Гороскоп за знаками Зодіаку на 18 листопада. Дивимося на речі нестандартно

Четвер, 18 листопада 2010, 08:54
День буде вдалим для тих, хто може похвалитися багатою фантазією та нестандартним поглядом на речі. Ті, хто готовий спробувати щось нове, можуть розраховувати на значні успіхи.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам доведеться важко. Багато вчинки представників цього знаку викликають гостру негативну реакцію, критику, невдоволення керівництва, ділових партнерів і впливових людей. У результаті Овни залишаються наодинці з проблемою, вирішити яку поодинці не так-то просто. Але представники знака не втрачають оптимізму, і це допомагає їм здобути перемогу. У близьких людей вам легше знайти підтримку: вони готові пробачити вам і маленькі слабкості, і помилки. Дуже хороший день для домашніх справ, облаштування житла, занять ремеслом або рукоділлям.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Сприятливий день для Тельців-кар'єристів: у них буде можливість піднятися по службових сходах. Всі представники знаку відмінно ладнають з сильними світу цього, легко знаходять спільну мову з діловими партнерами, випереджають конкурентів і здобувають перемоги над недоброзичливцями. Але не можна сказати, що все це дається Тельцям легко. Запас енергії представників знаку не нескінченний, і до кінця дня вони можуть відчути, що зовсім вибилися з сил. Саме тому сьогодні рекомендований спокійний домашній відпочинок, приємні розмови.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

День буде вдалим для Близнюків, основні цілі та пріоритети яких лежать у професійній сфері. Таким представникам знака вдається вирішити багато проблем, які виявилися не під силу іншим, довести свою перевагу над конкурентами, домогтися визнання своїх заслуг. В особистому житті ви також прагнете до успіху, але методи вибираєте, на жаль, не самі правильні. Занадто багато часу йде на роздуми там, де діяти потрібно негайно, і занадто поспішно ви приймаєте рішення, над якими варто було б поміркувати.

Рак (22 червня – 23 липня)

Непоганий день з точки зору фінансів. Гроші надходять дуже до речі, у вас є можливість використовувати їх розумно. У роботі успіху досягнуть ті, хто готовий експериментувати і ризикувати. Надмірний консерватизм може стати перепоною на шляху до мети. Емоційний фон дня буде досить нерівним, ви то дратівливі й схильні перебільшувати важливість існуючих проблем, то дивуєте близьких необгрунтованим оптимізмом. Небажано вживати якісь важливі кроки. Якщо вони необхідні, постарайтеся отримати більше часу на роздуми.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У важких ситуаціях вас виручає уміння поглянути на речі з несподіваної точки зору. Ваш підхід до вирішення проблем дуже оригінальний, але він дозволяє досягати чудових результатів. День буде вдалим для всіх, хто займається інтелектуальною працею, науковою діяльністю, творчістю. В особистій сфері ви охоче проявляєте ініціативу, і це йде на користь відносинам. Хороший день для подолання давніх розбіжностей, аналізу своїх помилок. Левам вдається зберегти гарний настрій, навіть якщо непорозуміння виникають.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Дев чекають приємні новини, що стосуються фінансів. Ваші позиції на роботі дуже міцні, можна очікувати різноманітних заохочень. Варто звернути увагу на розвиток відносин з діловими партнерами; ненав'язливо демонструйте, що високо їх цінуєте і дуже дорожите співпрацею. Врегулювати розбіжності в особистому житті вдається завдяки дуже спокійному, виваженому, холоднокровному підходу. Цей день не можна назвати багатим на емоції, але пізніше, згадуючи його події і власні вчинки, ви напевно порадієте.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Доведеться змиритися з погіршенням положення в фінансовій сфері. На жаль, ваші зусилля і заслуги не оцінюються належним чином, в результаті можливі втрати; деяких представників знаку очікують також штрафи та інші стягнення. Але це не привід впадати у відчай! Якщо ви збережете оптимізм і віру в себе, то зможете в цей день почати нову справу, яке невдовзі принесе відчутний прибуток. Можливі й приємні зміни особистого характеру. Тут важливо не квапити події, проявляти ініціативу помірно і доречно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Будьте готові прислухатися до порад, взяти на озброєння чужі методи, використовувати досвід колег і ділових партнерів. На жаль, багато чого з того, що сьогодні здається вам очевидним і єдино вірним, на ділі є лише результатом помилки. Самостійно розібратися в ситуації важко, допомога не завадить. В особистій сфері складається досить неоднозначна ситуація. Ви не дуже задоволені своїми відносинами з близькими людьми, але при цьому не хочете нічого робити, щоб змінити їх.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
З професійної точки зору цей день не дуже цікавий: занадто багато часу віднімають нудні другорядні справи, у вас фактично немає часу зайнятися чимось більш захоплюючим або зосередитися на проекті, який дозволив би показати себе з кращого боку. Якщо щось і радує, так це стан фінансових справ; можливі грошові надходження. Ваші вчинки часом ставлять близьких у глухий кут: здається, що ви налаштовані надто легковажно, хоча насправді це зовсім не так. Постарайтеся тримати своє почуття гумору під контролем.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже цікавий і багатообіцяючий день. Перемоги Козерогів у професійній сфері значні, представникам цього знаку можна позаздрити. Вдається уникнути помилок у складних, неоднозначних ситуаціях, прийняти єдино вірне рішення, не потрапити в пастку, розставлену підступним недоброзичливцям. Словом, у вас буде достатньо вагомих причин для того, щоб пишатися собою, а близькі щиро порадіють вашим успіхам. Хороший день для організації сімейних розваг, покупки подарунків, підготовки сюрпризу для коханої людини.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Потрібно бути обережніше: сьогодні представники цього знаку дуже уразливі. Недоброзичливці, яким не дають спокою ваші успіхи, готові до рішучих дій; вас можуть провокувати, спокушати, спокушати – будьте сильні. Не можна вплутуватися в ризиковані справи, вступати в бій з більш сильним противником, братися за проекти, успішна реалізація яких багато в чому залежить від збігу обставин. В особистому житті не завадить здоровий глузд. Ви занадто легко йдете на поводу в емоцій, і можете під впливом моменту зруйнувати те, що довго будували.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Будуть потрібні твердість і готовність відстоювати свої інтереси. Люди, які щиро бажають вам добра, сьогодні надають виключно ведмежі послуги, при цьому уникнути втручання у свої справи дуже важко. Вірогідні суперечки і конфлікти з колегами, приятелями; ваш погляд на багато речей не відповідає загальноприйнятому, це створює труднощі для всіх. І все ж не можна сказати, що день буде зовсім поганий. У середині його вам вдасться спіймати хвилю і взяти правильний тон, з цього моменту й почнуться зміни на краще. Дуже корисне спілкування з дітьми.