузіазмом, ніж свої власні. Можливі подарунки і приємні сюрпризи.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День виснажливий, складний і не дуже плідний. Леви багато часу і сил витрачають на справи абсолютно даремні, а від вирішення питань, які заслуговують на увагу, воліють усунутися. Недолік творчого потенціалу заважає приймати оптимальні рішення, в результаті представники знаку раз у раз вибирають помилковий шлях. При цьому Леви не поспішають прислухатися до порад близьких (і радам, зауважимо, досить непоганим); замість цього вони продовжують відстоювати свою, часом відверто помилкову, точку зору.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Незважаючи на деякі дрібні труднощі, день пройде непогано. Діви можуть похвалитися не тільки гострою інтуїцією, а й надзвичайним натхненням; у представників знаку раз у раз виникають блискучі ідеї. День сприятливий для початку комерційної діяльності або укладання угод. Атмосфера в родині приємна, і це, в основному, ваша заслуга. Дівам вдається ладнати з представниками різних поколінь, згладжувати гострі кути, мирити сваряться. Ваші гідності не будуть незамічена представниками протилежної статі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам варто відкласти справи і присвятити цей день відпочинку. Настав той момент, коли ви потребуєте, в першу чергу, в спокої, емоційному рівновазі і відновлення сил. Тому постарайтеся уникати контактів з неприємними людьми, стресових ситуацій, надмірних навантажень. У цілому настрій буде непоганим, до того ж Ваги несподівано зрозуміють, що потрібно зробити, щоб вирішити давно турбують їхні проблеми. Це офарбить день в приємні тони і дозволить не звертати уваги на дрібні неприємності.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Небажано братися за складні справи і принципово нові для вас проекти. Краще присвятіть час того, що вам добре відомо. Здатність вникати в деталі і враховувати будь-яку дрібницю стає запорукою успіху. Скорпіони чудово справляються з вирішенням фінансових питань, роблять досить вигідні покупки (правда, це більшою мірою стосується різноманітних господарських дрібниць). Можна призначати на цей день зустрічі з людьми, чия думка для вас важливо: ви справите саме сприятливе враження. День підходить для обговорення ділових питань.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Для Стрільців цього дня в міру вдалий. Його не можна назвати багатообіцяючим, але пройде він цілком спокійно, без потрясінь, хвилювань і серйозних проблем. Можливі цікаві пропозиції ділового характеру, не виключено і надзвичайно плідна творча співпраця з однодумцями. Можна займатися домашніми справами – з ними ви справляєтеся швидко й акуратно. Багато Стрільці сьогодні покажуть себе привітними господарями, приймаючи несподіваних гостей. Можливі приємні знаки уваги від представників протилежної статі, легкий флірт.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам змінює їх звичайний консерватизм: сьогодні представники знаку жадають нових вражень і ні перед чим не зупиняться, якщо побачать можливість їх отримати. Козерогів-романтиків може очікувати не тільки цікаве знайомство й нове захоплення, а й справжня любов з першого погляду. Родичам, особливо старшим, ваша поведінка може здатися необдуманим і провокаційним. А ось друзі будуть раді несподіваним змінам у вашому способі життя і з задоволенням підтримають ваші найсміливіші ідеї.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День складеться вдало, якщо Водолії будуть енергійні і рішучі в першій його половині. Якщо ранок (а саме воно найбільш сприятливо) буде витрачено даремно, то й частина дня, виявиться порожньою і нудною. А ось тих, хто готовий працювати з самого світанку, чекає великий успіх! Дуже хороший день для спілкування, важливих зустрічей: ви подобаєтеся людям, легко завойовуєте їх симпатію і повагу. Крім того, можна відправитися за покупками – сьогодні вам вдається вибирати дійсно гідні речі. Експерименти з іміджем будуть вдалими.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Нейтральний день, мало придатний для важливих і серйозних справ. Займайтеся тим, що не вимагає від вас ні особливої посидючості, ні уваги, ні спеціальних знань. Можливі проблеми зі сприйняттям нової інформації, важко доведеться тим, хто зайнятий навчанням або науковою діяльністю. Труднощі в особистих відносинах виникають через те, що Рибам не вдається відділити головне від другорядного. Не варто йти на поводу в емоцій, а коли вам вдасться викликати на допомогу логіку, день стане куди легше і приємніше.