Гороскоп за знаками Зодіаку на 9 листопада. День великих змін

Вівторок, 9 листопада 2010, 08:58
День ознаменується вдалими інтригами, успішними ризикованими авантюрами. Не потрібно боятися великих змін: якщо ви добре усвідомлюєте те, що і чому відбувається, всі події підуть вам на користь.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День несприятливий з професійної точки зору, він може бути пов'язаний з серйозними проблемами, розбіжностями з керівництвом і навіть звільненням. Овни не хочуть йти на компроміси, але ж сьогодні гнучкість необхідна: тільки з її допомогою можна якось згладити численні гострі кути. Атмосфера в родині теж не занадто гарна. Правда, чим менше ініціативи ви проявляєте, тим вище ймовірність збереження миру. Юні Овни сумніваються в собі, а закохані представники знаку – в почуттях своєї «половинки».

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не витрачайте час даремно: цей день як ніби спеціально створений для професійних подвигів, ділових перемог і інших успіхів на ниві бізнесу. Сьогодні можна впоратися з вирішенням будь-яких завдань, навіть тих, які зовсім недавно виявилися вам не по плечу. Чудовий день чекає амбітних представників знаку, особливо тих, хто мітить в начальники. В особистому житті лідерські якості варто проявляти лише в гомеопатичних дозах, інакше ви й оглянутися не встигнете, як уславитеся тираном і будете скинутий.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Феноменальна інтуїція Близнюків дозволяє представникам цього знаку приймати єдино правильні рішення в будь-якій ситуації. Немає людини, який міг би зрівнятися з вами у вмінні передбачати вчинки оточуючих і використовувати їх для досягнення власних цілей. Але не варто занадто захоплюватися маніпуляціями, коли мова йде про справи особистого плану: тут вас неодмінно викриють і змусять пошкодувати про будь-яких «хитрощі». Не ображайте тих, хто не може відповісти вам тим же – про подібні вчинки доведеться пошкодувати.

Рак (22 червня – 23 липня)
День не надто цікавий: він пов'язаний з рутинними справами, врегулюванням дрібних розбіжностей та іншої «плинністю, яка на кого завгодно нажене сон. У такі періоди важко зберігати акуратність, пильність і спостережливість, але сьогодні це необхідно – якщо розмірений перебіг подій притупить вашу увагу, промахів не уникнути. Значні зміни в особистих відносинах малоймовірні, а ось приємне проведення часу у відмінній компанії цілком ймовірно. Можна купувати подарунки для рідних і близьких.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Складний день, який може бути пов'язаний зі значними професійними втратами, втратою авторитету і впливу, а також впевненості в собі. Люди, зовсім недавно здавалися найбільш відданими вашими союзниками, знаходять інших лідерів, а недоброзичливці об'єднуються в коаліції, щоб завдати удар по ваших позиціях. В особистій сфері ситуація більш сприятлива, тут можна не побоюватися впливу негативних тенденцій. Однак і на різкі зміни на краще розраховувати не варто: поки позитивні впливи дуже помірні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Можна досягти дуже багато чого, якщо на вашому боці виявляться впливові люди. Знайти хороших покровителів неважко: просто будьте собою, і ваші гідності не залишаться непоміченими. Цей день для отримання переговорів, присвячених отриманню грантів, інвестицій, матеріальної допомоги. Проблеми особистого характеру можуть виникнути через те уваги, яку приділяють вас представники протилежної статі. По-перше, ваша «половинка» ревнує, по-друге, вам хотілося б не безперервного флірту, а нормального спілкування.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День, коли потрібно дуже пильно спостерігати за тими, хто надає вам допомогу. Чим більше безкорисливим і відданим здається союзник, тим більш уважні повинні бути Ваги: на жаль, сьогодні ймовірність розчарування в однодумців дуже велика. Ще одна неприємна тенденція дня – сумніви в правильності власного вибору; починає здаватися, що і мети ваші не так вже хороші, і методи їх досягнення сумнівні. У такій обстановці тільки поруч з дуже близькими людьми ви будете відчувати себе по-справжньому комфортно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Рухатися вперед треба повільно, постійно озираючись по сторонах. Сьогодні вам належить зіткнутися з суперником не тільки сильним, але і підступним; як не прикро, саме зараз ваша інтуїція не поспішає давати корисні підказки. Відкладіть будь-які значні проекти, якщо є хоч найменші сумніви в тому, що їх вдасться довести до переможного кінця. Вірогідні суперечки, розбіжності з близькими. Доводиться визнати, що в сім'ї вас не розуміють. Однак не варто бачити в що відбувається трагедію, мова йде лише про локальний вплив негативних тенденцій.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День, коли доведеться вирішувати дуже складні завдання. Але ймовірність того, що ви виберете єдино вірний шлях до мети дуже велика, просто потрібно не боятися труднощів і в потрібний час демонструвати властивий вам завзятість. Можливі успішні переговори з іноземними партнерами. В особистій сфері ситуація теж складається непроста, але непереборних перешкод не виникне і тут. Стрільці можуть розраховувати на розуміння і підтримку улюбленого людини, схвалення близьких, хороші поради друзів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вчора ви були загальним улюбленцем, сьогодні ж виявляється, що проти вас налаштовані якщо не всі, то абсолютна більшість оточуючих. Найбільш неприємним у цій разючої зміни є те, що причини її зовсім незрозумілі. Більш того, що б ви сьогодні не робили – ситуація не покращиться. Кілька скрасять сумну картину грошові надходження, але не варто негайно оправлятися за покупками в надії підняти собі настрій: нові придбання вас навряд чи порадують. А ось чим можна займатися, так це творчою діяльністю будь-якого роду.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ви налаштовані дуже рішуче, майже агресивно. Це сприяє успіху в багатьох починаннях, але ставить під сумнів ефективність ділових переговорів: обговорення можливої співпраці занадто швидко переростає в суперечку, а там уже й до конфлікту недалеко. Саме тому сьогодні варто мати справу з людьми, які добре вас знають і не сумніваються у вашому вмінні працювати в команді. Якщо щось і може нашкодити особистим стосункам, так це ваша підозрілість. Насправді ж причин для переживань немає.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Доводиться визнати: вам не щастить. Домогтися дечого можна, але для цього доведеться потрудитися і докласти чимало зусиль. На жаль, розраховувати на допомогу (нехай і не завжди безкорисливу) не доводиться: сьогодні Рибам доведеться справою доводити, що в деяких обставинах і один у полі воїн. Підтримка близьких, на жаль, існує лише на словах, та й її обмаль. Риб, які сьогодні почують слова схвалення і компліменти, не так вже й багато. Решті ж потрібно похвалити себе самостійно – цього буде досить, щоб налаштуватися на оптимістичний лад.