Гороскоп за знаками Зодіаку на 16 листопада. Зберігаємо вірність принципам

Вівторок, 16 листопада 2010, 08:58
Складний день, пов'язаний з появою перешкод на вибраному шляху. Бажано дотримуватися раніше прийнятих рішень, зберігати вірність власним принципам. Фінансова ситуація дещо покращиться, але не всім надіям на збільшення доходів судилося збутися.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
У ділових відносинах відбуваються зміни, які можуть здатися дуже і дуже несподіваними. Наприклад, багато Овни сьогодні дізнаються, що партнери налаштовані зовсім не так лояльно, як прагнуть показати. Можливо розчарування в людині, разом з яким ви планували реалізувати якийсь спільний проект або почати спільний бізнес. В особистій сфері спостерігається більша стабільність, тут інтуїція вас не підводить. Можливо зародження нової симпатії, яка незабаром переросте в серйозне почуття. Увечері висока ймовірність неприємних пригод, будьте обережні.

Телець (21 квітня – 21 травня)

День плідної та ефективної співпраці. Нові ділові партнери виявляються надійними і перспективними, старі ж охоче погоджуються з тим, що головну роль будете грати ви. Відповідний день для зміцнення професійних позицій, початку нової справи. В особистих же відносинах, як і раніше не все гладко, але ви отримуєте підтримку друзів, а тому відчуваєте себе більш впевнено і спокійно. Утримайтеся від необдуманих кроків, не експериментуйте, не ризикуйте; розумна обережність – це саме те, що сьогодні потрібно.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вірогідні цікаві ділові пропозиції, прийнявши які, ви зміните багато чого в своєму житті. Однак і ризики великі, так що поспішати не можна, а ось ретельно зважити всі «за» і «проти» варто. Сприятливий день для переговорів з іноземцями, відряджень, переїзду або підготовки до нього. В особистому житті, навпаки, панує стабільність і серйозні зміни навряд чи можливі, навіть якщо ви вирішите проявити ініціативу. Не виключені розбіжності зі старшими родичами, але до серйозного конфлікту справа не дійде: компроміс вдасться знайти досить швидко.

Рак (22 червня – 23 липня)

Те, як пройде цей день, багато в чому залежить від вашої здатності спокійно сприймати критику з боку керівництва та впливових людей. Раки, яким вдасться пропустити неприємні зауваження повз вуха і продовжити діяти по-своєму, неодмінно залишаться у виграші. Корисний також самостійність у прийнятті професійних рішень. Можливо нерозуміння в сім'ї. Не бійтеся задавати питання, навіть якщо вони здаються вам неделікатним, нетактовним. Ясність абсолютно необхідна, щоб зробити правильні висновки і вибрати вірний шлях до мети.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Це день досить гострих, але настільки ж і конструктивних дискусій. Важливим якістю стає здатність спокійно сприймати критику, відокремлювати зерна від плевел, не піддаючись емоціям. Зберігши холоднокровність, ви не тільки зміцните свої позиції, але і знайдете нових союзників, співпраця з якими буде дуже продуктивним. В особистих же відносинах запанує мир. Прислухавшись до думки близьких, ви зрозумієте, що воно зовсім не суперечить вашій. Сприятливий день для обговорення і вирішення складних питань.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День, коли ні в жодному разі не можна боятися змін. Саме від того, наскільки ви готові до оновлення свого життя, залежить успіх. Змінюються і ділові партнери, і особисті уподобання, і пріоритети, і погляд на багато речей. Для Дів, зазвичай дуже консервативних, це може стати потрясінням, але підтримка перевірених союзників дозволить уникнути стресу. І все ж переживання і хвилювання дня можуть позначитися на самопочутті, тому слід подбати про здоров'я. Намагайтеся не перевтомлюватися, а в середині дня дозвольте собі невелику прогулянку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Спокійний, рівний день, який не ознаменується ні важливими подіями, ні серйозними випробуваннями. Продовжуйте рухатися по обраному шляху: поставлена мета стає все ближче, і її досягнення – це питання виключно наполегливості і терпіння. Вдається заручитися підтримкою впливових людей. Емоційний фон цілком сприятливий, протягом усього дня ви зберігаєте спокій і оптимізм, а в окремих складних ситуаціях мислите настільки конструктивно, що проблеми вирішуються самі собою. Життєвий потенціал високий.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Успіх буде на вашому боці, навіть якщо спочатку видасться, що обставини складаються не дуже сприятливі. Потрібно правильно витрачати сили: пам'ятайте, що перша половина дня краще підходить для складних і важливих справ, а друга – для «текучки», приведення в порядок документів, перевірок. Особисті відносини складаються рівно, у Скорпіонів є всі підстави бути впевненими в завтрашньому дні. Багатьох представників знаку очікують хороші новини. Можна розраховувати на позитивне рішення важливого для вас питання.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День підходить для важливих переговорів і обговорення складних питань. Вам вдається заручитися підтримкою впливових людей, залучити на свій бік тих, чия допомога дорогого коштує. Можна пустити в хід чарівність – чи хтось зможе перед ним встояти. Фінансова ситуація змінюється на краще, можливе збільшення доходів. Близькі радіють вашим успіхам, можливі приємні сюрпризи, незаплановані свята і розваги. Висока ймовірність романтичного знайомства, яке навряд чи зіграє важливу роль у вашому житті, але надихне на сміливі вчинки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День буде насичений хоч і незначними, але дуже приємними подіями. Козероги налаштовані оптимістично, і це робить їх особливо привабливими в усіх відношеннях. Не буде недоліку в охочих розділити з вами професійні турботи чи інші життєві клопоти. Можливі романтичні захоплення, є вірогідність початку серйозних відносин. Сьогодні ви дуже вимогливі до оточуючих і не занадто довірливі, а тому навряд чи потрапите навіть в саму хитру пастку. Вечір – відмінний час для відвідування світських заходів.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ще один насичений, але не надто складний день. Грамотне планування і правильна розстановка пріоритетів дозволяють уникнути суєти, що для багатьох Водоліїв стає важливою перевагою над конкурентами. Представники знаку зможуть відкрити для себе масу цікавих професійних можливостей і візьмуть тільки ті пропозиції, які дійсно заслуговують уваги. Зростає ваш авторитет у колі близьких, це саме той день, коли до вашої думки будуть прислухатися навіть люди більш зрілі і досвідчені. Можливі несподівані сюрпризи.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Навіть самі миролюбні та нешкідливі Риби сьогодні стають справжніми акулами, готовими знищити кожного, хто встане у них на шляху. З професійної точки зору це не так уже й погано, а ось гармонії в особистих стосунках зовсім не сприяє. Люди, для яких ваша сьогоднішня іпостась стане несподіванкою, можуть бути серйозно розчаровані. Високий творчий потенціал, та й в енергії не бракує. День може стати дуже вдалим, якщо ви цього захочете і прикладіть зусилля.