Гороскоп за знаками Зодіаку на 8 листопада. Знаходимо творчий підхід до справ

Понеділок, 8 листопада 2010, 08:55
Сприятливий день з точки зору роботи. Можна братися за нові справи, в тому числі – які вимагають творчого підходу. Варто обдумати фінансові питання: можливі несподівані ідеї.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Доведеться навести лад у ділових відносинах. Вам здається, що вони майже ідеальні, але це не так. Сьогодні нестерпно явним стає те, на що ви довго закривали очі, і доводиться позбавлятися від зв'язків, які більше не сприяють успіху. Зазвичай зміни подібного роду Овнів не лякають, але сьогодні представники знаку відчувають, що абсолютно до них не готові. Багато чого може змінитися і в особистому житті, але тут все залежить від того, чи захочете ви проявити ініціативу. Пам'ятайте, що з'ясування відносин може спричинити за собою наслідки значно серйозніші, ніж дрібна сварка чи сварка.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельцям потрібно налаштуватися на діловий лад: цей день може ознаменуватися справжніми перемогами на професійному терені. У бізнесі рівних представникам цього знаку немає – Тельці приймають рішення з завидною швидкістю, практично не помиляються, знаходять надійних партнерів. Можливе отримання привабливих пропозицій про співпрацю. В особистому житті не буде зайвою ваша енергія: можна добитися свого, навіть якщо обставини складаються не дуже сприятливо. У багатьох Тельців сьогодні буде шанс проявити кращі якості свого характеру і привернути увагу цікавить їх особи.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Представників знаку чекає вдалий день. Близнюки витончено і спритно вибираються зі складних ситуацій, граючи випереджають конкурентів, без усяких зусиль збільшують свої доходи. Для обговорення фінансових питань це найкращий день: ви без праці переконаєте будь-якого погодитися на вигідні вам умови. На перший погляд, нітрохи не гірше йдуть справи і в особистій сфері: і тут ви легко домагаєтеся бажаного, паморочиться голова, завойовуєте розташування. Але потрібно проявити обережність: саме зараз формується любовний трикутник, який незабаром стане причиною серйозних хвилювань і переживань.

Рак (22 червня – 23 липня)
Будьте обережні: за вами пильно спостерігає кілька пар впливових очей. І якщо союзники і партнери готові з розумінням поставитися до ваших прорахунків та промахів, то недоброзичливці (а їх у вас достатньо), неодмінно скористаються ситуацією, щоб отримати над вами верх. Дуже важливо берегти свою репутацію: чутки і плітки можуть завдати серйозного удару по вашому особистому житті. Не допускайте появи стіни недовіри між вами і коханою людиною – всі спірні питання треба обговорювати негайно і відкрито.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День принесе певні вигоди, і перш за все – фінансового спрямування. Представники знаку можуть домогтися збільшення зарплати або знайти нове джерело доходу. Крім того, гостре ділове чуття Львів допомагає їм сьогодні укладати дуже прибуткові угоди і робити вдалі покупки. А от у питаннях особистого характеру ваша інтуїція сьогодні – поганий порадник. Ви робите помилки, які інакше як дурними не назвеш. Постарайтеся міркувати і діяти більш логічно, так ви зможете захистити себе від багатьох неприємностей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Доведеться змиритися з тим, що ви втратили щось важливе і повинні понести за це покарання. Цей день варто присвятити не рішучим діям, а обмірковуванню подій недавнього минулого та аналізу власних помилок. Якщо з'явиться бажання посипати голову попелом, робіть це публічно – серед співчуваючих можуть виявитися люди, допомога яких буде до речі. Та ж тенденція поширюється і на особисті стосунки – замість того, щоб ступати на новий шлях, подумайте, чи не даремно Чи ви зійшли зі старого. Є шанс відновити зв'язки, які як і раніше вам дороги.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Якщо діяти рішуче, швидко і жорстко, можна домогтися дуже багато чого. Це день, коли навіть найскромніші Ваги повинні відчути себе хоч у якійсь мірі акулою бізнесу: як тільки приходять впевненість у своїх силах, амбіції і азарт, ділова удача не змушує себе чекати. Головне – не використовувати ту ж лінію поведінки в особистому житті. У даній сфері куди доречніше м'якість, стриманість, здатність контролювати свої пориви. Терезам (особливо юним представникам знака) належить зрозуміти, що своєчасною демонстрацією слабкості можна часом добитися більшого, ніж силою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День може ознаменуватися великими успіхами, якщо ви різко зміните тактику і значно скоректуєте плани. Ефект несподіванки – це саме те, що потрібно, щоб повалити конкурентів і недоброзичливців у шок і швиденько отримати над ними гору. Заодно можна знайти впливових партнерів з числа держслужбовців чи представників міжнародних організацій. Ділова сфера явно переважає над особистою: Скорпіони мало уваги приділяють сімейним, дружнім і романтичних відносин. Не забувайте про близьких – вони будуть раді знаків уваги.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям варто налаштуватися на бойовий лад: представників цього знаку чекає гостре протистояння з конкурентами. Тим, хто розраховував на підвищення по службі, доведеться ретельно працювати ліктями: охочих відтіснити вас від нової посади буде предостатньо. При укладанні угод теж доведеться поспішати, щоб не прогавити вигідні умови. А ось в особистому житті, навпаки, поспіх небажана. Потрібно приймати зважені рішення, діяти послідовно і зберігати впевненість у собі, як би не складався день.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже сприятливий день для представників знаку, що працюють у великих колективах. Сьогодні вам неважко знайти не лише однодумців і союзників, але і людей, які охоче візьмуть на себе виправлення ваших помилок, вчасно нададуть безкорисливу допомогу і в найкоротші терміни приберуть будь-які перешкоди з вашого шляху. Настільки ж хороші і особисті відносини: вас розуміють з півслова, балують знаками уваги, пестять і плекають. Якщо в цей день починаються романтичні стосунки, то для Козерогів вони будуть легкими, комфортними і абсолютно необтяжливими.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водоліям належить дізнатися, з ким із партнерів можна мати справу, а від кого треба триматися подалі. Ділові розчарування виявляються дуже болючими, хоча і не б'ють по гаманцю. Представники знаку починають сумніватися в своїй здатності розбиратися в людях; у багатьох з'являється бажання відтепер і надалі діяти виключно самостійно. Найсумнішим, мабуть, є те, що подібне безрадісне сприйняття дійсності Водолії переносять і на особисті відносини. У результаті сумнівам піддаються почуття людини нескінченно щирого, відкритого і відданого вам.

Риби (20 лютого – 20 березня)
З точки зору роботи це не найкращий день. Зате він необременітелен, легкий і щедрий на маленькі приємні сюрпризи. Усюди, де з'являються Риби, запановує атмосфера дружби та доброго гумору, а от від трудового ентузіазму не залишається і сліду. Що ж, така доля людини-свята: радуючи всіх, він різко знижує ділову активність. Чудовий день для романтичних побачень, дружніх зустрічей, вечірок і розваг. Ви перебуваєте саме в тому настрої, яке потрібно, щоб чудово провести час. Життєвий потенціал високий.