Астрологічний прогноз на 17 листопада. День народження сміливих ідей

Середа, 17 листопада 2010, 09:00
12-й/13-й місячний день (розпочнеться о 13:53). «Здійснення». Місяць в Овні (з 0.58). День перевірить, наскільки ваші ділові якості відповідають дійсності.
гороскоп

Місяць у Овні робить людей агресивними, імпульсивними, схильними до ризику. З'являються сміливі ідеї й народжуються відчайдушні плани.

Хочеться «засукати рукави» і багато працювати. У підготовці не церемоняться, вибирають найпряміший шлях, він часто є вдалим.

У цей час думки людини стають матеріальними, тому краще думати тільки про хороше.

Сон під ранок може виявитися віщим. Йому можна й треба довіряти. Сили зла не можуть проникнути у ваш сон, тому все, що ви побачите уві сні, продиктовано світлими і доброзичливими до вас силами.

Енергетика першої половини дня покликана робити добро ближнім. Добре дарувати подарунки, роздавати милостиню, займатися добродійністю, виконувати прохання, проявляти співчуття до того, кому воно потрібно. Можна й самому звернутися з проханням.

На думку зірок, в цей день здійснюються найзаповітніші мрії, а плани набувають реальних обрисів. Для цього лише необхідно знайти точки зіткнення з навколишнім вас світом.

Виявляти негатив протипоказано. Не можна сваритися – помиритися потім буде надзвичайно важко. А ще не можна скаржитися, плакати, і жаліти себе: можете застрягти в цьому стані надовго.

Період після 14.00, коли настане 13-й місячний день, – чудовий час для демонстрації своїх здібностей, для вигідного подачі своєї персони, для активного проведення часу.

Освідчення в коханні буде зустрінуте прихильно, стосунки з протилежною статтю складатимуться дуже вдало.

Фотографії, зроблені в цей день, будуть на подив вдалими, люди будуть із задоволенням позувати на всі лади.

А вечір закінчиться й зовсім на урочистій ноті, так що прощатися з сьогоднішнім днем зовсім не захочеться.

У медичному відношенні день очищення верхніх дихальних шляхів, серця і легенів, корисно прийняти відхаркувальне. Треба намагатися вживати поменше грубої їжі, більше – води. Абсолютно протипоказані навантаження на серце.

З огляду на підвищену емоційність цих днів, треба постаратися звести до мінімуму ймовірність стресів. Обережніше треба бути з алкоголем, акуратніше – на дорогах.

В одязі переважні неяскраві, розмиті кольори, особливо сріблясто-синя гама. Відмовтеся від жовтого та помаранчевого.

Камінь дня – корал: червоний для чоловіків, рожевий для жінок (береже від лихого ока).