Гороскоп за знаками Зодіаку на 10 листопада. Міняємо пріоритети

Середа, 10 листопада 2010, 08:59
Цей день пройде досить неспокійно. Доведеться швидко переключатися з однієї справи на інше, майже блискавично міняти пріоритети. Багато хто страждає від нестачі творчого потенціалу, виникають проблеми з вирішенням нестандартних завдань.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День не найпростіший, але цікавий. У Овнів буде можливість піднятися по кар'єрних сходах або зміцнити свій авторитет, прийнявши нестандартне рішення. Можна проводити переговори, обговорювати нові проекти, а проте не варто думати, що все, що говориться сьогодні, буде втілено в життя. В особистій сфері сюрпризи малоймовірні: відбувається лише те, чого ви очікували. Деякі представники знаку зможуть розібратися з власними почуттями; саме це дозволить уникнути повторення нещодавно зроблених помилок.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Цей день можна досить точно охарактеризувати словом «плідний». Він пов'язаний з корисними справами, ефективною діяльністю на будь-якому терені, обдумані вирішенням проблем, зваженим підходом до складних ситуацій. Тельці – чудові керівники і відмінні виконавці, ніщо не може відвернути їх від справ. Труднощі не страшні, представники знака не бояться ні перешкод, ні складних питань. Деяка напруженість в особистих стосунках пов'язана з вашим бажанням настояти на своєму в що б те не стало.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Будьте готові до нетривіальним рішенням і нестандартним вчинків. Чим більше ви сьогодні оригінальні і непередбачувані для оточуючих, тим вище ймовірність успіхів і на діловому, і на особистому поприщі. Можливо вдале вирішення фінансових та майнових питань, подолання юридичних та бюрократичних перепон. З'являється шанс налагодити відносини з людьми, від розташування яких залежить ваше матеріальне благополуччя і душевну рівновагу. Хороший день для спілкування з дітьми, ігор і активного відпочинку.

Рак (22 червня – 23 липня)
День, який потрібно провести спокійно, уникаючи хвилювань, поспіху і суєти. Добре, якщо вам вдасться налаштуватися на філософський лад, пробачити кривдників і утриматися від втручання в конфлікти, які не мають до вас прямого відношення. Контролюйте витрати: сьогодні ви розлучаєтеся з грошима легше, ніж варто було б. В особистому житті запанує гармонія, якщо ви не будете перебільшувати важливість існуючих проблем. Чим менше ви звертаєте уваги на дрібниці, тим більше приємним буде день для вас і ваших близьких.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Непоганий день для вирішення наукових завдань. В особистій сфері значні події малоймовірні, однак не виключені дрібні події, які змусять вас насторожитися, засумніватися в тому, що ви робите правильно. Непогано було б провести оздоровчі та профілактичні процедури: ваш життєвий потенціал дещо знижений. Не варто стримувати емоційні пориви, але і про здоровий глузд забувати не можна. Взагалі, успіх сьогодні багато в чому залежить від того, наскільки ви довіряєте своїй інтуїції.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День з числа цілком вдалих, але не дуже простих. Діви повинні бути готові постояти за себе, захиститися від конкурентів. Крім того, представникам знака слід було б переглянути свої відносини з діловими партнерами: розбіжності, що виникають сьогодні, мають причину, про яку нелегко здогадатися. Небажано покладатися на малознайомих людей. Стрімко будуть розвиватися будь-які особисті стосунки, що почалися в цей день. Можливі труднощі при обговоренні питань, що стосуються фінансів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Небажано порушувати традиції, йти на ризиковані експерименти. Зовнішні впливи можуть бути несприятливими, тому покладатися краще на власну інтуїцію і здоровий глузд. Непоганий день для переговорів, але лише в тому випадку, якщо мова йде про узгодження дрібних деталей, а не обговоренні загальних питань. Сьогодні вам легше справлятися зі справами, що дозволяють домагатися результатів у короткі терміни. Навіть невеликі перемоги діють окриляюще, додають впевненості у собі і чарівності. Вечір підходить для нових знайомств.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День характеризується дуже високим творчим потенціалом. Можна братися за вирішення нестандартних завдань, починати роботу над новими проектами. Ніщо не завадить вам очолити команду однодумців, яка найближчим часом досягне великих успіхів. Обережніше з грошима: ви можете стати жертвою шахраїв, що маскують свої корисливі цілі уявної благодійністю. У любові покладатися на інтуїцію, на жаль, не можна – вона опинилася в полоні ваших ілюзій. Зате варто прислухатися до порад вірних друзів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День, коли варто відмовитися від звичайної поспішності при прийнятті рішень. Обдумуючи кожен свій крок, ви зможете уникнути багатьох розчарувань і проблем. Ділові відносини складаються напружено, партнери та впливові люди пред'являють вам високі вимоги, яким нелегко відповідати. Постарайтеся не порушувати традицій, що склалися: новаторство сьогодні має бути дуже помірним. В особистому житті багато що зміниться на краще, якщо ви будете більше довіряти власній інтуїції і менше – радам з боку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Для Козерогів цей день буде дуже вдалим в діловому відношенні. Сьогодні можна проводити переговори, братися за вирішення складних завдань, приступати до виконання нових обов'язків. Добре, якщо справи не будуть одноманітними: рутина притупляє увагу, і це може призвести до серйозних помилок та прорахунків. Будьте особливо обачні при контактах з іноземцями. Щирість і повна довіра партнерові стають обов'язковими умовами гармонії в особистих стосунках. Не варто перевіряти почуття на міцність.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Можна займатися різноманітними справами, лише б вони мали практичний характер. Водолії дуже прагматичні, і їх цікавлять у першу чергу реальні результати, а не перспективи і розмиті категорії на кшталт «загального блага». Такий підхід часом заважає належним чином оцінити багато починань ділових партнерів, які бачать трохи далі вас. В особистому житті, навпаки, ви заглядаєте занадто далеко вперед, близьких це часом буде дратувати. У юних Водоліїв з'являються ілюзії, з якими буде нелегко розлучитися.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День досить цікавий, але висуває досить високі вимоги до Риб. Представникам знаку доведеться бути і стриманими, і рішучими, і енергійними, і розважливими, і здатними взяти на себе відповідальність за інших. Нагорода за працю вас не розчарує, і шкодувати про прикладені зусилля не доведеться. В особистих стосунках ви стаєте безумовним лідером і легко можете змінити те, що вам не до смаку. Не бракує нових знайомствах, але романтичні зв'язки, що починаються в цей день, навряд чи будуть серйозними.