Гороскоп за знаками Зодіаку на 11 листопада. Розраховуємо на власні сили

Четвер, 11 листопада 2010, 08:52
Сторонитеся пліток і неперевіреної інформації – вони можуть стати перешкодою для кар'єрного зростання. Краще за все розраховувати на власні сили.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сприятливий день для Овнів, зайнятих комерційною діяльністю. Представники знаку відрізняються завидною чуттям, яке допомагає їм укладати вигідні угоди і розпізнавати перспективні пропозиції. Втім, і у тих, хто не має справи з грошима та матеріальними цінностями, буде шанс зміцнити свої позиції. А ось в особистому житті прагматизм тільки заважає. Постарайтеся менше думати про власну вигоду, і ви помітите, що відносини з близькими налагоджуються. Можлива несподівана зустріч з людиною, за яким ви встигли скучити.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Є шанс добитися професійного зростання, прогресу в бізнесі. День підходить для проведення ділових переговорів і обговорення умов співпраці, але лише в тому випадку, якщо ви спираєтесь на факти і готові обгрунтувати свою точку зору. Можна розраховувати на підвищення зарплати, збільшення доходів. В особистих відносинах серйозні зміни малоймовірні, і навряд чи ви будете їх ініціатором – сьогодні Тельці схильні скоріше плисти за течією, ніж робити що б то не було. Бажано уникати контактів з недоброзичливо налаштованими людьми.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже вдалий день для тих, хто хоче кардинальних змін у житті. Настав той момент, коли можна без страху і сумнівів вступити на нові терени, приступити до роботи над сміливим проектом, відмовитися від зобов'язань, які стали важким тягарем. Можливо отримання цікавих ділових пропозицій. Ваші починання зустрічають підтримку оточуючих, можна не сумніватися в тому, що знайдуться й помічники, і союзники, і однодумці. День підходить для початку відносин будь-якого роду. Ви не будуєте ілюзій, реально оцінюєте і себе, і оточуючих.

Рак (22 червня – 23 липня)

Сприятливий збіг обставин дозволить Ракам вирішити фінансові проблеми і значно збільшити свої доходи. Представники знаку можуть впоратися з професійними труднощами, прийняти правильні рішення, отримати привабливі пропозиції. Однак не варто переоцінювати свої сили: є ризик взяти на себе дуже велику відповідальність. Ви стаєте дуже привабливою мішенню для недоброзичливців. Захищати свої інтереси непросто, та й не завжди є можливість відображати нападки. Добре, що поруч є люди, на яких можна покластися.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам варто подбати про захист своїх позицій: конкуренти енергійні та діяльні, їм напевно вдасться потіснити вас, якщо ви втратите пильність. Дуже складними стають відносини у трудових колективах – в них багато інтриг і підводних течій, вам складно вибрати вірну лінію поведінки. Зате в особистому житті панує приємна ясність і радує гармонія. Вам вдається знаходити спільну мову з близькими, вгадувати їхні бажання, допомагати в реалізації планів. Дуже хороший день для важливого побачення – вам буде неважко зробити хороше враження.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цікавий і багатообіцяючий день. Рішучі дії і непідробний ентузіазм допоможуть Дівам взяти верх треба конкурентами і домогтися бажаного в діловій сфері. Неважливо, наскільки високі ваші цілі – сьогодні у вас є шанс якщо не досягти їх, то значно до них наблизитися. В особистому житті ситуація аналогічна: для вас немає нічого неможливого, потрібно тільки діяти, і діяти активно і рішуче. Дуже сильно чарівність Дів, представників знаку чекають цікаві знайомства, пам'ятні зустрічі, увагу представників протилежної статі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
На жаль, день може ознаменуватися фінансовими втратами, не виключено зменшення заробітної плати, а також штрафи та інші стягнення. Дуже важливий абсолютний порядок у будь-яких справах «грошового» характеру: найменша плутанина спричинить за собою збитки. Намагайтеся не вступати в боротьбу з конкурентами – шансів здобути перемогу у вас обмаль. В особисті відносини закрадається недовіра, з-за нього навіть Ваги, яким абсолютно нема чого приховувати, будуть почувати себе некомфортно. Небажано обговорювати складні питання, вести боротьбу за лідерство.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони мають всі шанси досягти успіху в справах складних, що вимагають комплексних рішень і неординарного підходу. Не бійтеся відповідальності: вона не стане для вас непосильним вантажем. Сприятливий день для прояву лідерських якостей; є шанс домогтися просування по службі або стати неформальним лідером трудового колективу. У вашому оточенні з'являються люди, спілкування з якими відкриває нові горизонти і значно розширює можливості. Нагадують про себе старі знайомі, у тому числі ті, про які ви воліли б забути.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрільці не знають нестачі в нових ідеях і порівняно легко справляються з вирішенням різноманітних проблем. Цей день ознаменується ростом творчого потенціалу, відкриттям нових талантів, виходом зі скрути. Нетривіальний погляд на речі допомагає вам знаходити спільну мову з яскравими особистостями, але консерватори можуть бути вами незадоволені. Сприятливий день для змін в особистому житті: сьогодні ви зможете домогтися практично всього, чого захочете, не уславившись при цьому егоїстом. Добре пройдуть сімейні торжества, зустрічі з далекими родичами.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Можливі значні зміни в особистих і ділових відносинах. Сьогодні Козерогам неважко зрозуміти, які зв'язки для них як і раніше важливі, а які вже втратили актуальність. Не бійтеся самотності – воно буде тимчасовим і дозволить подолати багато внутрішні протиріччя. Ваші дії можуть викликати критику, причому вельми жорстку і не завжди конструктивну. Намагайтеся не приймати її близько до серця і пам'ятайте, що ті, хто сьогодні дорікає вас і пред'являє претензії, насправді аж ніяк не є вашими ворогами.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Будьте готові до перевірки вашої роботи, а також неприємним і несподіваним контактам з представниками державних організацій. Можливі проблеми при оформленні документів, вирішенні юридичних питань, не виключені помилки у важливих розрахунках. Дуже неоднозначна ситуація складається у сфері особистих відносин: виникають відстороненість і холодність, змушують хвилюватися. Старі прихильності проходять перевірку на міцність. Не виключено розчарування в коханій людині, обгрунтований сумнів у його вірності.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Старанність, працьовитість і старанність допоможуть отримати схвалення керівництва і вельми відчутні і приємні заохочення. День радує справедливою нагородою за працю, можна не боятися, що сили будуть витрачені даремно. Можливі успіхи у вирішенні творчих завдань, оригінальні ідеї, перемоги над суперниками. Неординарний погляд на речі допомагає вам не тільки привертати увагу, але і завойовувати серця. Сьогодні ви без зусиль станете не тільки бажаним гостем, а й душею будь-якої компанії. У всьому, що стосується романтичних відносин, ви можете довіряти своїй інтуїції.