Гороскоп за знаками Зодіаку на 15 листопада. Пристосовуємося до обставин – і виграємо

Понеділок, 15 листопада 2010, 08:57
Важливою умовою досягнення успіху стає гнучкість. Виграють люди, які вміють пристосовуватися до обставин і йти на поступки, коли це необхідно.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Є шанс домогтися певних успіхів у сфері кар'єри, але для цього доведеться відмовитися від звичної лінії поведінки, піти на угоди з недавніми недоброзичливцями. Відкрите, чесне протистояння малоймовірно, зате ось інтриги, в які ви вільно чи мимоволі опинитеся залучені, не виключаються. На жаль, сьогодні Овни схильні вихлюпувати негативні емоції на близьких, створюючи таким чином вкрай негативну обстановку. Постарайтеся поводитися більш стримано. Про вчинках, вчинених під впливом моменту, пізніше доведеться пошкодувати.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Непоганий день для вирішення професійних завдань, причому як вимагають творчого підходу, так і рутинних, типових. Тельцям вдається випередити конкурентів завдяки здатності помітити і по гідності оцінити можливості, на які інші не звертають уваги. Дуже вдалий день для обговорення питань, що стосуються розвитку вашої кар'єри та підвищення заробітної плати. В особистому житті складається ситуація не така сприятлива, тут вам доводиться йти на поступки і закривати очі на деякі малоприємні факти, щоб зберегти відносини, які для вас важливі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Можна робити рішучі дії, будь-які прояви ділової активності вітаються. Це день, коли багато Близнюки зможуть домогтися значного прогресу у своїй кар'єрі. Правда, для цього доведеться піти ва-банк, але представників даного знаку це навряд чи злякає. В особистому житті також вітається прояв ініціативи. Можна починати важливі розмови, обговорювати складні проблеми. Рішення останніх виявиться несподівано легким і доступним. Життєвий потенціал високий, вірогідність нездужань мінімальна.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раків чекають вельми серйозні втрати у професійній сфері. Для багатьох представників знаку цей день стане справжнім випробуванням на міцність. Будьте наполегливі, намагайтеся захистити свої інтереси, навіть якщо вашими опонентами стають люди впливові й могутні. Впевненість у своїх силах – це саме та якість, яка сьогодні може допомогти вам знайти нових союзників. Особисті відносини складаються нерівно, ви маєте потребу в підтримці, але, на жаль, навряд чи її отримаєте – принаймні, в бажаній формі. А ось в критиці недоліку не буде.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Певні професійні ризики не виключені, але їх можна уникнути, якщо прикласти деякі зусилля. Трудіться старанно, будьте акуратні, прагніть не допускати помилок. Сьогодні керівництво оцінить у вас, в першу чергу, хороших виконавців, а вже потім – людей з вираженими лідерськими якостями і творчими здібностями. На другу половину дня можна планувати важливі зустрічі особового характеру: в цей час вам буде легко знайти спільну мову з людиною, яка вам небайдужий. Активний відпочинок небажаний, оскільки спостерігається деякий дефіцит енергії.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Порадує стан фінансових справ, дуже до речі виявляться несподівані грошові надходження. У відносинах з діловими партнерами будьте готові піти на поступки – вони необхідні для продовження плідної співпраці. Діви-керівники сьогодні стають особливо вимогливими до підлеглих, і це цілком виправдано: ситуація вимагає саме такого підходу. В особистих же відносинах варто проявити зговірливість. Навіть якщо ви абсолютно впевнені у своїй правоті, покажіть близьким, що ви поважаєте їх думку – у багатьох випадках цього буде досить, щоб уникнути конфлікту.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Дуже складний і напружений день. За вами уважно спостерігають, і не одна помилка не залишиться непоміченою, а ймовірність промахів, на жаль, дуже висока. Можливі труднощі при заповненні документів, несприятливий для вас рішення юридичних питань, не виключені штрафи. Стабільність в особистій сфері сьогодні швидше дратує, ніж радує Терезів. Представникам знаку хочеться нових вражень і яскравих відчуттів. Ведені цим бажанням, ви здійснюєте необачні вчинки, ображаєте близьких, хоча зовсім не прагнете до цього.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дивіться у майбутнє з оптимізмом: від того, наскільки сміливі плани ви сьогодні будуєте, залежить значущість перемог, які вам треба здобути. Важливо вчасно виявити лідерські якості, в складній ситуації взяти на себе відповідальність, показати, що ви готові керувати, надихати і вести за собою. Близькі розраховують на вашу допомогу і підтримку і, здається, всерйоз вірять, що ви всесильні. Постарайтеся їх переконати – якщо не зробити цього зараз, образ і докорів навряд чи вдасться уникнути. Вечір варто присвятити спокійним заняттям.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Дуже високий творчий потенціал Стрільців, представники знаку щедро діляться відмінними ідеями, знаходять союзників і однодумців. День непоганий і для прояву лідерських якостей, тому у багатьох Стрільців є шанси очолити трудовий колектив або групу, яка працює над цікавим проектом. Порадують зміни в особистому сфері. Розвиток подій доводить, що в недавніх спорах мали рацію саме ви, і сприяє зміцненню вашого авторитету. Приємною буде зустріч із старими друзями. Проблеми зі здоров'ям малоймовірні.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сприятлива фінансова ситуація, можливе отримання значного прибутку. Не бійтеся витрачати гроші на особисті потреби – покупки будуть вдалими. З професійної точки зору день дуже непоганий, проте багато залежить від того, чи зможете ви вчасно піти у тінь, надавши своїм партнерам і союзникам можливість грати головну роль. В особистій сфері, навпаки, ваше лідерство не піддається сумніву. Однак, саме у зв'язку з цим на ваші плечі лягає необхідність приймати непрості рішення і нести відповідальність за них.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Справ буде багато, але всі вони дуже одноманітні і не вимагають ні творчого підходу, ні особливої уваги. Вам вдається працювати дуже плідно, при цьому уникаючи перевтоми. Водолії-керівники вміло делегують повноваження, а рядові працівники – знаходять добровільних і безкорисливих помічників. Гарний настрій допомагає створити сприятливу атмосферу будинку, члени сім'ї будуть щиро раді спілкуванню з вами. У цей день добре приймати гостей, влаштовувати розважальні заходи для друзів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Завдяки вмінню швидко орієнтуватися в ситуації і знаходити вірний тон у спілкуванні Рибам вдасться показати себе в кращому світлі і створити міцну базу для майбутніх успіхів. Негайних результатів очікувати не варто, тому що зараз ви працюєте на перспективу. Можлива поява цікавих з комерційної точки зору ідей, для реалізації яких вам знадобиться допомога впливових людей. В особистій сфері не все спокійно, Риб терзають смутні сумніви. Проте зрозуміти причину тривоги поки не вдається. Візьміть паузу – вам потрібно розібратися і в обставинах, що склалися, і в собі.