Гороскоп за знаками Зодіаку на 12 листопада. Зосередьтеся на власних інтересах

П'ятниця, 12 листопада 2010, 08:54
Цей день підходить для самостійної роботи, творчих шукань, наукової діяльності. Дуже важливою стає здатність вчасно відсторонитися від панує навколо суєти, зосередитися на власних думках, бажаннях і інтересах.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Непоганий день з фінансової точки зору: можливе отримання прибутку від раніше укладених угод. Сьогодні Овни покажуть себе прекрасними стратегами – представникам знака вдається побачити ситуацію в цілому там, де іншим доступні лише окремі фрагменти. Саме тому день підходить для довгострокового планування, перегляду цілей і пріоритетів. Але Овни думають не тільки про майбутнє: як тільки мова заходить про особисте життя, думки представників знаку займає минуле. Це може бути небезпечно, оскільки, намагаючись повернути давно минулі почуття, ви здійснюєте необачні вчинки.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Зосередьтеся на повсякденних справах, сьогодні не варто братися за якісь складні завдання, що вимагають творчого підходу, нестандартного погляду на речі, оригінальних рішень. Можна займатися паперовою роботою, заповненням документів, складанням звітів. Учням потрібно зробити акцент на повторенні, відклавши освоєння нових тем. А ось в особистих відносинах нестандартні кроки і оригінальні рішення вітаються і тягнуть за собою зміни на краще. Не бійтеся відступити від традицій, порушити звичний хід подій. Несподівані відкриття будуть приємними.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам потрібно звернути увагу на свої стосунки з керівництвом і впливовими людьми. Від того, чи вдасться вам сьогодні проявити кращі якості, може залежати подальший розвиток кар'єри. Взагалі, вміння ладити з навколишніми стає чи не найбільш затребуваною вашої особливістю: саме ви допомагаєте відновити мир, врегулювати конфлікти, вирішити спірні питання. Аналогічна ситуація спостерігається і в особистих відносинах. Правда, тут багато що залежить також від того, наскільки ви готові піти на зустріч оточуючим, пожертвувати власними інтересами.

Рак (22 червня – 23 липня)
День насичений, виснажливий і складний. Вчинки Раків викликають неоднозначну реакцію в оточуючих, можна стати об'єктом критики без будь-якої на те причини. Не виключені й розбіжності з діловими партнерами. Багато чого можуть втратити представники знаку, які звикли в усьому покладатися на своїх союзників. Змінюється на краще фінансова картина, можливі незаплановані грошові надходження, цінні подарунки. Атмосфера в родині сприятлива, але якісь значні зміни особистого характеру малоймовірні. Дуже важливо знайти можливість відпочити і відновити сили.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам потрібно бути обережнішими при укладанні угод: можливі значні збитки. Взагалі, чим економніше ви сьогодні витрачаєте гроші, тим краще; представникам знака, схильним з спонтанним покупок, краще не брати з собою великих сум. У справах будь-якого роду будьте послідовні, не кидайтеся з крайності в крайність, не поспішайте міняти союзників. Вирішувати проблеми особистого характеру допомагає властивий вам сьогодні холоднокровність. Навіть опинившись у вирі чужих емоцій, ви зберігаєте відносний спокій і тому приймаєте єдино вірне рішення.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Цей день зажадає від Дів мобільності, гнучкості, здатності швидко змінювати тактику і перемикатися з вирішення однієї задачі на іншу. Представники знаку легко знаходять спільну мову з колегами, діловими партнерами, потенційними клієнтами та роботодавцями. Своїм помічникам і союзникам ви можете довіряти: вони не підведуть. Сприятливий день для купівлі особистих речей, оновлення гардероба. Дуже гарний буде результат експериментів з іміджем. Неважко привернути увагу представників протилежної статі і зав'язати цікаве знайомство.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День, коли Ваги опиняться в центрі уваги і зможуть отримати з цього вигоду. Саме сьогодні представникам знака представиться можливість продемонструвати ті якості, які раніше залишалися непоміченими, а заодно і домогтися підтримки впливових людей. Можна братися за вирішення складних завдань, займатися врегулюванням юридичних розбіжностей. Впевненість у собі – запорука успіху в особистому житті. Чим менше ви сумніваєтеся, тим краще пройде день. Юні Ваги можуть довіряти своїй інтуїції, більш дорослим представникам знака стане в нагоді накопичений досвід.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони повинні бути дуже обережні: для представників цього знаку день може бути пов'язаний зі значними втратами. Ваші недоброзичливці і конкуренти підступні і хитрі, а союзники, на жаль, не дуже постійні у своїх намірах. Якщо в цей день ви плануєте займатися важливими справами, розраховуйте лише на власні сили. Непоганий день з точки зору спілкування – вам вдається заводити цікаві знайомства, завойовувати симпатії людей, вартих уваги. Однак початок серйозних відносин малоймовірно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям не можна втрачати час дарма, оскільки день цей дуже сприятливий. Перед амбітними представниками знака відкриваються нові горизонти. Є шанс знайти впливових союзників, зміцнити власні позиції, а також поставити нові цілі, які будуть досягнуті найближчим часом завдяки добре продуманій тактиці. Але все це справедливо лише для професійної сфери. Коли ж мова заходить про особисті відносини, краще плисти за течією, прислухатися до думки оточуючих, ні на чому не наполягати. Така позиція дозволить мінімізувати вплив несприятливих тенденцій.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Події цього дня потягнуть за собою зміни у професійній сфері, і в першу чергу це стосується ділових відносин. Сьогодні Козероги можуть позбутися зв'язків, які стали непотрібними, і знайти нових партнерів, співпраця з якими швидко дасть гідні плоди. Можна проводити важливі переговори, призначати на цей день співбесіди, здавати усні іспити. Ви легкі на підйом і готові до експериментів, це накладає відбиток на сферу особистих відносин. Можливі кокетство, флірт, легкі захоплення, ні до чого не зобов'язують зв'язку.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліїв очікують приємні сюрпризи і дуже вдалі збіги. Цей день відмінно підходить для відпочинку в приємній компанії, організації світських і розважальних заходів, проведення презентацій. Ви багато що встигаєте, з толком використовуєте час, опиняєтеся в потрібному місці в потрібний момент. Особисті проблеми сьогодні вирішуються легко, оскільки ви точно знаєте, чого хочете, і ваші бажання не суперечать інтересам навколишніх. День підходить для спілкування з родичами, врегулювання сімейних розбіжностей, вирішення складних фінансових питань.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Можливі приємні сюрпризи фінансового властивості, несподівані грошові надходження, вигідні угоди. Риби керуються інтуїцією і не завжди можуть пояснити, чому роблять ті чи інші вчинки, але це не робить дії представників знаку менш ефективними. Можна працювати самостійно або брати участь у реалізації спільних проектів – в будь-якому випадку вас чекає успіх. Емоційний фон дня сприятливий, ви відчуваєте себе дуже комфортно, перебуваєте в злагоді з оточуючими. Особиста чарівність сприяє новим знайомствам і отримання привабливих пропозицій.