Гороскоп за знаками Зодіаку на 17 листопада. Отримуємо нагороду за працю

Середа, 17 листопада 2010, 08:52
Хоча день не обіцяє легких перемог, зате зірки обіцяють гідну нагороду за працю. Люди енергійні і діяльні можуть багато чого досягти. Можна вирішувати фінансові питання, ймовірна поява потенційно прибуткових проектів.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День, коли вітаються будь-які прояви ділової активності. Нехай не всі ваші ідеї хороші, деякі вимагають обмірковування і коригування, а інші й зовсім поки не можна реалізувати – не сидіть склавши руки, пробуйте нове, дійте. Можна вирушати в поїздки, ділові відрядження. Ваша енергія виявляється тією величезною силою, яка притягує до вас людей. Цей день добре підходить для нових знайомств, формування союзів та альянсів, почала романтичних відносин. Пари, які з'єднуються в цей день, довго будуть разом.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Не потрібно боятися змін: сьогодні вони в більшості своїй будуть сприятливими. Головне – не губитися, діяти швидко, бути готовими до несподіваних для оточуючих вчинків. Творчий підхід до будь-якої справи стає вашим перевагою над конкурентами, саме завдяки йому ви маєте шанс випередити навіть тих, хто довго був недосяжним. В особистому житті можливі несподіванки, які спочатку обескуражат вас, а потім порадують. Можна дати волю своїм щирим поривам: вони виправдані, доречні і будуть правильно витлумачені.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Не все буде даватися легко. Напружена обстановка на роботі змушує переживати, виникає невпевненість у своїх силах і можливостях. Хочеться обзавестися впливовим покровителем, надійним союзником, але вміння розбиратися в людях підводить. Не поспішайте – ви ризикуєте опинитися пов'язаними з людиною, який буде лише заважати вам рухатися до мети. Неоднозначна і картина особистих відносин. Ви не допускаєте сумнівів у власній правоті, поведінка ж інших здається вам помилковим. У результаті вірогідність конфліктів значно зростає.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ділова активність знаходиться на невисокому рівні, справи професійні викликають у Раків дуже скромний інтерес. Втім, це не заважає представникам знака успішно справлятися з вирішенням поточних проблем. А ось події особистого життя вселяють радість і дарують масу інших позитивних емоцій. Зміни на краще зможуть помітити навіть ті, хто давно записався в ряди песимістів. Висока ймовірність приємних несподіванок, сюрпризів, подарунків. Ви щедро одаряєте близьких увагою і отримуєте масу задоволення від спілкування.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Досягти успіху в справах можна, але зусилля для цього доведеться докласти неабиякі. Постарайтеся дивитися настільки далеко вперед, наскільки це можливо – знадобляться передбачливість, уміння миліть стратегічно, передбачати наслідки своїх дій і вчинків інших людей. В особистому житті відбуваються зміни з числа незначних, але приємних. У Левів буде достатньо можливостей добре провести час, познайомитися з цікавими людьми. Але присутній також деяке невдоволення собою і світом у цілому, тому що ваше бажання поки не може збутися.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Можливо значне збільшення доходів або отримання прибутку від будь-то давно укладеної угоди. Діви залюбки займаються аналітичною роботою, підведенням і підсумків. До всіх аспектів ділових відносин ви підходите надзвичайно прагматично. Партнери, які вважали вас не тільки союзником, а й другом, можуть бути ображені. Діви товариські, чарівні, чарівні. Сьогодні представники знаку натхненно фліртують і легко підкорюють серця. Але їх поведінка часом виглядає легковажним, і це може відштовхувати людей, що прагнуть до серйозних стосунків.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Потрібно бути обережнішими при укладанні угод: велика ймовірність збитків і втрат. Представникам знаку, чия робота пов'язана з документами, грошима та фінансовою звітністю, сьогодні потрібно бути вдвічі обережнішими. В іншому ж професійна картина стабільна, можна спокійно працювати. До вирішення особистих проблем ви ставитеся дуже серйозно, і такий підхід дає відмінні результати. У представників знаку буде можливість почати нові відносини або зміцнити вже існуючі. В обох випадках знадобиться ваша здатність приймати зважені рішення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Легкість цього дня оманлива. Причина її в тому, що ви недооцінюєте існуючі проблеми і своїх конкурентів. Зараз потрібно зосередитися на поточних справах, поверхове ставлення до багатьох питань може призвести до втрат, надмірним поступок, відстороненням від перспективних проектів. На жаль, і особисті стосунки не надто тішать. Можливі принципові розбіжності з коханою людиною. Ваше прагнення до гармонії марно – досягти її не вдається. І все ж дня небезнадійний: вечір принесе посилення позитивних тенденцій.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Дуже конструктивний і плідний день. Стрільці легко, з натхненням, приймають правильні рішення, навіть у складних ситуаціях орієнтуються краще, ніж ті, хто довго обдумує всі «за» і «проти». Впевненість у своїх силах дозволяє діяти самостійно, ні на кого не розраховуючи, і такий підхід виявляється дуже ефективним. День приносить особливе романтичний настрій, забарвлене в ностальгічні тони. Стрільці згадують моменти минулого, випадкові зустрічі змушують представників знаку згадувати про якісь давні відносини та захоплення.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Чималу частину цього дня Козероги проведуть у розмовах. Але мова йде не про порожню балаканину, а про конструктивні дискусіях, обговоренні важливих питань. Можливе досягнення домовленостей про співпрацю, планування спільних проектів. При виборі союзників керуйтеся логікою і досвідом, інтуїція, на жаль, може підвести. Ви легко втрачаєте голову, захоплюєтеся, піддаєтеся на провокації. Втім, спокуси цього дня цілком безневинні, так що боятися нічого: плата за приємні відчуття не буде занадто високою.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ділове спілкування вимагає обережності. Сьогодні вами неважко маніпулювати, тому ви можете взяти на себе свідомо нездійсненні зобов'язання, погодитися на несприятливі умови співпраці, допустити інші подібні помилки. Краще або відмовитися від переговорів, або відправлятися на них у супроводі перевіреного союзника, який утримає вас від необачних вчинків. Ви схильні до необдуманих вчинків у сфері особистих відносин, і деколи виступаєте ініціатором змін, яких самі не дуже-то й хочете. Сварки можливі, але примирення не змусить себе чекати.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Один з тих днів, які радують тим, що не приносять нічого нового – ні хвилювань, ні тривог, ні турбот. Правда, цікавими можливостями зірки вас теж сьогодні не балують, але навряд чи Риби всерйоз попадають через це духом: представники дня перебувають у філософському настрої, їм набагато більше подобається споглядати і розмірковувати, ніж діяти. На жаль, близькі люди вами незадоволені, і претензії свої вони висловлюють не в самій делікатній формі. Не ображайтеся: навіть із самого неприємного зауваження можна отримати якусь користь, потрібно лише дати воду фантазії.